Home Greek News Προκαλούν τη μειονότητα στην Αλβανία-Συλλήψεις Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα και στους Δρυμάδες

Προκαλούν τη μειονότητα στην Αλβανία-Συλλήψεις Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα και στους Δρυμάδες

by _
0 comment 516 views

Προκαλούν τη μειονότητα στην Αλβανία-Συλλήψεις Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα και στους Δρυμάδες

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης του Έντι Ράμα φαίνεται ότι έχει μπει, για μία ακόμα φορά, η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας…

Όπως καταγγέλλουν οι ομογενείς, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ασκηθεί διώξεις και έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα και στους Δρυμάδες, με κύρια κατηγορία τη συνέργεια σε πλαστογραφία εγγράφων που αφορούν το ιδιοκτησιακό.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το παράρτημα Χειμάρρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, «υπάρχει πλήρης συνείδηση της κοινότητάς μας ότι η λεηλασία και η μαζική κλοπή περιουσίας δεν μπορεί να έχουν γίνει από τα συγκεκριμένα άτομα που κατηγορούνται, ενώ αντιθέτως κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να διεκδικήσουν τις περιουσίες των προγόνων τους που δικαιωματικά τους ανήκουν».

Μέχρι τα μέσα του 2013, οι εγγραφές (ειδικού σκοπού) στο υποθηκοφυλακείο δεν ξεπερνούσαν τις δέκα στο σύνολο. Μετά το 2013 και την ανάληψη της κυβέρνησης από τον Ράμα, οι περιπτώσεις αυτές έχουν εκατονταπλασιαστεί.

ΠΗΓΗ >> paron.gr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr