Home Greek News Ο Μητσοτάκης κι ο Σαμαράς συνεργάζονται με τους Εβραίους τρομοκράτες που είναι πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ.!!!

Ο Μητσοτάκης κι ο Σαμαράς συνεργάζονται με τους Εβραίους τρομοκράτες που είναι πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ.!!!

Συνεχίζουν να ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ την Ελλάδα στον διεθνή Ιουδαϊσμό!!!

by _
0 comment 1.1k views

Ο Μητσοτάκης κι ο Σαμαράς συνεργάζονται με τους Εβραίους που είναι πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.!!!

Η ακριβώς ίδια περιβόητη Εβραϊκή οργάνωση που συναντήθηκε εχθές ο Μητσοτάκης, είχε βραβεύσει τον…ΣΑΜΑΡΑ τον Ιουλ. που κυνήγησε τη Χρυσή Αυγή!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 ΔΕΚ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο του Πρώτου Θέματος με τίτλο Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee) διαβάσαμε τα εξής…

_______________________________

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε το άριστο επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία των σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ

Με τον νέο Εκτελεστικό Διευθυντή της Οργάνωσης «American Jewish Committee», Ted Deutch, συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε το άριστο επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία των σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ που έχουν λάβει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας.

mitsotakis_jewish2

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε αναλυτικά στον κ. Deutch τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ελλάδα και τις υποδομές που αναπτύσσει -με αιχμή το FSRU στην Αλεξανδρούπολη- προκειμένου να μετατραπεί σε ενεργειακό κόμβο στην ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας έτσι στην σταθερότητα, την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και την απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα.

Η συνάντηση του κ. Deutch με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η πρώτη επαφή του νέου εκτελεστικού διευθυντή της AJC με ξένο ηγέτη υπό τη νέα του ιδιότητα.

_____________________________

Εμείς όμως από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) βρήκαμε κι ένα άλλο άρθρο του σάιτ thepresident.gr, εξίσου ενδιαφέρον -να πούμε το λιγότερο– που αφορά στην ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ εν σχέσει με τον…ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. 

_____________________________

Η μεγαλύτερη Εβραϊκή Οργάνωση, η AJC τιμά τον Αντώνη Σαμαρά σε ειδική εκδήλωση

Η μεγαλύτερη Εβραϊκή Οργάνωση, η AJC τιμά τον Αντώνη Σαμαρά σε ειδική εκδήλωση

Τιμητική διάκριση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά απένειμε ο εκτελεστικός διευθυντής της American Jewish Committee Ντέιβιντ Χάρις,  σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.Οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά ήταν ιδιαίτερα θερμές ενώ μάλιστα, στο κείμενο της τιμητικής πλακέτας που αποδόθηκε στον πρώην Πρωθυπουργό, ο κ. Χάρις ταυτίζει τον κ. Αντώνη Σαμαρά με τον Ουίστον Τσόρτσιλ, ο οποίος αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα.

«Στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ενσαρκώνει τις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και το θάρρος του Τσόρτσιλ και που βοήθησε να έρθουν πιο κοντά η Αθήνα και η Ιερουσαλήμ» αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Η American Jewish Committee θεωρείται ως η σημαντικότερη παγκόσμια εβραϊκή οργάνωση η οποία αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, με 22 περιφερειακά γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες , 10 γραφεία στο εξωτερικό και 33 διεθνείς συνεργασίες με εβραϊκά κοινοτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

Η πρωτοβουλία της να βραβεύσει τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μία απλή πρωτοβουλία δημοσίων σχέσεων, αλλά μια ενέργεια απόδοσης τιμής σε ένα πρόσωπο που για τους Εβραίους ανά τον κόσμο έχει ιδιαίτερη αξία. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που τιμάται ο κ. Σαμαράς από την Παγκόσμια Εβραϊκή κοινότητα. Έχει προηγηθεί η τιμητική πρόσκλησή του στη Νέα Υόρκη από την ίδια οργάνωση το 2013, καθώς και η βράβευσή του από την ελληνική εβραίική κοινότητα το 2014.

Ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί για την παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα ένα πρόσωπο σύμβολο, αφού ως υπουργός των Εξωτερικών  στις 21/5/1990 αναγνώρισε εκ μέρους της χώρας το κράτος του Ισραήλ, σε μια τελετή υπογραφής που -για λόγους ασφαλείας-  πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Ήταν μια στρατηγική απόφαση που δεν ήταν εύκολη εκείνη την εποχή, αφού τότε η κυβέρνηση του  Ανδρέα Παπανδρέου είχε στρέψει τη χώρα και την κοινή γνώμη σε διαφορετικούς δρόμους. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν καταγραφεί εκ των υστέρων, λίγο έλειψε η υπογραφή της αναγνώρισης να καθυστερήσει και άλλο, καθώς το πρωί της 21/05/1990 είχε γίνει γνωστή η είδηση του θανάτου έξι Παλαιστινίων στα Κατεχόμενα, πράγμα που προκάλεσε ανησυχία στην ελληνική πλευρά για τον κίνδυνο «αντιποίνων», από τις ισχυρές τότε αντισημιτικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Οι εβραίοι ανά τον κόσμο πιστώνουν επίσης στον  Αντώνη Σαμαρά την ισχυρή βούληση της κυβέρνησής του για την εξάρθρωση της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, η οποία τελικά οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και καταδικάστηκε.

Να σημειωθεί επίσης, ότι η απόδοση τιμών στον Αντώνη Σαμαρά δεν περιορίζεται στις εκδηλώσεις της ισχυρότερης εβραϊκής Οργάνωσης American Jewish Committee. Είχε προηγηθεί η πρόσκληση του Σιμόν Πέρες, του αείμνηστου εμβληματικού Προέδρου του Ισραήλ προς τον κ. Σαμαρά να επισκεφτεί το Ισραήλ, και η η ανταπόδοση της επίσκεψης αυτής στην Αθήνα, ενώ στον κ. Σαμαρά πιστώνεται η εμβάθυνση των ελληνοισραηλινών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων, η οποία ξεκίνησε το 2013 με τη διακήρυξη της κοινής ενεργειακής στρατηγικής, στην οποία εντάχθηκε η Αίγυπτος και η Κύπρος.Στη χθεσινή  εκδήλωση παρίσταντο μεταξύ άλλων και οι βουλευτές- μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας -Ισραήλ, Κώστας Καραγκούνης, Μανούσος Βολουδάκης και Σπύρος Πνευματικός.

______________________________

Μιλάμε για τους ακριβώς ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που είναι πίσω από το…ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 και που ήλεγχαν την κυβέρνηση ενός ….ΑΛΛΟΥ ΚΡΥΠΤΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ (όπως ο Μητσοτάκης) ονόματι…ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! Αυτοί είναι οι ΕΒραίοι που ΔΙΕΤΑΞΑΝ στον Σαμαρά να φυλακίσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τους….ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!! Διαβάστε επίσης Ιδού ο δάκτυλος ο…ΕΒΡΑΪΚΟΣ όπισθεν των διώξεων της Χρυσής Αυγής από το 2013 μέχρι σήμερα συναινέσει της εκάστοτε ανθελληνικής κυβερνήσεως!!! για περισσότερα.

Ιδού ο δάκτυλος ο…ΕΒΡΑΪΚΟΣ όπισθεν των διώξεων της Χρυσής Αυγής από το 2013 μέχρι σήμερα συναινέσει της εκάστοτε ανθελληνικής κυβερνήσεως!!!

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΔΕΙΤΕ το σύμβολο του νέου ιδρύματος του Αντώνη Σαμαρά που μόνο «ελληνικό» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά δείχνει την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ γιατί ο Σαμαράς δεν μπορεί παρά να μας δείξει σε ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ έχει ορκιστεί πίστη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΤΑΣ 100 τοις 100 ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ!!!...

ΔΕΙΤΕ το σύμβολο του νέου ιδρύματος του Αντώνη Σαμαρά που μόνο «ελληνικό» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά δείχνει την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr