Home ΔΙΕΘΝΗ Οι διοικητές της ρωσικής ομάδας Wagner κήρυξαν τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Οι διοικητές της ρωσικής ομάδας Wagner κήρυξαν τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Έστειλαν μια αιματοβαμμένη βαριοπούλα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!!!

by _
0 comment 518 views
Οι διοικητές της ρωσικής ομάδας Wagner κήρυξαν τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!
Οι διοικητές της ρωσικής ομάδας Wagner κήρυξαν τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Οι διοικητές της ρωσικής ομάδας Wagner κήρυξαν τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!

Έστειλαν μια αιματοβαμμένη βαριοπούλα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!!!

ΤΟΥ ΤΥΛΕΡ ΝΤΟΥΡΝΤΕΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕ 2022 – 08:00 π.μ

Σε απάντηση στην ψηφοφορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της περασμένης εβδομάδας για τον χαρακτηρισμό της Ρωσίας ως «κρατικού χορηγού της τρομοκρατίας», ένας αξιωματούχος που συνδέεται με το Κρεμλίνο έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα στο ευρωπαϊκό όργανο.

Ο Yevgeny Prigozhin, ο οποίος είναι ο ηγέτης της πιο γνωστής και επίφοβης ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας της Ρωσίας, της μισθοφορικής ομάδας Wagner, λέει ότι έστειλε μια ματωμένη βαριοπούλα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ανατριχιαστική απάντηση στον σε μεγάλο βαθμό συμβολικό χαρακτηρισμό τρομοκρατίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επιβεβαιώθηκε σε διάφορα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, καθώς και λεπτομερώς σε δυτικά μέσα.

«Την Τετάρτη, η ΕΕ αποκάλεσε επίσημα τη Ρωσία «κρατικό χορηγό» της τρομοκρατίας για τις ενέργειές της στην Ουκρανία, αλλά η κίνηση καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη της Wagner, Yevgeny Prigozhin, ο οποίος τους έστειλε μια θήκη βιολιού, με ένα ανατριχιαστικό αντικείμενο μέσα», έγραψε η Australian Broadcasting Corporation. «Μέσα στη θήκη υπήρχε ένα σφυρί ελκήθρου με ψεύτικα ίχνη αίματος πάνω του».

Σύμφωνα με περισσότερα από τα διαφημιστικά κόλπα στην ψηφοφορία για τον χαρακτηρισμό τρομοκρατίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:

Ο Πριγκόζιν έστειλε τη βαριοπούλα σε μια θήκη για βιολί ως «υπόθεση πληροφοριών» σε όσους ψήφιζαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο σύμμαχος Πούτιν είπε ότι είχε συνάντηση με τους διοικητές της ομάδας Wagner και αποφάσισαν να κηρύξουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «διαλυμένο».

«Πριν αυτή η διαδικασία τεθεί σε νομική ισχύ, έλαβα εντολή να υποβάλω μια υπόθεση (ή μάλλον…ΘΗΚΗ) πληροφοριών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», είπε ο Πριγκόζιν.



Το κοινοβούλιο της ΕΕ ψήφισε επίσης να χαρακτηρίσει την ομάδα Βάγκνερ ως τρομοκρατική οργάνωση, μετά από ένα βίντεο στις αρχές Νοεμβρίου που εμφανίστηκε και δείχνει την εκτέλεση με βαριοπούλα ενός αποστάτη Ρώσου στρατιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια μισθοφόρων Βάγκνερ.

Η βαριοπούλα έχει γίνει το ανεπίσημο σύμβολο του ομίλου Wagner. Ο Πριγκόζιν, ο οποίος ήταν επίσης γνωστός ως «σεφ του Πούτιν» για την εταιρεία catering που διευθύνει, η οποία χρησιμοποιήθηκε από το γραφείο της ρωσικής προεδρίας για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις, είπε ότι η βαριοπούλα ήταν απαραίτητη «πληροφορία» για τους ευρωβουλευτές.

ΠΗΓΗ >> https://www.zerohedge.com/geopolitical/russias-wagner-group-sent-blood-stained-sledgehammer-eu-parliament

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr