Home ΗΠΑ Η ΙΔΙΑ Η WASHINGTON POST (CIA) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ…ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των ΘΑΝΑΤΩΝ από τον COVID!!!

Η ΙΔΙΑ Η WASHINGTON POST (CIA) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ…ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των ΘΑΝΑΤΩΝ από τον COVID!!!

by _
0 comment 809 views
Η ΙΔΙΑ Η WASHINGTON POST (CIA) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ…ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των ΘΑΝΑΤΩΝ από τον COVID!!!
Η ΙΔΙΑ Η WASHINGTON POST (CIA) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ…ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των ΘΑΝΑΤΩΝ από τον COVID!!!

Η ΙΔΙΑ Η WASHINGTON POST ( ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ….CIA) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ…ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ των ΘΑΝΑΤΩΝ από τον COVID!!!

Λοιπόν, αυτό σίγουρα θα τερματίσει μια σειρά από αφηγήσεις για τον COVID.

Σύμφωνα με την Washington Post, μια ανάλυση που διεξήχθη από το Ίδρυμα Οικογένειας Kaiser διαπίστωσε ότι το 58% των θανάτων από τον COVID τον Αύγουστο ήταν άτομα που είχαν εμβολιαστεί ή ενισχυθεί.

Θυμάστε όταν ο Τζο Μπάιντεν είπε πέρυσι ότι οι μη εμβολιασμένοι Αμερικανοί αντιμετώπιζαν έναν χειμώνα «σοβαρής ασθένειας και θανάτου;» Και ότι οι ανεμβολίαστοι σύντομα θα «κατακλύζουν» τα νοσοκομεία;

Αυτό δεν «πάλιωσε» καλά, δεν βγήκε αληθινό, δηλαδή. Ούτε οι πρόσφατες παρατηρήσεις από τους δύο κορυφαίους συμβούλους του για τον COVID, τον Δρ Anthony Fauci και τον Dr. Ashish Jha.

Ο Fauci παραπλανά για τα εμβόλια

Κατά την τελευταία του συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο Fauci, σύμφωνα με το Reuters, επανέλαβε ξανά ότι οι Αμερικανοί πρέπει να εμβολιαστούν και να ενισχυθούν.

«Ο Φάουτσι χρησιμοποίησε την τελευταία του ενημέρωση Τύπου για να ενθαρρύνει σθεναρά τους Αμερικανούς να κάνουν εμβόλια και ενισχυτικά εμβόλια για τον COVID».



Το Reuters είπε ότι «διαφημίστηκε για την αποτελεσματικότητα των μασκών», παρά το γεγονός ότι είναι, φυσικά, εντελώς αναποτελεσματικές.

Ο Fauci επανέλαβε επίσης το κραυγαλέο ψέμα ότι το καθεστώς εμβολιασμού παρέχει προστασία σε άλλους, παρά τα στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο. Το NBC ανέφερε ότι παρακαλούσε τους ανθρώπους να κάνουν τα νέα ενισχυτικά εμβόλια.

«Για τη δική σας ασφάλεια, για την οικογένειά σας, λάβετε το επικαιροποιημένο σας εμβόλιο Covid-19 μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις».

Εκτός από τα πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία έχουν δείξει ότι είναι σημαντικά λιγότερο αποτελεσματικά από ό,τι ισχυρίστηκαν άνθρωποι όπως ο Fauci.

______

-με πληροφορίες από   …

Washington Post Admits That Vaccinated People Make Up Majority Of COVID Deaths

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr