Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

by _
0 comment 273 views
ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Επί χρόνια (στην Μνημονιακή περίοδο) γίνεται μια συνεχής προσπάθεια ενώσεως όλων των δημοκρατικών πατριωτικών δυνάμεων της Πατρίδος μας, με σκοπό την κοινή κάθοδό τους σε εκλογές, με απώτερη στόχευση την πλέον δυνατή εκπροσώπηση αυτού του πατριωτικού συνασπισμού με την ψήφο του ελληνικού λαού στο ελληνικό κοινοβούλιο, για την ανατροπή της φαυλοκρατίας, της καθεστωτικής αντίληψης των σημερινών κοινοβουλευτικών κομμάτων, των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών νομοθετημάτων τους!

Δυστυχώς όμως, παρά τις ατέλειωτες προσπάθειες τούτο δεν κατέστη μέχρι σήμερα εφικτό! Για πολλούς και διαφόρους λόγους!

Γιατί στα χρόνια των Μνημονίων στον δημοκρατικό πατριωτικό πολιτικό χώρο – δυστυχώς – έχει δημιουργηθεί μια πανσπερμία νέων κομμάτων που ευαγγελίζονται όλα ότι εκφράζουν την αυριανή ελπίδα για τον δυστυχισμένο λαό μας, μονομερώς!

Ιδρυτές αυτών των κομμάτων, αρκετοί καιροσκόποι – γιαλαντζί “πατριώτες”, οι οποίοι κατά το παρελθόν συμμετείχαν σε άλλα πολιτικά σχήματα, τα οποία εξυπηρέτησαν το πολιτικό και επιχειρηματικό Σύστημα, όταν εκείνο τους χρειάσθηκε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%b9%ce%b4/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr