Home ΔΙΕΘΝΗ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ;

ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ;

by _
0 comment 421 views

ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής (19:00 στο θέατρο Παλλάς), στην εναρκτήρια εκδήλωση του “Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς”!

Ο Αντώνης Σαμαράς ως γνωστόν μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το μέγα κυβερνητικό σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων, “φίλων”, αλλά και δημοσιογράφων, όταν η ελληνική κοινωνία βράζει από οργή και αγανάκτηση και όταν αυτή η κακουργηματική κυβερνητική πράξη έχει γίνει πρώτο θέμα στον ξένο Τύπο και έχει θορυβήσει τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, που ήδη ερευνούν την υπόθεση που αποπνέει καθεστωτική οσμή!

Δεν έχει μιλήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όταν ο πρώην Γ. Γ. του Πρωθυπουργού και ανιψιός του Γρηγόρης Δημητριάδης αποδέχτηκε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε! Όπως επίσης παραιτήθηκε και ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων (προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη)!

Έτσι αναρωτιόμαστε, τελικά θα τολμήσει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, να μιλήσει στην εναρκτήρια εκδήλωση του “Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς”; Θα τολμήσει να καταγγείλει για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντεθνική πολιτική του ιδίου και της κυβέρνησής του; Θα τολμήσει να πει τα όσα είχε πει στις 23 Ιανουαρίου 2015 προς τον Αλέξη Τσίπρα;

Θυμίζουμε πως είχε πει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b4%ce%b5%cf%87%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%b9/

ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ;

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr