Home ΗΠΑ Η Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων που έκλεψε τη κούρσα του κυβερνήτη της Αριζόνα και που είναι πρακτόρισσα του Τζορτζ Σόρος, απειλεί με φυλακή όσους αρνούνται να πιστοποιήσουν τις στημένες εκλογές εκεί!

Η Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων που έκλεψε τη κούρσα του κυβερνήτη της Αριζόνα και που είναι πρακτόρισσα του Τζορτζ Σόρος, απειλεί με φυλακή όσους αρνούνται να πιστοποιήσουν τις στημένες εκλογές εκεί!

by _
0 comment 845 views

Η γυναίκα Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων που έκλεψε τη κούρσα του κυβερνήτη της Αριζόνα και που είναι πρακτόρισσα του Τζορτζ Σόρος, απειλεί με φυλακή όσους αρνούνται να πιστοποιήσουν τις στημένες εκλογές εκεί!

Οι κομητείες της Αριζόνα απειλούνται με κατηγορίες κακουργήματος κατηγορίας 6 αν δεν πιστοποιήσουν τις στημένες εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Kari Lake έχει μιλήσει ενάντια στις στημένες και γεμάτες συγκρούσεις Ενδιάμεσες Εκλογές της Αριζόνα, οι οποίες πιστοποιήθηκαν από το Συμβούλιο Εποπτών της Κομητείας Maricopa και πολλές άλλες κομητείες σήμερα.

Το Gateway Pundit ανέφερε νωρίτερα ότι το διεφθαρμένο συμβούλιο εποπτών της κομητείας Maricopa ψήφισε ομόφωνα για να πιστοποιήσει τις στημένες εκλογές που επιβλέπονταν από τους προδότες Ρεπουμπλικάνους και την ριζοσπαστική αριστερή υποψήφια κυβερνήτη Katie Hobbs, η οποία τυχάνει και Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων καιθώς και… πρακτόρισσα του George Soros!

Ο Κάρι Λέικ μίλησε χθες το βράδυ για τη δόλια πιστοποίηση, λέγοντας ότι ο Θεός δεν θα ξεχάσει και ότι δεν θα τα παρατήσει.

BREAKING: “I WILL NOT QUIT” – Kari Lake Speaks Out On Certification Of Corrupt Election By Corrupt Election Officials – LAWSUIT INCOMING (VIDEO)


Ο Kari Lake θα καταθέσει άλλη μήνυση μόλις επικυρωθούν επίσημα τα αποτελέσματα, σύμφωνα με το Καταστατικό της Αριζόνα.

Το TGP ανέφερε επίσης ότι η Katie Hobbs, μια καταδικασμένη ρατσίστρια, μήνυσε την κομητεία Cochise επειδή απέτυχε να πιστοποιήσει τα δόλια αποτελέσματα.

Αποκαλύφθηκε χθες από έναν επόπτη της κομητείας Yavapai ότι οι αξιωματούχοι της κομητείας της Αριζόνα απειλήθηκαν με κατηγορίες κακουργήματος κατηγορίας 6 εάν αρνούνταν να πιστοποιήσουν τη νοθευμένη εκλογή!!!

Σύμφωνα με την Kari Lake που μίλησε στην εκπομπή «War Room» με τον Steve Bannon, «Έχουμε ενημερωθεί ότι ολόκληρο το Yavapai BOS, με μια εξαίρεση των Δημοκρατικών, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εκλογές είχαν σοβαρά λάθη, αλλά μας είπαν ο εισαγγελέας, ο αναπληρωτής εισαγγελέας και ο διοικητής της κομητείας ότι ΠΡΕΠΕΙ να πιστοποιήσουν τα αποτελέσματα σήμερα διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν κακούργημα κατηγορίας 6»,



Ο Ron Gould του συμβουλίου εποπτών της κομητείας Mohave είπε επίσης ότι θα συλληφθεί εάν δεν επικύρωνε τις εκλογές.

«Σήμερα έμαθα ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να ψηφίσω «Ναι» διαφορετικά θα με συλλάβουν και θα κατηγορηθώ για κακούργημα», είπε ο Ρον Γκουλντ κατά τη διάρκεια της Ειδικής Συνάντησης του Συμβουλίου Εποπτών τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!...

Η Κέιτι Χομπς είναι μια τυραννική ψυχοπαθής και ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ του Τζορτζ Σόρος! ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!!!

Επίσης και σύμφωνα με το σάιτ tennesseestar.com...

Τα έντυπα δημοσιοποίησης που υποβλήθηκαν από την Υπουργό Εσωτερικών Υποθέσεων της Αριζόνα και υποψήφια κυβερνήτη Katie Hobbs (D) δείχνουν ότι συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο μιας ακροαριστερής ηγετικής ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 2015, όταν ήταν γερουσιαστής.



Η Arizona Leading for Change είναι μια προοδευτική ομάδα που συνέκρινε την αστυνομία με τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος και πρότεινε ότι οι αστυνομικοί είναι «υπέρμαχοι των λευκών».

Στη σελίδα της «υποστηρικτές», η ομάδα υπερηφανεύεται επίσης για μια δωρεά από το Tides Foundation, μια φιλανθρωπική ομάδα που διευθύνεται από τον Ούγγρο δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει δωρίσει δισεκατομμύρια σε προοδευτικούς αριστερούς σκοπούς.

Η καμπάνια του Χομπς δεν ανταποκρίθηε σε αίτημα σχολίου.

--------------

Πηγή 1 >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/arizona-counties-threatened-class-6-felony-charges-wont-certify-rigged-election-video/

Πηγή 2 >> https://tennesseestar.com/2022/08/02/katie-hobbs-sat-on-board-of-radical-far-left-soros-funded-leadership-group/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr