Home Greek News Κολωνός: Τα βοθρο-κάναλια της Ελλάδος “ΞΕΠΛEΝΟΥΝ” τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ της 12χρονης!!! – Με τον Μίχο είχε συνεργασία το ίδιο το…ΣΚΑΪ..!!!

Κολωνός: Τα βοθρο-κάναλια της Ελλάδος “ΞΕΠΛEΝΟΥΝ” τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ της 12χρονης!!! – Με τον Μίχο είχε συνεργασία το ίδιο το…ΣΚΑΪ..!!!

Με τον Μίχο είχε συνεργασία το ίδιο το...ΣΚΑΪ..!!!

by _
0 comment 539 views

Κολωνός: Τα βοθρο-κάναλια της Ελλάδος “ΞΕΠΛEΝΟΥΝ” τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ της 12χρονης!!!

Την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης την έχουν ξεπλύνει κανονικότατα τα βοθρο-κάναλια εν Ελλάδι ,”ΞΕΠΛEΝΟΝΤΑΣ” τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ της ανήλικης κοπέλας!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με τον Μίχο είχε κάποιου είδους συνεργασία το ίδιο το…ΣΚΑΪ όπως το καταδεικνύει το εξής βίντεο….

Δείτε το βίντεο!…

________________

53ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ,ΒΙΑΣΜΟΣ 12ΧΡΟΝΗΣ,ΓΙΟΣ ΗΛΙΑ ΜΙΧΟΥ,ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΟΣ, Ελισάβετ Λέκκα, Ελλάδα, παιδεραστία, παιδοφιλία, παιδοβιαστής, παιδεραστές, παδόφιλοι, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Πατούλης, Σεπόλια, Κολωνός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κυβέρνηση, 12χρονη, Δημήτρης Λιγνάδης, Βιασμός 12χρονης, βιαστές,

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr