Home ΗΠΑ CDC: «1,1 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει λόγω εμβολίων για τον COVID» – Εκπληκτική παραδοχή

CDC: «1,1 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει λόγω εμβολίων για τον COVID» – Εκπληκτική παραδοχή

by _
0 comment 1K views
CDC: «1,1 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει λόγω εμβολίων για τον COVID» – Εκπληκτική παραδοχή
CDC: «1,1 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει λόγω εμβολίων για τον COVID» – Εκπληκτική παραδοχή

CDC: «1,1 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει λόγω εμβολίων για τον COVID» – Εκπληκτική παραδοχή


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τουλάχιστον 1,1 εκατομμύριο Αμερικανοί έχουν πεθάνει ως άμεσο αποτέλεσμα της λήψης των πειραματικών εμβολίων mRNA Covid-19, σύμφωνα με μια νέα έκθεση-βόμβα του CDC.

Από τη στιγμή που ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για τα τοξικά τρυπήματα, περισσότεροι από έξι εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει. Σύμφωνα με το CDC, από αυτούς, 1.106.079 θάνατοι θεωρούνται «υπερβολικοί», με βάση τον μέσο όρο της πενταετίας από το 2015 έως το 2019.

Το Discernreport.com αναφέρει: Άλλα κυβερνητικά στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 άτομα είναι τα υψηλότερα μεταξύ του πληθυσμού των «πλήρως εμβολιασμένων», υποδεικνύοντας ότι οι ενέσεις Covid είναι η αιτία όλης αυτής της υπερβολικής θνησιμότητας.

Έχουμε τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OEC) να ευχαριστήσουμε για όλα αυτά τα δεδομένα, ο οποίος κάνει τη δουλειά που το CDC και η FDA αρνούνται να κάνουν, διατυπώνοντας τα πάντα για να τα δει το κοινό.

Ένας διακυβερνητικός οργανισμός με 38 χώρες μέλη, ο OEC ιδρύθηκε το 1961 για να «τονώσει την οικονομική πρόοδο και το παγκόσμιο εμπόριο». Μέρος αυτού που κάνει η ομάδα είναι να συγκεντρώνει δεδομένα και να τα προεκθέτει σε μια εύπεπτη μορφή. Δείτε τα εδώ.

Το παρακάτω διάγραμμα έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που βρίσκονται στη βάση δεδομένων του OEC. Στοιχεία που έχουν παρασχεθεί στον OEC από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC). Και δείχνει υπερβολικούς θανάτους στις ΗΠΑ ανά εβδομάδα το 2022 έως την εβδομάδα 38 (25 Σεπτεμβρίου).

Το παραπάνω διάγραμμα αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ έχουν καταγράψει σημαντικό αριθμό υπερβολικών θανάτων κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια του 2022. Με το γενικό σύνολο να αντιστοιχεί σε 349.398 επιπλέον θανάτους την εβδομάδα 38.

Οι άνθρωποι άρχισαν πραγματικά να πεθαίνουν ΑΦΟΥ δρομολογήθηκαν τα τρυπήματα, όχι πριν. Μέχρι στιγμής, κάθε εβδομάδα το 2022 έχει σημειωθεί ένας σημαντικός και αξιοσημείωτος αριθμός υπερβολικών θανάτων. Κάποια στιγμή, αναφέρονταν πάνω από 350.000 υπερβολικοί θάνατοι την εβδομάδα, αν και ο μέσος όρος έκτοτε μειώθηκε κάπως.

«Αυτό σημαίνει ότι 1.700 περισσότεροι Αμερικανοί πέθαναν στην πραγματικότητα την 38η εβδομάδα του 2022 από εκείνους που πέθαναν την 38η εβδομάδα του 2020, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένα τεράστιο κύμα υποτιθέμενων θανάτων από Covid-19 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», αναφέρει το The Exposé για το τι δείχνουν τα δεδομένα.

Με άλλα λόγια, υπάρχουν περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι που σημειώθηκαν στην εποχή μετά τον εμβολιασμό από ό,τι στην εποχή πριν από το εμβόλιο, όταν τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση τρόμαζαν τους πάντες για τον «κοινωϊό». Αποδεικνύεται ότι η πραγματική απειλή είναι τα τρυπήματα.

«Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο», πρόσθεσε το The Exposé. «Επειδή τα επίσημα στοιχεία του CDC αποκαλύπτουν ότι το 2021 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για θανάτους σε όλες τις ΗΠΑ, με τη χώρα να καταγράφει πάνω από 100.000 περισσότερους θανάτους από ό,τι κατέγραψε το 2020, πριν από την κυκλοφορία των πειραματικών ενέσεων Covid-19».

Οι επίσημοι αριθμοί από το CDC δείχνουν ότι περισσότεροι από 101.000 επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 2021 αφού η Επιχείρηση Warp Speed (που δρομολόγησε ο Πρόεδρος Τραμπ) βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη σε σύγκριση με το 2020, όταν τα τρυπήματα δεν είχαν ακόμη εξαπολυθεί.

«Η πρώτη ένεση Covid-19 χορηγήθηκε στις ΗΠΑ στις 14 Δεκεμβρίου 2020 και σύμφωνα με τα αθόρυβα δημοσιευμένα στοιχεία που παρέχονται από το CDC, 6.090.716 Αμερικανοί δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους μετά από αυτή την ημερομηνία μέχρι την 38 εβδομάδα του 2022», υποστηρίζει η The Exposé.

Αν οι ενέσεις Covid πραγματικά εξαπολύονταν με σκοπό να «σώσουν ζωές», σίγουρα έκαναν απαίσια δουλειά. Περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας των ενέσεων, οι οποίες αν δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ στην αρχή θα είχαν σώσει ζωές.

«Διάβασα πρόσφατα ότι ο παγκόσμιος υπερβολικός αριθμός θανάτων είναι πάνω από 75 εκατομμύρια», έγραψε ένας σχολιαστής. “Το ζευγάρι με την απώλεια της αναγέννησής τους, καθώς και την ανδρική και γυναικεία υπογονιμότητα, και αυτό γίνεται ένα γεγονός μαζικής εξαφάνισης.”

Διαβάστε επίσης >> ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

__________________

VIA:

naturalnews.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr