Home Greek News Νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση του εθνωνυμίου “Έλληνας – Ελληνίδα” από κυβερνητικά και άλλα κρατικά έγγραφα, καθώς και από εκπαιδευτικά συγγράμματα και σχολικά βιβλία!

Νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση του εθνωνυμίου “Έλληνας – Ελληνίδα” από κυβερνητικά και άλλα κρατικά έγγραφα, καθώς και από εκπαιδευτικά συγγράμματα και σχολικά βιβλία!

Νέος “βιασμός” των Ελλήνων και Ελληνίδων;

by _
0 comment 1.1K views

Νέος “βιασμός” των Ελλήνων και Ελληνίδων;

«Στο πλαίσιο νομοσχεδίου “εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και άλλες διατάξεις”, που κατατέθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2022, προβλέπεται η κατάργηση του εθνωνυμίου “Έλληνας – Ελληνίδα” από κυβερνητικά και άλλα κρατικά έγγραφα, καθώς και από εκπαιδευτικά συγγράμματα και σχολικά βιβλία!

Στο τηλεοπτικό κανάλι “Άρωμα Ελλάδος” (δεν υπάρχει πια) όπου είχα επί σειρά ετών εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, αλλά και σε πολλά άρθρα μου, είχα επισημάνει, πως η αναφορά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε διαγγέλματα προς τον ελληνικό λαό εν μέσω της υγειονομικής κρίσης Covid19, ήταν “Συμπολίτες”! Καταργούσε δηλαδή εν τοις πράγμασι το Ελληνίδες – Έλληνες, που χρησιμοποίησαν όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος!

Αυτή η βίαια εκφορά λόγου προς τον ελληνικό λαό υπέκρυπτε δολιότητα!

Γιατί τα ξένα κέντρα αποφάσεων έδωσαν εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως πλέον η Ελλάδα έχει πολλούς – αμέτρητους παράνομους μετανάστες και άρα το “Συμπολίτες” ήταν πιο συμβατό, αφού πλέον η Ελλάς δεν κατοικείται μόνο από Έλληνες και Ελληνίδες!

Και αφού ως γνωστόν, ενός κακού μύρια έπονται, αποφάσισαν (;;;;) στο ελληνικό κοινοβούλιο να αντικαταστήσουν τον όρο Έλληνας και Ελληνίδα με το Ελλαδίτης – Ελλαδίτισσα!

Έτσι διαβάζουμε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >>

Νέος “βιασμός” των Ελλήνων και Ελληνίδων;

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr