Home ΔΙΕΘΝΗ Νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα του Καναδά: Δεν θα υπάρχουν ούτε εντολές εμβολιασμού ούτε μέτρα Covid υπό την ηγεσία της!!!

Νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα του Καναδά: Δεν θα υπάρχουν ούτε εντολές εμβολιασμού ούτε μέτρα Covid υπό την ηγεσία της!!!

by _
0 comment 747 views

Νέα πρωθυπουργός της Αλμπέρτα του Καναδά: Δεν θα υπάρχουν ούτε εντολές εμβολιασμού ούτε μέτρα Covid υπό την ηγεσία της!!!

Η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα απολύει όλους τους υπαλλήλους υγειονομικής περίθαλψης που προωθούν τα μέτρα για τον COVID!

20 Νοεμβρίου 2022

Η νέα πρωθυπουργός της καναδικής επαρχίας Αλμπέρτα καθαρίζει την υπηρεσία υγείας της καναδικής επαρχίας. Διώχνει τους φανατικούς των lockdown και τους υπεύθυνους για τα αυστηρά μέτρα κορωνοϊού. Η Danielle Smith γίνεται ένα λαμπρό πολιτικό πρότυπο για τον κόσμο.

Η συντηρητική πρωθυπουργός της Αλμπέρτα Ντανιέλ Σμιθ θεωρείται σκληρή επικρίτρια των τελείως υπερβολικών μέτρων για τον κορωνοϊό των καναδικών αρχών. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει επανειλημμένα καταστήσει σαφές ότι υπό την ηγεσία της στην επαρχία της δεν θα υπάρχουν ούτε εντολές εμβολιασμού ούτε διακρίσεις που σχετίζονται με τον Covid-19. Η συνεργασία της υπηρεσίας υγείας της επαρχίας με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι επίσης προβληματική.

Αλλά τώρα η Smith κάνει ένα ξεκάθαρο βήμα παραπέρα και ακολουθεί τα λόγια με ξεκάθαρες πράξεις: Πρώτα απέλυσε τη συντηρητική πολιτικό Δρ. Deena Hinshaw, η οποία, ως επικεφαλής ιατρός της επαρχίας, υποστήριξε τα lockdown και τα αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια ακολούθησε η απόλυση ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου των Υπηρεσιών Υγείας της Αλμπέρτα (AHS), το οποίο είχε επιβλέψει και υποστηρίξει την επιβολή του καθεστώτος Covid της επαρχίας. Η Σμιθ έκανε την ανακοίνωση στο Κάλγκαρι, την πρωτεύουσα της επαρχίας, μαζί με τον Υπουργό Υγείας της Αλμπέρτα, Τζέισον Κόπινγκ.

“Οι Albertans θέλουν το AHS να είναι υπόλογο και θέλουν να γνωρίζουν ότι ένα σύστημα υγείας παγκόσμιας κλάσης και μια υψηλού επιπέδου περίθαλψη είναι διαθέσιμα όταν το χρειάζονται”, είπε η Smith. «Χρειαζόμαστε ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που μπορεί να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες μας και πρέπει να αναλάβουμε δράση για να αυξήσουμε την πρόσβαση. Και σήμερα λαμβάνουμε μέτρα για να κάνουμε ακριβώς αυτό.” Επειδή το σύστημα υγείας πάλευε ήδη με υπερφόρτωση και μεγάλους χρόνους αναμονής πριν από τον Covid-19. Αυτό έχει επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια καθώς εισήχθησαν ακραία μέτρα. “Οι ασθενείς περίμεναν πάρα πολύ καιρό σε όλο το σύστημα υγειονομικής περίθαλψής μας, παρά την εξαιρετική δουλειά των γιατρών, των νοσηλευτών, των παραϊατρών και άλλων εργαζομένων πρώτης γραμμής. Χρειαζόμαστε πιο επείγουσα δράση για να βελτιώσουμε την πρόσβαση», είπε η Smith.

Αυτό καθιστά επίσης σαφές ότι η Αλμπέρτα θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο καναδικό κίνημα ελευθερίας, το οποίο αντιτίθεται σε όλα τα καταναγκαστικά μέτρα για τον COVID. Το πιο σημαντικό, η Αλμπέρτα υπό την πρωθυπουργό Σμιθ θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο για πολλές άλλες πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις, όπως και η πολιτεία της Φλόριντα υπό τον κυβερνήτη DeSantis.

https://report24-news.translate.goog/albertas-premierministerin-feuert-alle-lockdown-fanatiker-im-gesundheitsdienst/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr