Home ΔΙΕΘΝΗ Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσιεύει την ατζέντα του Νταβός για το 2023 για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ανθρωπότητας από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσιεύει την ατζέντα του Νταβός για το 2023 για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ανθρωπότητας από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

by _
0 comment 564 views

Πίστωση εικόνας: FABRICE COFFRINI/AFP μέσω Getty Images

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσιεύει την ατζέντα του Νταβός για το 2023 για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ανθρωπότητας από τη Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

από τον Jamie White
5 Δεκεμβρίου 2022, 2:01 μ.μ

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε τα κύρια θέματα της ατζέντας για το επερχόμενο συνέδριο του Νταβός το 2023.

Τα θέματα της ατζέντας του WEF περιλαμβάνουν την ενεργειακή/διατροφική κρίση, τον πληθωρισμό, την καινοτομία του ιδιωτικού τομέα, τις «κοινωνικές ευπάθειες» και τους γεωπολιτικούς κινδύνους ενός «πολυπολικού κόσμου».

Το συνέδριο του Νταβός είναι η ετήσια συνάντηση του WEF μόνο με πρόσκληση στην Ελβετία που συγκεντρώνει τους ελίτ της κυβερνητικής και της εταιρικής εξουσίας πολλών χωρών για να συντονίσουν παγκοσμιοποιητικές πρωτοβουλίες παγκοσμίως χωρίς δημοκρατική εποπτεία.

Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης για το 53ο Συνέδριο του WEF στο Νταβός 2023 που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου ονομάζεται «Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο», αναφέροντας τη σύγκρουση στην Ουκρανία, τις επιπτώσεις του COVID-19, το αυξανόμενο κόστος ενέργειας και τροφίμων και τον αχαλίνωτο πληθωρισμό ως παράγοντες ωθώντας τον κόσμο προς την «αβεβαιότητα και την ευθραυστότητα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ >> https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2023/about/meeting-overview

Ο κόσμος σήμερα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής. Οι δίδυμοι πυροδότες της πανδημίας COVID-19 και ο πόλεμος στην Ουκρανία έπληξαν ένα ήδη εύθραυστο παγκόσμιο σύστημα. Η οικονομική ανάπτυξη στις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου καθυστερεί, ενώ κινδυνεύει από τους αντίθετους ανέμους από την αύξηση των τιμών των τροφίμων και της ενέργειας. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1970, ο κόσμος αντιμετωπίζει μια επισφαλή ανισορροπία με την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό να κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Αυτό συμβαίνει παράλληλα με τον αυξημένο γεωοικονομικό κατακερματισμό, τις ευπάθειες του χρηματοπιστωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των τεντωμένων τιμών των περιουσιακών στοιχείων και των υψηλών επιπέδων χρέους, και μια κλιματική κρίση που βγαίνει εκτός ελέγχου, που θα μπορούσε να μεγεθύνει οποιαδήποτε επιβράδυνση της ανάπτυξης, ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές. Εάν δεν αντιμετωπιστούν αυτοί οι συστημικοί και αλληλένδετοι κίνδυνοι, η υπόσχεση μιας «δεκαετίας δράσης» μπορεί να γίνει μια δεκαετία αβεβαιότητας και ευθραυστότητας.

Το WEF ισχυρίζεται ότι αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν με ένα κεντρικό παγκόσμιο σύστημα ελέγχου, «ιδιαίτερα στο πλαίσιο των μετα-τάσεων της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης και της κλιματικής αλλαγής».

Το WEF απαριθμεί 5 θέματα που θα εξεταστούν στη σύνοδο κορυφής του Νταβός: ενεργειακή/διατροφική κρίση, πληθωρισμός, καινοτομία στον ιδιωτικό τομέα, «κοινωνικές ευπάθειες» και γεωπολιτικοί κίνδυνοι ενός «πολυπολικού κόσμου».

1. Αντιμετώπιση της τρέχουσας ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για την ενέργεια, το κλίμα και τη φύση

Μετάφραση: Φάτε τα ζωύφια, χρησιμοποιήστε λιγότερη ενέργεια στο όνομα της κλιματικής αλλαγής

2. Αντιμετώπιση της τρέχουσας οικονομίας υψηλού πληθωρισμού, χαμηλής ανάπτυξης, υψηλού χρέους στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος επενδύσεων, εμπορίου και υποδομών

Μετάφραση: Ο Πούτιν και ο COVID, όχι η ατελείωτη εκτύπωση χρημάτων από τις κεντρικές τράπεζες, θα κατηγορηθούν για την εκτίναξη του παγκόσμιου πληθωρισμού

3. Αντιμετώπιση των υφιστάμενων αντίξοων ανέμων του κλάδου στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής για την καινοτομία και την ανθεκτικότητα του ιδιωτικού τομέα

Μετάφραση: Διπλασιάστε την ESG (Environmental Social Governance) ως απαραίτητη θυσία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής ενόψει της κατάρρευσης των πολιτικών κοινωνικής πίστωσης ESG

4. Αντιμετώπιση των τρωτών κοινωνικών σημείων στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος για εργασία, δεξιότητες και φροντίδα

Μετάφραση: Η προσωπική κυριαρχία πρέπει να εκχωρηθεί στο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα μέσω διαβατηρίων εμβολίων και ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας

5. Αντιμετώπιση των τρεχόντων γεωπολιτικών κινδύνων στο πλαίσιο ενός νέου συστήματος διαλόγου και συνεργασίας σε έναν πολυπολικό κόσμο

Μετάφραση: Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος

Το WEF αναφέρει ότι η συνάντηση θα «περιλάβει ομιλίες από βασικούς αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και διάφορες γεωοικονομικές και γεωπολιτικές συζητήσεις».

Συγκεκριμένα, έχουν σταλεί προσκλήσεις σε 2.500 ηγέτες από την κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων διευθυντικών στελεχών και προέδρων των 1.000 εταιρειών εταίρων του παγκοσμιοποιητικού οργανισμού, δημόσια πρόσωπα από τις χώρες G7 και G20, «ηγετών από την κορυφαία κοινωνία των πολιτών, εργατικού δυναμικού, οργανισμών μέσων ενημέρωσης καθώς και κορυφαίων στοχαστών και ακαδημαϊκών», και του Forum of Young Global Leaders του ιδρυτή Klaus Schwab.

Το διοικητικό συμβούλιο του WEF περιλαμβάνει έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους ελίτ όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της BlackRock Larry Fink, η διευθύντρια του ΔΝΤ Kristalina Georgieva, η διευθύντρια του CERN Fabiola Gianotti, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde, ο Πρόεδρος του MIT L. Rafael Reif, Ο διευθύνων σύμβουλος της Nestlé, Mark Schneider, η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Καναδά Chrystia Freeland και η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Ngozi Okonjo-Iweala.

ΠΗΓΗ >>

https://www.infowars.com/posts/world-economic-forum-releases-2023-davos-agenda-for-great-reset-takeover/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr