Home ΔΙΕΘΝΗ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…!!! – Χιλιάδες άνθρωποι στην Κίνα ξεσηκώνονται ενάντια στα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…!!! – Χιλιάδες άνθρωποι στην Κίνα ξεσηκώνονται ενάντια στα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

by _
0 comment 980 views
ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…!!! – Χιλιάδες άνθρωποι στην Κίνα ξεσηκώνονται ενάντια στα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».
ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…!!! – Χιλιάδες άνθρωποι στην Κίνα ξεσηκώνονται ενάντια στα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

Χιλιάδες άνθρωποι στην Κίνα ξεσηκώνονται ενάντια στα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης».

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Κίνα ξεσηκώνονται και απορρίπτουν τα lockdown της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» που έχουν επιβάλει το αυταρχικό κινεζικό καθεστώς.

Διαμαρτυρίες ξεσπασαν στο Πεκίνο και την περιοχή Xinjiang για τα σκληρά lockdown για τον COVID-19 μετά τη φονική πυρκαγιά την Πέμπτη σε ένα πολυώροφο κτίριο στο Urumqi που σκότωσε 40 ανθρώπους.

Οργισμένοι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους στο Urumqi, την πρωτεύουσα της Xinjiang, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν «Τερματίστε τα lockdown!» ενώ χτυπούσαν τις γροθιές τους στον αέρα, μετά την κυκλοφορία βίντεο με τη φωτιά στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Παρασκευής.

Το Summit.news αναφέρει: Βίντεο διαμαρτυρίας δείχνουν ανθρώπους σε μια πλατεία να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Κίνας – ιδιαίτερα τη φράση: «Σηκωθείτε, αυτοί που αρνούνται να γίνουν σκλάβοι!» Άλλοι φώναζαν ότι δεν θέλουν lockdown. Στη βόρεια συνοικία Tiantongyuan του Πεκίνου, οι κάτοικοι γκρέμισαν πινακίδες και βγήκαν στους δρόμους.

Το Reuters επαλήθευσε ότι το βίντεο δημοσιεύτηκε εκ Urumqi, όπου πολλοί από τους 4 εκατομμύρια κατοίκους του έχουν τεθεί υπό μερικούς από τους μεγαλύτερους περιορισμούς της χώρας, και τους απαγορεύτηκε να φύγουν από τα σπίτια τους για έως και 100 ημέρες.

Στην πρωτεύουσα του Πεκίνου, 2.700 χλμ. (1.678 μίλια) μακριά, ορισμένοι κάτοικοι που βρίσκονται υπό lockdown οργάνωσαν διαμαρτυρίες μικρής κλίμακας ή αντιμετώπισαν τους τοπικούς αξιωματούχους για τους περιορισμούς μετακίνησης που τους επιβλήθηκαν, με κάποιους να τους πιέζουν με επιτυχία να τους άρουν νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. –Reuters

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/thousands-of-people-in-china-rise-up-against-new-world-order-lockdowns/

Thousands of People in China Rise Up Against ‘New World Order’ Lockdowns

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr