Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ρεβάνς Καραμανλή και νέα αμφισβήτηση Μητσοτάκη…

Ρεβάνς Καραμανλή και νέα αμφισβήτηση Μητσοτάκη…

by _
0 comment 408 views

Ρεβάνς Καραμανλή και νέα αμφισβήτηση Μητσοτάκη…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ο Κώστας Καραμανλής έχει αποδείξει με τις συνεχείς παρεμβάσεις του, πως πλέον δεν αντέχει με τίποτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Έναν μουσαφίρη, έναν σώγαμπρο στην “γαλάζια παράταξη”, που μέσα σε  3+ χρόνια έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε κόμμα “εκσυγχρονιστικών” απόβλητων του Σημίτη και αντίστοιχων διεθνιστικών του “Ποταμιού”, που το στέρεψαν αφού έπαιξε τον χρήσιμο συστημικό του ρόλο και τα επιφανή στελέχη του τα απορρόφησε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Δεν αντέχει λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής να βλέπει τη ΝΔ καθημερινά να μειώνει τις “πτήσεις” της, λόγω των εγκληματικών λαθών της κυβέρνησης, που είναι κόκκινο πανί για την ελληνική κοινωνία! Δεν είναι η συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια (είδη πρώτης ανάγκης, πετρέλαιο θέρμανσης, καύσιμα κίνησης, ηλεκτρικού ρεύματος), η ολοσχερής αποτυχία της υγειονομικής κρίσης με εμμονικά, φασιστικά μέτρα κατά των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή, κατά των συνταξιούχων και στους οποίους έχει επιβληθεί το διοικητικό πρόστιμο, Η ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ καθώς και τόσα άλλα, που έχουν στρέψει την ελληνική κοινωνία κατά της ΝΔ!

Ειδικότερα όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα προέκυψαν σκάνδαλα, που σε καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχαν χρεωθεί, τόσα μαζεμένα!

Το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών – παρακολουθήσεων, που όλο κλείνει και ακολούθως ξανανοίγει με νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://egerssi.gr/%cf%81%ce%b5%ce%b2%ce%ac%ce%bd%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7/

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr