Home ΔΙΕΘΝΗ Οι πολίτες της πόλης Γουχάν (της πόλης της προέλευσης του ψευδο-κορωνοϊού) της Κίνας ξεσηκώνονται ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη!!!

Οι πολίτες της πόλης Γουχάν (της πόλης της προέλευσης του ψευδο-κορωνοϊού) της Κίνας ξεσηκώνονται ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη!!!

by _
0 comment 966 views

Οι πολίτες της πόλης Γουχάν της Κίνας ξεσηκώνονται ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη!!! Μιλάμε για την πόλη της προέλευσης του ψευδο-κορωνοϊού!!!

Οι κάτοικοι της Γουχάν Κίνας είναι απαυδησμένοι από τις καταπιέσεις που παίρνουν από το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα!!!

Διαβάστε επίσης το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…!!! – Χιλιάδες άνθρωποι στην Κίνα ξεσηκώνονται ενάντια στα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» γιατί οι Κινέζοι γενικά έχουν αρχίσει να ξυπνούν και να ξεσηκώνονται σε όλη την Κίνα

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…!!! – Χιλιάδες άνθρωποι στην Κίνα ξεσηκώνονται ενάντια στα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σουάμπ, δήλωσε πρόσφατα, σε συνέντευξή του στο μέσο ενημέρωσης CGTN, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των CEO της APEC, ότι «η Κίνα αποτελεί «πρότυπο» για άλλες χώρες και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που η κινεζική κυβέρνηση συνεχίζει να καταπιέζει τους πολίτες εκεί με τα μέτρα Covid.

Δείτε τα βίντεο από τη Γιουχάν!!!…

 

Wuhan, China, COVID-19, Κίνα, κορωνοϊός, lockdown

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr