Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εμβόλιο κορωνοϊού: Ο διάσημος εκφωνητής ΝΒΑ των Ατλάντα Χοκς ξεσπάει σε σπασμούς ζωντανά στον αέρα δίπλα στον πρώην σταρ του ΝΒΑ Ντομινίκ Γουίλκινς!

Εμβόλιο κορωνοϊού: Ο διάσημος εκφωνητής ΝΒΑ των Ατλάντα Χοκς ξεσπάει σε σπασμούς ζωντανά στον αέρα δίπλα στον πρώην σταρ του ΝΒΑ Ντομινίκ Γουίλκινς!

by _
0 comment 1.4K views

Εμβόλιο κορωνοϊού: Ο διάσημος εκφωνητής ΝΒΑ των Ατλάντα Χοκς ξεσπάει σε σπασμούς ζωντανά στον αέρα δίπλα στον πρώην σταρ του ΝΒΑ Ντομινίκ Γουίλκινς!

Εκφωνητής του NBA υπέστη επείγουσα ιατρική κατάσταση Live On Air (Βίντεο)

Του Άντονι Σκοτ

Δημοσιεύθηκε 6 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:00 μ.μ

Ο εκφωνητής play-by-play του Atlanta Hawk υπέστη επείγουσα ιατρική κατάσταση σε απευθείας μετάδοση.

Ο εκφωνητής Bob Rathburn, ενώ καλούσε τον αγώνα των Atlanta Hawk εναντίον της Oklahoma City Thunder, άρχισε να σπάζει, χάνοντας τελικά τις αισθήσεις του ενώ οι κάμερες κυλούσαν.

Σύμφωνα με τη New York Post, οι Hawks ανακοίνωσαν ότι ο Rathburn είναι τώρα σε σταθερή κατάσταση και ήταν απλώς… «αφυδατωμένος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Το NBA έχει μια αυστηρή πολιτική εμβολίων κατά του COVID-19 που περιλαμβάνει την απαίτηση να εμβολιάζονται ακόμη και οι εκφωνητές!

Σύμφωνα με το μεγάλο αθλητικό κανάλι ESPN:

Το NBA έχει θέσει ως προθεσμία την 1η Οκτωβρίου για τον πλήρη εμβολιασμό του προσωπικού της ομάδας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί αναμνηστικό εμβόλιο αργότερα, σύμφωνα με το σημείωμα.

Η εντολή ισχύει για όλο το προσωπικό που θα εργαστεί κοντά στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοτηλεοπτικών φορέων, των χειριστών του πίνακα αποτελεσμάτων, των φωτογράφων και του προσωπικού ασφαλείας. Απαιτούνται επίσης όλες οι εργασίες στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των συνοδών στα αποδυτήρια, του ιατρικού προσωπικού, των διαχειριστών εξοπλισμού και των χειριστών και παρόχων τροφίμων και ποτών.

Πέρυσι, οι Atlanta Hawks έγιναν πρωτοσέλιδα αφού ο γκαρντ των Hawks Brandon Goodwin δήλωσε ότι το εμβόλιο τελείωσε τη σεζόν του.

Ο Goodwin δήλωσε δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αφού εμβολιάστηκε, λίγο αργότερα διαγνώστηκε με σοβαρούς θρόμβους αίματος.:

ΠΗΓΗ >>

https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/nba-announcer-suffers-medical-emergency-live-air-video/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr