Home ΗΠΑ Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια μαζί με τον Σόρος παίρνουν ατάκα απο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για το πως να ανέχονται τους… ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ!!! ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια μαζί με τον Σόρος παίρνουν ατάκα απο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για το πως να ανέχονται τους… ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ!!! ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!

ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο...ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ!!!

by _
0 comment 969 views
Έκθεση-βόμβα: Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια & ο Soros επέβλεψαν κρυφά την πρόωρη αποφυλάκιση χιλιάδων παιδοβιαστών!!!
Έκθεση-βόμβα: Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια & ο Soros επέβλεψαν κρυφά την πρόωρη αποφυλάκιση χιλιάδων παιδοβιαστών!!!

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια μαζί με τον Σόρος παίρνουν ατάκα απο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για το πως να ανέχονται τους… ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ!!! ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!

ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο…ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: 

Ο ΠΑΡΑΣΚΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ… Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟ… ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ… ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ 18…

ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΕΙ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΚΤΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 18 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ…

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ…;;; ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!!!… ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΒΙΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΕΞΩ…;;; ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΚΤΛ!!!


Έκθεση-βόμβα: Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια & ο Soros επέβλεψαν κρυφά την πρόωρη αποφυλάκιση χιλιάδων παιδοβιαστών!!!

  

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ και ο Τζορτζ Σόρος συνεργάστηκαν κρυφά για να παραχωρήσουν πρόωρη αποφυλάκιση με όρους σε χιλιάδες παιδεραστές και σεξουαλικούς παραβάτες, σύμφωνα με μια νέα έκθεση-βόμβα.

Ένας ανησυχητικός αριθμός καταδικασμένων παιδεραστών έχει τιμωρηθεί με λιγότερο από ένα χρόνο φυλάκιση για τα νοσηρά εγκλήματά τους, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού παιδιών κάτω των 14 ετών, σύμφωνα με μια νέα ανάλυση της Daily Mail για μια βάση δεδομένων σεξουαλικών παραβατών της Καλιφόρνια.

Το Headlineusa.com αναφέρει: Οι αριθμοί που αντλήθηκαν από τη βάση δεδομένων Megan’s Law της πολιτείας ήταν ανατριχιαστικοί. Σε μια ιδιαίτερα φρικτή κατηγορία, 365 παιδόφιλοι που είχαν καταδικαστεί για «καθ έξιν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού» πέρασαν λιγότερο από 12 μήνες στη φυλακή, μαζί με 39 περιπτώσεις σοδομίας με παιδί κάτω των 16 ετών και τρεις περιπτώσεις απαγωγής παιδιού κάτω των 14 ετών «με πρόθεση να διαπράξουν πρόστυχες ή άσεμνες πράξεις», σύμφωνα με στοιχεία.

Η Mail ανέφερε ότι «Περισσότεροι από 7.000 σεξουαλικοί πραβάτες καταδικάστηκαν για «άσεμνες ή άσεμνες πράξεις με παιδί κάτω των 14 ετών», αλλά αφέθηκαν έξω από τη φυλακή την ίδια χρονιά που φυλακίστηκαν».

Πρώην και νυν εισαγγελείς από όλη την Καλιφόρνια χαρακτήρισαν «τρομακτικά» τα δεδομένα και τις καταδικαστικές αποτυχίες ότι οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν τις αδύναμες πολιτικές εγκληματικότητας της πολιτείας.

«Οι στατιστικές δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι παιδεραστές δεν μεταρρυθμίζονται», δήλωσε ο πρώην εισαγγελέας σεξουαλικών εγκλημάτων του Λος Άντζελες, Samuel Dordulian, στην Daily Mail.



«Θα βγουν έξω και θα διαπράξουν ξανά αυτά τα εγκλήματα», είπε. «Αφώντας αυτούς τους ανθρώπους να βγουν νωρίς, επιτρέπουμε πολύ περισσότερη θυματοποίηση. Και αυτό είναι τρομακτικό».

Ένας νυν εισαγγελέας κακοποίησης παιδιών του Γραφείου του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες χαρακτήρισε την πρόωρη απελευθέρωση παιδεραστών «ντροπή» και κατηγόρησε την καταστροφική πρωτοβουλία της πολιτείας που επιτρέπει την πρόωρη αποφυλάκιση για μη βίαιους εγκληματίες, την οποία υποστήριζε ο διαβόητος soft on-crime, Soros. – χρηματοδότησε τον εισαγγελέα του Λος Άντζελες George Gascon.

«Χιλιάδες παιδιά-θύματα στερούνται δικαιοσύνης και ο Τζορτζ Γκασκόν και η ομάδα ριζοσπαστών εισαγγελέων του δεν δίνουν δεκάρα για όλα αυτά» είπε ο αναπληρωτής εισαγγελέας του Λος Άντζελες, Τζον Χατάμι, ο οποίος σημείωσε ότι το κρατικό τμήμα διορθώσεων «δεν ειδοποιεί καν τα παιδιά-θύματα και τις οικογένειές τους για αυτές τις πρόωρες αποφυλακίσεις. Είναι ντροπή».

Η ευθύνη μπορεί επίσης να μετατεθεί στον κυβερνήτη Gavin Newsom, είπε ο πρώην εισαγγελέας σεξουαλικών εγκλημάτων, ο οποίος χαρακτήρισε τις πρόωρες απελευθερώσεις μια «πολύ, πολύ τρομακτική τάση».

«Με τον Newsom, έχουν υπερψηφιστεί πολλά νομοσχέδια όπου επιτρέπουν την αναθεώρησης ποινής, επιτρέπουν στους ανθρώπους να επιστρέψουν και υπάρχει ώθηση για λιγότερο χρόνο στη φυλακή», είπε ο Dordulian.

«Αλλά αυτοί οι τύποι ατόμων δεν επιδέχονται αποκατάστασης και οι μελέτες το έχουν δείξει», είπε. «Θα κάνουν κακό σε ένα άλλο παιδί».

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/bombshell-report-newsom-soros-secretly-oversaw-early-release-of-thousands-of-child-rapists/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr