Home ΚΟΣΜΟΣ Κάνιε Γουέστ: Συνεχίζει ακάθεκτος με τις αποκαλύψεις του για τους Εβραίους: «Η Αμερική διοικείται από 300…Σιωνιστές»

Κάνιε Γουέστ: Συνεχίζει ακάθεκτος με τις αποκαλύψεις του για τους Εβραίους: «Η Αμερική διοικείται από 300…Σιωνιστές»

by _
0 comment 1.1k views

Κάνιε Γουέστ: Συνεχίζει ακάθεκτος με τις αποκαλύψεις του για τους Εβραίους: «Η Αμερική διοικείται από 300…Σιωνιστές»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Νοεμ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Kanye West (Κάνιε Γουέστ) συνεχίζει ακάθεκτος με τις αποκαλύψεις του για τους Εβραίους! Τώρα λέει ότι η Αμερική διοικείται από 300…ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Πωπωπω…ΠΟΣΟ…ΛΑΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!

Ο κόσμος έμαθε όλα αυτά για πρώτη φορά το 1925 από το βιβλίο του Κόμητος Τσερέπ Σπιριντόβιτς με τίτλον Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ – Η ΚΕΚΡΥΜΕΝΗ ΧΕΙΡ του Κόμητα Τσερέπ Σπιριντόβιτς. Στο άρθρο μας με τίτλο Μεγάλοι λόγιοι του 20ου Αιών. εκτέθουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!! γράψαμε τα εξής για αυτό το θέμα..

Αλλά για να καταλάβουμε εδώ εμείς οι Έλληνες με ποιόν έχουμε να κάνουμε, στη σελίδα 2, ο Υποστράτηγος γράφει τα εξής για τον νέο πόλεμο που ήταν προφανώς ήδη εν εξελίξει απο τότε:

 

«Αν η Γαλλία ακολουθή τις συμβουλές και τα έργα του Caillaux και εξοικονομή χωρίς να ακούη και των υποδείξεων ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε σε πέντε ή δέκα χρόνια, όντως, θα γίνει και πάλι πλούσια χώρα. Ωστόσο στη συνέχεια, ο Rothschild (Ρότσιλντ), ο 5ος, ή ο 6ος, θα διατάξει εις όλους τους Lloyd Georges (Λόιντ Τζορτζ), Clemenceaus (Κλεμανσώ), Woodrow Wilsons (Γούντροου Γουίλσον), Beth-mann-Hollweg-Rothschilds (Ρότσιλντ), Aerenthals, Sazonovs, Sonninos, Κεμάλ-πασάδες, Βενιζέληδες, Masaryks, κτλ. αυτοῦ για να ξεκινήσουν ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο εκ μέρους του…

 

»Ο Εντουάρ Ρότσιλντ, ο 5ος, εκ Παρισιοῦ, εν συνεργασία με τους 300 εβραιο-Μογγόλους του, που συνθέτουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση (το Hidden Hand, δηλ. την Κεκρυμμένην Χείρ), έβγαλε από αυτό το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο 100 δισεκατομμύρια δολλάρια. Φυσικά, μη λογαριάζοντας βεβαίως την αυτών «σφοδρή επιθυμία για φόνο» είναι όλο-πρόθυμοι να οργανώσουν ξανά έναν δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τέτοιον πόλεμο ήδη τον προετοιμάζουν κατά της ευήμερης Αμερικής.

 

»Μπορούν εύκολα να οργανώσει οποιοδήποτε πόλεμο επιθυμούμν δια του ελέγχου της διεθνούς τύπου.

 

«Αν τους δόσει το πρόσταγμα το Χρηματηστήριον απο την Γουώλ Στρητ, τότε όλοι οι Προτεστάντες κήρυκες και οι εκδότες των μεγαλύτερων εφημεριδών θα ταχθούν υπέρ ενός νέου πολέμου.

 

– Εugene V. Debs στην γνωστή εφημερίδα “The Sun”, 4 Μάιου 1925»

 

Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο απο απίστευτες προειδοποιητικές προφητίες του Σπιριντόβιτς για την επέλαση της Νέας [Εβραϊκης] Τάξιν Πραγμάτων στον κόσμο στις οποίες θα αναφέρομαι σε επόμενα άρθρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Μεγάλοι λόγιοι του 20ου Αιών. εκτέθουν τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως…ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!

Ο ράπερ και επιχειρηματίας Kanye West υποστήριξε την περασμένη εβδομάδα ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από «300 Σιωνιστές», μια από τις πολλές υποτιθέμενες «αντισημιτικές» δηλώσεις που συνέχισε να κάνει παρά την κριτική και τις εκκλήσεις να σταματήσει.

Σε ένα απόσπασμα που αναρτήθηκε και ξαναδημοσιεύτηκε από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο West φαίνεται να δηλώνει: «Κατά κάποιον τρόπο τη χώρα μας έχουν καταλάβει, ξέρετε, ίσως περίπου 300 Σιωνιστές».

Ενώ ήταν παντρεμένος με την Kim Kardashian το 2015, ο West ταξίδεψε στο Ισραήλ και συναντήθηκε με τον τότε δήμαρχο της Ιερουσαλήμ Nir Barkat.

Ξύπνησε έκτοτε ο Kanye West για τον έλεγχο των Εβραίων στον κόσμο; Σίγουρα έτσι φαίνεται!

Επίσης, ο West (Γουέστ) ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Εβραίοι ελέγχουν το Χόλιγουντ και πρόσφατα έδειξε στους δημοσιογράφους μια λίστα με στελέχη του Χόλιγουντ τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, ήταν Εβραίοι. Αυτό, φυσικά, είναι 100% αλήθεια!

Πρόσφατα, ο Κάνιε Γουέστ έφερε επίσης τον «κακό αρνητή» του Ολοκαυτώματος Νικ Φουέντες σε ένα ιδιωτικό δείπνο με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο την περασμένη εβδομάδα. Ο Τραμπ είπε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν ο Φουέντες, ίσως επειδή είναι πολύ φίλος των…ΕΒΡΑΙΩΝ. Χμμμ.

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr