Home ΔΙΕΘΝΗ Μας κήρυξε τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από την σύνοδο APEC 2022 ο Μακρόν με τα σύμβολα και των…ΝΑΖΙΣΤΩΝ και των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ στο φόντο!!!

Μας κήρυξε τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από την σύνοδο APEC 2022 ο Μακρόν με τα σύμβολα και των…ΝΑΖΙΣΤΩΝ και των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ στο φόντο!!!

by _
0 comment 854 views

Μας κήρυξε τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από την σύνοδο APEC 2022 ο Μακρόν με τα σύμβολα και των…ΝΑΖΙΣΤΩΝ και των… ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ στο φόντο!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Στο πρόσπφατο άρθρο μας με τίτλο Νέα Τάξη Πραγμάτων – ΔΗΘΕΝ «φιλέλλην» Μακρόν: «Χρειαζόμαστε μια ενιαία παγκόσμια τάξη» – Καλεί για… παγκόσμια κυβέρνηση!!! σας είχαμε γράψει τα εξής σοκαριστικά για τις προθέσεις τόσο του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν όσο και της Ελίτ γενικότητα για…ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης σε ομιλία του την Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι έτσι θα αποφεύγονταν οι συγκρούσεις μεταξύ ανταγωνιστικών υπερδυνάμεων.
«Χρειαζόμαστε μια ενιαία παγκόσμια τάξη», είπε ο Μακρόν στο κοινό στη συνεχιζόμενη σύνοδο κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Νέα Τάξη Πραγμάτων – ΔΗΘΕΝ «φιλέλλην» Μακρόν: «Χρειαζόμαστε μια ενιαία παγκόσμια τάξη» – Καλεί για… παγκόσμια κυβέρνηση!!!

Κι όμως, δεν είχαμε προσέξει αρκετά καλά ακόμη τα…ΣΥΜΒΟΛΑ τα…«ΩΡΑΙΑ» που βρίσκονται στο…ΦΟΝΤΟ εκείνης της μεγάλης εκ Μπανγκόκ Συνόδου–τώρα όμως τα βλέπουμε…ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Δείτε τα για να καταλάβετε…

ΔΗΛΑΔΗ…

Και το….ΔΕΥΤΕΡΟ….

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ….

 

 

ΔΗΛΑΔΗ….

«ΤΙ ΚΑΛΑ»!!!!

ΑΡΑ, να υποθέσουμε ότι Ναζιστής και Σιωνιστής…ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ, αφού οι ΙΔΙΕΣ οι σκοτεινές δυνάμεις πίσω από αυτήν μεγάλη Σύνοδο μας αφήνουν να εννοηθεί ότι έτσι είναι τα πράγματα;;; EEEE;;;;

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…”ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ”…!!!….

Και τέλος….

….και όπως μάθαμε από τον ίδιον τον….ΕΒΡΑΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια του Πολέμου εκεί με τη Ρωσία, Ναζιστής και Σιωνιστής…ΟΝΤΩΣ…ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ είναι…!!!

Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα μας για περισσότερα….

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει τελικά το ΝΑΖΙ;;; NAZI = Εθνικοσοσιαλιστές +…Σιωνιστές!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ο ίδιος ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ φέρει τα σύμβολα των ΝΑΖΙΣΤΩΝ…ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΑΪΧΜΑΡΚ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ;;;

_______________

APEC 2022 THAILAND 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr