Home ΚΟΣΜΟΣ Βρώμα και δυσωδία – Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Balenciaga πουλάει κούκλες σεξ που είναι παιδιά με γεννητικά όργανα αντί για στόμα

Βρώμα και δυσωδία – Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Balenciaga πουλάει κούκλες σεξ που είναι παιδιά με γεννητικά όργανα αντί για στόμα

by _
0 comment 390 views

Βρώμα και δυσωδία – Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Balenciaga πουλάει κούκλες σεξ που είναι παιδιά με γεννητικά όργανα αντί για στόμα


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Balenciaga πουλάει κούκλες σεξ που είναι παιδιά με γεννητικά όργανα αντί για στόμα.. Βρώμα δυσωδία και ανωμαλία έχουν κυριεύσει την ελίτ αυτού του πλανήτη και ο πολύς ο κόσμος δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα.. Ζουν στο συννεφάκι τους οι περισσότεροι άνθρωποι, χωμένοι μέσα στο άγχος και την πίεση από την καθημερινότητα τους και δεν μπορούν να δουν ούτε κάτω από την μύτη τους..

Γιατί όντως κάτω από την μύτη μας γίνονται όλα τα αίσχη.. Οι κυβερνήσεις, η δικαιοσύνη και η δίωξη του εγκλήματος, φέρουν τεράστια ευθύνη επιτρέποντας όλα αυτά και προσκυνώντας την δύναμη του χρήματος όλων αυτών που ελέγχουν τον πλανήτη.. Σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα παιδιά μας και πόσο ευάλωτα είναι όταν οι ίδιοι οι γονείς τους δεν καταλαβαίνουν την τύφλα τους;;; Πάμε να δούμε τι είναι αυτό που μας εκνεύρισε σήμερα και μας χάλασε την ημέρα..

Οι εικόνες που ακολουθούν δεν είναι για όλους και ειδικά για παιδιά… Είναι ανατριχιαστικές και βρώμικες.. Μην συνεχίζετε λοιπόν να διαβάζετε αυτό το άρθρο, αν δεν αντέχετε να δείτε τα πάντα..

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας Balenciaga πουλάει κούκλες σεξ που είναι παιδιά με γεννητικά όργανα αντί για στόμα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας του Balenciaga, Kering, έχει έναν ιστότοπο «τέχνης» που διαθέτει γυμνά παιδικά μανεκέν με γεννητικά όργανα αντί για μύτη και στόμα. Είναι παντρεμένος με τη σταρ του Χόλυγουντ Σάλμα Χάγιεκ, είναι επίσης ιδιοκτήτης του Christie’s, του ιστότοπου “τέχνη” που παρουσιάζει τα εξαιρετικά ανατριχιαστικά αυτά έργα.

Προειδοποιούμε ξανά ότι οι εικόνες σε αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά γραφικές και παρουσιάζουν παραποιημένες σεξουαλικές εικόνες. Πιστεύουμε ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον να αποκαλυφθούν τα βδελυρά μυστικά της ελίτ και δημοσιεύουμε τις εικόνες σε αυτή τη βάση.

Αυτές οι εικόνες είναι όλες στον δημόσιο τομέα. Αν ψάξετε στον ιστότοπο δημοπρασιών του αφεντικού της Balenciaga, θα βρείτε πολλά γυμνά παιδικά μανεκέν με όρθια πέη, κόλπους και πρωκτούς αντί για τη μύτη και το στόμα τους.

Τι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους; Θα βρείτε επίσης μια πορνογραφική ταινία VHS όπου δύο ηθοποιοί πορνό κάνουν σεξ με ένα κομμένο κεφάλι ανδρικού μανεκέν με ένα πέος σε στύση για μύτη.

Η πορνογραφική ταινία και τα μανεκέν εμφανίστηκαν σε ντοκιμαντέρ του Channel 4 που προβλήθηκε στη βρετανική τηλεόραση.

Αυτό είναι ένα παλιό διαγραμμένο tweet του φωτογράφου πίσω από το σκάνδαλο Balenciaga… Είναι Τρελός ή μήπως όχι;

Το κανάλι People’s Voice απαγορεύτηκε από το YouTube για ρεπορτάζ για το σκάνδαλο Balenciaga pedo-gate. Λένε για να μάθεις ποιος σε κυβερνά, απλά βρες ποιον δεν μπορείς να κατακρίνεις.

Κυβερνούν τον κόσμο οι παιδόφιλοι; Το μόνο σίγουρο.. Μεγάλη προσοχή λοιπόν στα παιδιά μας.. Μεγάλος έλεγχος να γίνεται ειδικά στο σε ποιες ιστοσελίδες και εφαρμογές μπαίνουν στο ίντερνετ και τι βλέπουν εκεί.. Να τα συμβουλεύουμε να μην δημιουργούν καμία επαφή έστω και μέσω τσατ με αγνώστους οι οποίοι μπορεί να έχουν ψεύτικα στοιχεία για να τα παρασύρουν στις ανώμαλες ορέξεις τους..

Κάθε φωτογραφία και μια γροθιά στην παραπληροφόρηση.. Ακολούθησε μας στο instagram για να έχεις την πιο άμεση επαφή με την αλήθεια..

Είναι η εποχή που αποκαλύπτονται όλα στα μάτια μας.. Όμως και εμείς δεν πρέπει απλά να καθόμαστε να τα βλέπουμε. Πρέπει να αντιδράσουμε και να προστατεύσουμε τα παιδάκια μας από αυτό το κακό.. Μιλήστε με τα παιδιά σας.. Συμβουλέψτε τα… Και αν έχουν μπει στην εφηβεία, μην φοβηθείτε να τους δείξετε το κακό.. Να είστε ειλικρινείς μαζί τους και να μην τους κρύβετε τίποτα… Όσο περισσότερο μας δουν σαν φίλους και όχι σαν γονείς τα παιδιά μας, τόσο πιο προστατευμένα θα τα έχουμε, γιατί θα έχουν μάθει να μας ανοίγονται και να μας λένε ότι τα απασχολεί!!!

Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε!!! Για τα παιδιά μας και το μέλλον αυτού του πλανήτη!!

lumi-news.gr

Κοινοποιείστε το άρθρο και διαδώστε την προσπάθεια μας..

Ακολουθείστε μας στα social media για να βλέπετε πρώτοι τα άρθρα μας

ΠΗΓΗ >> https://lumi-news.gr/vroma-kai-dysodia-o-diefthynon-symvoulos-tis-mitrikis-etaireias-balenciaga-poulaei-koukles-sex-pou-einai-paidia-me-gennitika-organa-anti-gia-stoma/?fbclid=IwAR1RR3gHRW8hs2ODW1od7zu7lB11f8GrKtPjTkazF0X1pnK6G3v_9Boyomg

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr