Home Κορωνοϊος Όλοι οι λεγόμενοι ιοί και ασθένειες εκεί έξω είναι ψεύτικοι και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Όλοι οι λεγόμενοι ιοί και ασθένειες εκεί έξω είναι ψεύτικοι και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

by _
0 comment 917 views

Όλοι οι λεγόμενοι ιοί και ασθένειες εκεί έξω είναι ψεύτικοι και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Όλοι οι λεγόμενοι ιοί και ασθένειες εκεί έξω είναι ψεύτικοι και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ…!!!

Δημοσίευσα τις παρακάτω πληροφορίες στο Facebook πριν από 8 χρόνια και ισχύει μέχρι σήμερα.

Και γράφει…

Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ εφηύρε και κατοχύρωσε τον Έμπολα, τον καρκίνο,τον AIDS, την γρίπη των χοίρων κ.λπ. Φαίνεται ότι προσπαθούν να προκαλέσουν μια επιδημία και να μας αρρωστήσουν όλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ…ΠΑΤΕΝΤΑΣ!!!…..

Τα είχαμε προβλέψει ΟΛΑ πριν 8 χρόνια!

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του…Covid-19. Ο Covid-19 δημιουργήθηκε επίσης και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ενσωματώθηκε μετά στο εμβόλιο κατά του Covid προκειμένου να δημιουργηθεί μια πρωτεΐνη-ακίς που στη συνέχεια θα τραυμάτιζε και θα σκότωνε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Βασίλισσα Ελισάβετ: Η προέλευση του ψευδο-κορωνοϊού εντοπίζεται τελικά στο Ινστ. Pirbright του …ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Σύνδεση με τον ελληνικής καταγωγής πρ. επικεφαλής της CIA George Tenet!!! που θα εξηγήσει ΠΟΛΛΑ σχετρικά με τον ΨΕΥΔΟ-ΠΑΤΕΝΤΑΡΗΜΕΝΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η προέλευση του ψευδο-κορωνοϊού εντοπίζεται τελικά στο Ινστ. Pirbright του …ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ. Σύνδεση με τον ελληνικής καταγωγής πρ. επικεφαλής της CIA George Tenet!!!

Διαβάστε επίσης τα δύο εξής άρθρα που θα σας αποδημήσουν ΠΛΗΡΩΣ το όλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ περι της υπάρξεως, «ιών», κτλ.

ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

O Μύθος των μεταδοτικών ασθενειών καταρρίπτεται – Μέρος 1: Τα πειράματα της ισπανικής γρίπης του Rosenau (1918)

Άρθρο από το 2015: Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από…εμβολιασμούς και ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη». ΠΑΕΙ ο ΚΩΛΟνοϊός του ΚΟΥΛΗ!!!

____________

Κορωνοϊός, ιοί, πανδημία, εμβόλια, εμβόλιο Κορωνοϊού

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr