Home ΔΙΕΘΝΗ Έκθεση μυστικών πληροφοριών για Ουγγαρία: ΜΚΟ του Σόρος ξόδεψαν 4 εκατομμύρια δολάρια για να εκδιώξουν τον Όρμπαν με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί αλλά…ΔΕΝ τα κατάφεραν όμως!

Έκθεση μυστικών πληροφοριών για Ουγγαρία: ΜΚΟ του Σόρος ξόδεψαν 4 εκατομμύρια δολάρια για να εκδιώξουν τον Όρμπαν με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί αλλά…ΔΕΝ τα κατάφεραν όμως!

Δεν τα κατάφερε όμως!

by _
0 comment 519 views
Έκθεση μυστικών πληροφοριών για Ουγγαρία: ΜΚΟ του Σόρος ξόδεψε 4 εκατομμύρια δολάρια για να εκδιώξει τον Όρμπαν με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί. Δεν τα κατάφερε όμως!
Έκθεση μυστικών πληροφοριών για Ουγγαρία: ΜΚΟ του Σόρος ξόδεψε 4 εκατομμύρια δολάρια για να εκδιώξει τον Όρμπαν με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί. Δεν τα κατάφερε όμως!

Έκθεση μυστικών πληροφοριών για Ουγγαρία: ΜΚΟ του Σόρος ξόδεψαν 4 εκατομμύρια δολάρια για να εκδιώξουν τον Όρμπαν με τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί αλλά…ΔΕΝ τα κατάφεραν όμως!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν…ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ…!!!


Του Ρίτσαρντ Άμπελσον
Δημοσιεύθηκε 25 Νοεμβρίου 2022 στις 8:15 π.μ

Έκθεση πληροφοριών που εκπονήθηκε από ουγγρικές μυστικές υπηρεσίες και δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου, αποκάλυψε 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε παράνομη ξένη χρηματοδότηση πίσω από την εκστρατεία της Ουγγρικής «Ηνωμένης Αντιπολίτευσης», η οποία μάταια προσπάθησε να νικήσει τον δημοφιλή συντηρητικό πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν.

Δείτε την εδώ >> https://www.parlament.hu/documents/129803/64121212/Elemz%C5%91-

Όπως ανέφερε η Gateway Pundit, ο Μπάιντεν, το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες συνεργάστηκαν με την «Ηνωμένη Αντιπολίτευση», η οποία περιλάμβανε το νεοναζιστικό κόμμα Jobbik, για να προσπαθήσουν να εκδιώξουν τον χριστιανό συντηρητικό Βίκτορ Όρμπαν, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Όρμπαν επανεξελέγη τον Απρίλιο με την τέταρτη πλειοψηφία των δύο τρίτων (67,84%) – 135 από τις 199 έδρες στο Κοινοβούλιο. Ο Όρμπαν το αποκάλεσε «μια νίκη τόσο μεγάλη που μπορείς να τη δεις από το φεγγάρι».

«Είμαστε ευγνώμονες για τα εκατοντάδες εκατομμύρια [ουγγρικά φιορίνια] υποστήριξης που προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο πρώην υποψήφιος πρωθυπουργός Péter Márki-Zay τον Ιούνιο, παραδεχόμενος δημόσια ότι έλαβε 1,8 δισεκατομμύρια HUF (4,5 εκατομμύρια δολάρια) προς υποστήριξη της οργάνωσης «Action for Democracy» που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Όμως, τα ευρήματα των μυστικών υπηρεσιών που έχουν πλέον αποχαρακτηριστεί έχουν αποκαλύψει επιπλέον ξένη χρηματοδότηση ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων HUF (3 εκατομμύρια δολάρια).

Τα περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια HUF (7,5 εκατομμύρια δολάρια) που έλαβε ο σοσιαλιστικός-ακροδεξιός συνασπισμός είναι σχεδόν τέσσερις φορές περισσότερα από τον κρατικό προϋπολογισμό της Ουγγαρίας για τις δαπάνες των εκστρατειών.



Στην Ουγγαρία, όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι παράνομο τα πολιτικά κόμματα να δέχονται οικονομικές συνεισφορές από ξένους οργανισμούς και μη πολίτες. Απαγορεύονται επίσης οι ανώνυμες δωρεές.

Παρόλο που το Action for Democracy ιδρύθηκε μόλις στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η πρώτη μεταφορά – ένα τεράστιο ποσό 684.672 $ ΗΠΑ – διοχετεύθηκε στην Oraculum 2020 Kft., μια εταιρεία που συνδέεται στενά με τη Δημοκρατική Συμμαχία του ντροπιασμένου σοσιαλιστή Ferenc Gyurcsány, την 1η Μαρτίου.

Τα μέλη του Action for Democracy περιλαμβάνουν βετεράνους στελέχη του Σόρος όπως ο Βρετανός ιστορικός Timothy Garton Ash, η Αμερικανίδα ιστορικός Anne Applebaum, ο πρώην Ανώτατος Διοικητής των Συμμάχων του ΝΑΤΟ Στρατηγός Wesley K. Clark και ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Francis Fukuyama. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Action for Democracy, David Koranyi, είναι μέλος του Atlantic Council και μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, μεταξύ άλλων ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Soros.

«Η ουγγρική αριστερά έχει αγοραστεί με δολάρια ΗΠΑ».



Ο István Hollik, ο Διευθυντής Επικοινωνιών του κυβερνώντος κόμματος Fidesz, είπε ότι η Δράση για τη Δημοκρατία «έχει χιλιάδες δεσμούς» με τον Τζορτζ Σόρος. Ο Χόλικ κατηγόρησε τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Márki-Zay ότι είπε ψέματα στους ψηφοφόρους του και ρώτησε: «Τι ήθελε ο Τζορτζ Σόρος σε αντάλλαγμα για τα εκατομμύρια του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ζόλταν Κόβατς χαρακτήρισε την παρέμβαση στις εκλογές «το μεγαλύτερο σκάνδαλο χρηματοδότησης της εκστρατείας της Ουγγαρίας» και «το μεγαλύτερο σκάνδαλο εθνικής ασφάλειας από την πτώση του κομμουνισμού».

«Κάτι που μέχρι τώρα υποθέταμε μόνο ότι ήταν αλήθεια – ότι υπήρξε προσπάθεια από το εξωτερικό να παρέμβει στις ουγγρικές εκλογές – αποδεικνύεται τώρα αληθινό με συγκεκριμένα στοιχεία», είπε ο Κόβατς στο Gateway Pundit. «Η ουγγρική αριστερά έχει αγοραστεί με δολάρια ΗΠΑ».

Ο Κόβατς χαρακτήρισε την ανάμειξη στις εκλογές «αρκετά παράνομη σε οποιαδήποτε χώρα»: «Αν θυμάμαι καλά, η ξένη παρέμβαση στις εθνικές εκλογές ήταν κάτι σαν κάτι στις εκλογές στις ΗΠΑ και αλλού. Ας δούμε ποιος θα καλύψει αυτή την ιστορία».

ΠΗΓΗ >>

https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/hungary-soros-ngo-spent-4-million-oust-orban-opposition-including-neo-nazis/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr