Home ΗΠΑ Κορυφαία ιολόγος του CDC που ψήφισε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης εμβολίου για τον COVID για τις ΗΠΑ…ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

Κορυφαία ιολόγος του CDC που ψήφισε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης εμβολίου για τον COVID για τις ΗΠΑ…ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

Είχε εγκρίνει τα θανατηφόρα εμβόλια και στα..ΠΑΙΔΙΑ στα δημόσια σχολεία....

by _
0 comment 676 views

Κορυφαία ιολόγος που ψήφισε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης εμβολίου για τον COVID για τις ΗΠΑ…ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ

του Adan Salazar
22 Νοεμβρίου 2022, 5:51 μ.μ

Η Δρ A. Oveta Fuller (Dr. Almyra Oveta Fuller) 67, αναπληρώτρια καθηγήτρια μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου του Michigan, πέθανε από μια άγνωστη ασθένεια «άσχετη με τον COVID» την Παρασκευή.

Η Fuller ήταν μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων του FDA, η οποία ενέκρινε τα εμβόλια και τα ενισχυτικά για τον COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες για Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης.

Η Δρ Almyra Oveta Fuller, αξιόλογη αναπληρώτρια καθηγήτρια μικροβιολογίας και ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Μισιγκαν, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 67 ετών.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι η Δρ Φούλερ πέθανε «μετά από μια σύντομη ασθένεια που δεν σχετίζεται με τον COVID», αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου της.

Τα τελευταία χρόνια, η Δρ. Fuller ήταν μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, η οποία ενέκρινε εμβόλια και ενισχυτικά για τον COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες για Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA).

Στο παρακάτω βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2020, η Δρ. Φούλερ μπορεί να φανεί να συμμετέχει σε μια συζήτηση σχετικά με την πιθανή έγκριση από τον FDA ενός EUA για το εμβόλιο Covid-19 της Moderna.



Προηγούμενα tweet από την Dr. Fuller έδειξαν επίσης ότι ήταν σκληρή υπέρμαχος του εμβολίου.

Η Δρ Φούλερ υποστήριξε την προσθήκη εμβόλων για τον Covid-19 στη λίστα των απαιτούμενων εμβολίων που συνιστώνται από το CDC για τους μαθητές να φοιτούν στα δημόσια σχολεία!

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/top-virologist-who-voted-for-covid-vaccine-emergency-use-authorization-dies-suddenly/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr