Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Ερντογάν λέει ότι η μαζική παραγωγή των πρώτων μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκίας θα ξεκινήσει το 2023

Ο Ερντογάν λέει ότι η μαζική παραγωγή των πρώτων μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκίας θα ξεκινήσει το 2023

by _
0 comment 249 views

Armed drone Bayraktar – Sputnik International, 1920, 27.11.2022
© Φωτογραφία : Youtube/Baykar Technologies

Ο Ερντογάν λέει ότι η μαζική παραγωγή των πρώτων μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών της Τουρκίας θα ξεκινήσει το 2023

ΑΓΚΥΡΑ (Sputnik) – Η Τουρκία θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των πρώτων μη επανδρωμένων μαχητικών αεροσκαφών Bayraktar Kizilelma στα τέλη του 2023, δήλωσε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή.

«Η μαζική παραγωγή του γηγενούς μη επανδρωμένου μαχητικού, Bayraktar Kizilelma, θα ξεκινήσει προς τα τέλη του 2023», δήλωσε ο Ερντογάν σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η εταιρεία κατασκευής drone Baykar της Τουρκίας ανακοίνωσε την έναρξη των επίγειων δοκιμών Bayraktar Kizilelma στο βόρειο τμήμα της χώρας νωρίτερα τον Νοέμβριο.

Το αεροσκάφος με κινητήρα στροβιλοκινητήρα φέρεται να υπερηφανεύεται για σύντομη ικανότητα απογείωσης και προσγείωσης, η οποία θα του επιτρέψει να λειτουργεί από αεροπλανοφόρα μικρού καταστρώματος, όπως το αμφίβιο επιθετικό πλοίο Anadolu του τουρκικού ναυτικού.

ΠΗΓΗ >>

https://sputniknews.com/20221127/erdogan-says-mass-production-of-turkeys-first-unmanned-fighter-jet-will-start-in-2023-1104755940.html

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr