Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Στον Εισαγγελέα για διαφθορά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής; ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Στον Εισαγγελέα για διαφθορά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής; ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

by _
0 comment 1.2K views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Στον Εισαγγελέα για διαφθορά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής;…

ΕΔΙΝΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!….

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Πληροφορίες του ιστολογίου μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) μας αναφέρουν ότι οδηγούνται στον Εισαγγελέα με τη διαδικασία του Αυτόφωρου στελέχη και υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής, που έχουν σχέση με την Οδική Ασφάλεια, για περίπτωση διαφθοράς;

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υπόθεση που αφορά αλλοδαπούς. Αναφέρουν ότι τους δίνουν διπλώματα οδήγησης με… εικονικές εξετάσεις!…

Είναι δυνατόν να είναι αλήθεια όλα αυτά;… Κύριε Μητσοτάκη και κύριε Πατούλη είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα του 2022;…

Ας περιμένουμε λοιπόν την Ελληνική Δικαιοσύνη να δράσει επιτέλους για όλα αυτά τα σκάνδαλα στην Ελλάδα του 2022… 

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ…

Σε συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής και στελεχών τεσσάρων μεγάλων Σχολών Οδηγών προχώρησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν χθες νωρίς το πρωί στα σπίτια των κατηγορούμενων.

Πρόκειται για τους:
-Γ.Τ προϊστάμενο, στέλεχος της ΔΑΚΕ, εκλεγμένο στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) -Ε.Π., προϊστάμενο, επίσης στέλεχος της ΔΑΚΕ που ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

-Τους υπαλλήλους Β. και Τ. (επώνυμα) -Πιθανότατα τέσσερα στελέχη από ισάριθμες μεγάλες Σχολές Οδηγών.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τις λεγόμενες «στημένες αίθουσες», δηλαδή για εξετάσεις θεωρητικών μαθημάτων για άδεια οδήγησης στις οποίες:

-Εξετάζεται άλλος (πχ υπάλληλος της Σχολής Οδηγών) αντί για το πρόσωπο που πρέπει να εξεταστεί.

-Εξετάζονται μετανάστες, οι οποίοι έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση ελληνικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες παραμένουν ακόμη στη ΓΑΔΑ, ενώ εντύπωση προκαλεί η ολιγωρία του, συνήθως λαλίστατου, υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, να ενημερώσει το ΥΠΡΟΠΟ και η ΓΑΔΑ τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τόσο στο ΥΠΡΟΠΟ όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, αποδίδουν το γεγονός στο ότι δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και στο ότι η υπόθεση αφορά την Π. Αττικής, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Θεοδωρικάκος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, στηριζόμενος στην βοήθεια που του προσφέρει στην προσπάθεια εκλογής του στο Νότιο Τομέα.

___________________

Διπλώματα, Αφρικανοί, Πακιστανοί, Ελλάδα, Περιφέρεια Αττική, διπλώματα οδήγησης 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr