Home ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο στρατός της Βραζιλίας σκοτώνει τους ηγέτες του καρτέλ της «Κόκκινης Διοίκησης» που είναι σύμμαχοι του Λούλα!!! Ετοιμάζεται να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο στρατός της Βραζιλίας σκοτώνει τους ηγέτες του καρτέλ της «Κόκκινης Διοίκησης» που είναι σύμμαχοι του Λούλα!!! Ετοιμάζεται να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας!!!

by _
0 comment 1.3K views
ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο στρατός της Βραζιλίας σκοτώνει τους ηγέτες του καρτέλ της «Κόκκινης Διοίκησης»!!! Ετοιμάζεται να αναλάνει τον έλεγχο της χώρας!!!
ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο στρατός της Βραζιλίας σκοτώνει τους ηγέτες του καρτέλ της «Κόκκινης Διοίκησης»!!! Ετοιμάζεται να αναλάνει τον έλεγχο της χώρας!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο στρατός της Βραζιλίας σκοτώνει τους ηγέτες του καρτέλ της «Κόκκινης Διοίκησης» που είναι σύμμαχοι του Λούλα!!! Ετοιμάζεται να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας!!!


Οι Gateway Pundit και Matt Tyrmand στην εκπομπή War Room ήταν οι πρώτοι παγκοσμίως που ανέφεραν ότι ο στρατός της Βραζιλίας κινητοποιείται υπό τη συνταγματική του εξουσία για να προστατεύσει τη δημοκρατία. Πηγές στο έδαφος επιβεβαιώνουν τώρα ότι ο στρατός κινητοποιείται και έχει εξαλείψει βασικούς ηγέτες των καρτέλ ναρκωτικών στο Ρίο που είναι σύμμαχοι με τους κομμουνιστές.

Σε ένα ασυνήθιστο βήμα για τον στρατό, ο στρατός εισέβαλε στις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο και σκότωσε κορυφαίους ηγέτες του καρτέλ ναρκωτικών Comando Vermelho (Κόκκινη Διοίκηση), που υποστηρίζει τον κομμουνιστή εγκληματία Luiz Inácio Lula da Silva.

Οι παρατηρητές το θεωρούν ως ένδειξη της έναρξης μιας ομοσπονδιακής στρατιωτικής επέμβασης.

Οι συμμορίες ναρκωτικών ήταν οι μόνες που πανηγύρισαν την υποτιθέμενη εκλογική νίκη από τον εγκληματία Λούλα στις 30 Οκτωβρίου, πυροβολώντας αυτόματα στον αέρα στις φαβέλες. Ο πρόεδρος Μπολσονάρου έχει καταστρέψει σκληρά τις βραζιλιάνικες συμμορίες ναρκωτικών.

«Οι επικεφαλής της διακίνησης ναρκωτικών των Morro do Juramento και Juramentinho, που ταυτοποιούνται ως Rodrigo Barbosa Marinho, γνωστός ως Rolinha ή Titio Rolinha, και Hevelton Nascimento Júnior, το «Bad Boy», αντίστοιχα, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Στρατιωτικής Αστυνομίας στο Vicente de Carvalho. την Πέμπτη (1η). Άλλοι τρεις ύποπτοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της επιδρομής και ένας, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, κρατείται υπό κράτηση στο νοσοκομείο», αναφέρει η «O Dia».

Τα καρτέλ ναρκωτικών είναι η ένοπλη πτέρυγα των κομμουνιστών. Ο Comando Vermelho ελέγχει τμήματα του Ρίο ντε Τζανέιρο και ιδρύθηκε το 1979 ως συμμαχία μεταξύ καρτέλ και κομμουνιστών. Εάν εξαλειφθούν, ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου θα μειωθεί σημαντικά.

Εκατοντάδες χιλιάδες Βραζιλιάνοι διαδήλωσαν ξανά το Σαββατοκύριακο, στέκονταν έξω από τις βάσεις του στρατού και παρακαλούσαν τον στρατό να σώσει τη χώρα τους από τους κομμουνιστές και τα καρτέλ.

Το διεφθαρμένο Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο μετέφερε την ημερομηνία για να πιστοποιήσει τις κλεμμένες εκλογές από τις 19 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι το φιλοκομμουνιστικό δικαστήριο θέλει να κινηθεί γρήγορα για να εγκαταστήσει τον υποψήφιό τους Λούλα ντα Σίλβα, πιθανώς ακόμη και μεταφέροντας την ημερομηνία της πιστοποίησης της κλοπής σε αυτήν την εβδομάδα. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιανουαρίου 2023.

Αυτό άσκησε πίεση στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση να δράσει πριν να είναι πολύ αργά. Μιλώντας στον Steve Bannon σε αυτήν την εκπομπή The War Room, ο παρατηρητής της Βραζιλίας Matt Tyrmand επεσήμανε ότι ο στρατός που είναι υπέρ του Bolsonaro θα κινδύνευε να εκκαθαριστεί εάν ο διεφθαρμένος εγκληματίας Lula αναλάβει την εξουσία.

«Και συμβεί αυτό, τότε θα τους βάλουν στα γκουλάγκ», σημείωσε ο Tyrmand.

Ο Στρατιωτικός Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας, Carlos Frederico de Oliveira Pereira, έστειλε επιστολή στον Στρατιωτικό Γενικό Εισαγγελέα, Antonio Pereira Duarte, στις 25 Νοεμβρίου, επισημαίνοντας τη «μη συμμόρφωση με τα βήματα που ζήτησε το Υπουργείο Άμυνας κατά τον έλεγχο του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. ” Η επιστολή κατήγγειλε επίσης «πιθανή παρέμβαση ξένων εταιρειών στην εκλογική διαδικασία, η οποία δεν μπόρεσε να επαληθευτεί καθώς ο στρατός της προαναφερθείσας ομάδας δεν έχει ευρεία πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία, σε αντίθεση με αυτές τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίες διατηρούν συνεργασία με το Εκλογικό Δικαστήριο. Θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για ενδεχόμενο έγκλημα κατά της εξωτερικής ασφάλειας της χώρας σχετικά με πιθανή επίθεση στον κυβερνοχώρο», αναφέρει η επιστολή.

Δείτε την επιστολή εδώ >> https://www.thegatewaypundit.com/wp-content/plugins/pdfjs-viewer-shortcode/pdfjs/web/viewer.php?file=https://www.thegatewaypundit.com/wp-content/uploads/Oficio-PGJM-eleicoes-EDITADO.pdf&attachment_id=822746&dButton=true&pButton=true&oButton=false&sButton=true#page=6&zoom=auto,-178,789

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ  >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/brazil-military-kills-red-command-cartel-leaders-prepares-take/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr