Home ΚΟΣΜΟΣ ΩΠΑ!!!: Ασιάτισσα δημοσιογράφος καταρρέει ζωντανά στον αέρα στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή!!!

ΩΠΑ!!!: Ασιάτισσα δημοσιογράφος καταρρέει ζωντανά στον αέρα στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή!!!

by _
0 comment 580 views

ΩΠΑ!!!: Ασιάτισσα δημοσιογράφος καταρρέει ζωντανά στον αέρα στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή!!!

του Adan Salazar
21 Νοεμβρίου 2022, 5:52 μ.μ

Η δημοσιογράφος του CNA Julie Yoo επρόκειτο να αρχίσει να σχολιάζει αυτά της Διάσκεψης όταν ζαλίστηκε ξαφνικά και στη συνέχεια σωριάστηκε στο πάτωμα.

Μια ανταποκρίτρια του Channel News Asia λιποθύμησε ζωντανά στον αέρα κατά τη διάρκεια ενος ρεπορτάζ στη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών COP27, η τελευταία σε μια σειρά παράξενων λιποθυμιών που καταγράφηκαν σε βίντεο από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Covid-19.

Κάνοντας ρεπορτάζ για τη κλιματική αλλαγή στην Αίγυπτο νωρίτερα αυτό το μήνα, η ρεπόρτερ του CNA Τζούλι Γιου επρόκειτο να αρχίσει να σχολιάζει όταν ζαλίστηκε και στη συνέχεια σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ο συνδημοσιογράφος της την κοίταξε και μετά τους παραγωγούς με τρόμο καθώς προσπαθούσε να τη βοηθήσει ρωτώντας «είσαι καλά;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

https://www.infowars.com/posts/watch-asian-reporter-collapses-live-on-air-at-united-nations-climate-change-conference/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr