Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Φάουτσι παραδέχεται ότι βάσισε τα άνευ προηγουμένου lockdown του σε δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποιούν οι στυγεροί κομμουνιστές Κινέζοι!!!

Ο Φάουτσι παραδέχεται ότι βάσισε τα άνευ προηγουμένου lockdown του σε δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποιούν οι στυγεροί κομμουνιστές Κινέζοι!!!

by _
0 comment 1.1K views
Ο Φάουτσι παραδέχεται ότι βάσισε τα άνευ προηγουμένου lockdown του σε δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποίησαν οι κομμουνιστές Κινέζοι
Ο Φάουτσι παραδέχεται ότι βάσισε τα άνευ προηγουμένου lockdown του σε δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποίησαν οι κομμουνιστές Κινέζοι

Ο Φάουτσι παραδέχεται ότι βάσισε τα άνευ προηγουμένου lockdown του σε δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποιούν οι στυγεροί κομμουνιστές Κινέζοι!!!

Την προπερασμένη Τετάρτη (23 Νοεμ. 2022), ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Έρικ Σμιτ, μαζί με τον Γενικό Εισαγγελέα της Λουιζιάνα Τζεφ Λάντρι, κάλεσαν τον Άντονι Φάουτσι [επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) στο Bethesda του Μέριλαντ] να καταθέσει στο δικαστήξριο για τα εγκλήματά του καθ όλη τη διάρκεια της ψευτο-πανδημίας.

Το Gateway Pundit ανέφερε προηγουμένως τον Μάιο ότι οι Γενικοί Εισαγγελείς του Μιζούρι και της Λουιζιάνα υπέβαλαν αγωγή (Μισούρι εναντίον Μπάιντεν) κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Τζο Μπάιντεν, του Άντονι Φάουτσι, του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και σχεδόν δώδεκα ομοσπονδιακών υπηρεσιών και γραμματέων.

Ο Fauci καθαιρέθηκε την Τετάρτη. Και ο Jim Hoft του The Gateway Pundit και ο δικηγόρος John Burns ήταν παρόντες στην κατάθεση και παρακολούθησαν την ανάκριση για επτά ώρες.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Δρ Fauci παραδέχτηκε ότι πήρε την ιδέα για τα πρωτοφανή οικονομικά lockdown στην Αμερική με βάση τα δρακόντεια μέτρα που έλαβε το κομμουνιστικό κινεζικό καθεστώς!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΝΑ…ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ LOCKDOWN ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Ο Φάουτσι είχε στείλει τον μακροχρόνιο σύντροφό του Κλίφορντ Λέιν στην Κίνα τον Φεβρουάριο του 2020 για να αξιολογήσει την κατάσταση. Ο Λέιν ενθουσιάστηκε με τα κινεζικά μέτρα και ώθησε την ιδέα στον Δρ Φάουτσι.

Από την κατάθεση:

John Sauer, «Και ο κ. Lane, αφού επέστρεψε από το ταξίδι, είπε ότι οι Κινέζοι το διαχειρίζονταν αυτό με πολύ δομημένο, οργανωμένο τρόπο. σωστά;… Συζητήσαμε μαζί του την εμπειρία του κ. Λέιν στο ταξίδι όταν επέστρεψε από το ταξίδι του ΠΟΥ;»

Δρ. Fauci, «Η απάντηση είναι ότι το έκανα… Ο Δρ Λέιν εντυπωσιάστηκε πολύ για το πώς από κλινική άποψη της δημόσιας υγείας, οι Κινέζοι χειρίζονταν την απομόνωση, τον εντοπισμό επαφών, την κατασκευή εγκαταστάσεων για τη φροντίδα των ανθρώπων,

και αυτό πίστευα ότι εννοούσε όταν είπε ότι το διαχειρίζονταν αυτό με πολύ δομημένο οργανωμένο τρόπο».

Σάουερ: «Έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να πρέπει να υπάρξουν ακραία, κατά τα λεγόμενά του, μέτρα για την επιβολή κοινωνικής απόστασης για να τεθεί υπό έλεγχο η επιδημία. σωστός?”

Fauci: «Αυτό σημαίνει αυτό, ναι… Συζήτησε μαζί μου ότι οι Κινέζοι είχαν έναν πολύ οργανωμένο τρόπο να προσπαθήσουν να περιορίσουν την εξάπλωση στη Γουχάν και αλλού. Δεν είχε την ευκαιρία να πάει στη Γουχάν, αλλά ήταν στο Πεκίνο, και πιστεύω ότι άλλες πόλεις —τουλάχιστον το Πεκίνο— και ανέφερε ότι είχαν έναν πολύ οργανωμένο και καλά οργανωμένο τρόπο χειρισμού της επιδημίας.

Sauer: «Και έτσι είχε ένα είδος θετικής αντίδρασης σε αυτό. Μπορεί να υπάρχουν διδάγματα για τις Ηνωμένες Πολιτείες ως προς την απάντησή τους στο ξέσπασμα;»

Fauci: «Πιστεύω ότι ο Dr. Lane κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όταν έχετε μια εκτεταμένη αναπνευστική νόσο, ένας πολύ κοινός και αποτελεσματικός τρόπος για να περιορίσετε την ταχεία εξάπλωση της νόσου είναι η εφαρμογή μέτρων κοινωνικής απόστασης… Ο Dr. Lane είναι ένας πολύ έξυπνος κλινικός ιατρός , και έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι η αξιολόγησή του για την κατάσταση ήταν ακριβής και σωστή».

Ο Δρ. Aaron Kheriaty, MD, ένας ενάγων στην υπόθεση, δημοσίευσε ένα μακρύ νήμα στο Twitter σχετικά με αυτήν την παραδοχή του Fauci.



—————–

ΠΗΓΗ πληροφοριών >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/fauci-admits-based-unprecedented-us-economic-lockdowns-draconian-measures-used-communist-chinese/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr