Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα ξεκινά έρευνα για τις «εκλογικές παρατυπίες» της κομητείας Maricopa

ΜΠΟΥΜ!!! – Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα ξεκινά έρευνα για τις «εκλογικές παρατυπίες» της κομητείας Maricopa

Ο Γενικός Εισαγγελέας αρνείται να πιστοποιήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας!

by _
0 comment 357 views

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα ξεκινά έρευνα για τις «εκλογικές παρατυπίες» της κομητείας Maricopa

Ο Γενικός Εισαγγελέας αρνείται να πιστοποιήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας!

από Zero Hedge
20 Νοεμβρίου 2022, 11:07 π.μ

Επιστολή από τον Γενικό Εισαγγελέα Mark Brnovich απαιτεί πλήρη αναφορά σχετικά με τον τρόπο χειρισμού ζητημάτων εκλογικής μηχανής ψηφοφορίας και εκτυπωτή, αντίγραφα κάθε Επίσημης Έκθεσης Ψηφοδελτίου κάθε εκλογικού τόπου και εξηγήσεις για τυχόν αποκλίσεις…

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Αριζόνα έχει ξεκινήσει έρευνα για παρατυπίες στον χειρισμό των ενδιάμεσων εκλογών από την κομητεία Maricopa.

Η μονάδα εκλογικής ακεραιότητας του Γενικού Εισαγγελέα Mark Brnovich ζήτησε μια πλήρη αναφορά για τις ευρέως δημοσιευμένες παρατυπίες και αυτό που ισχυρίζεται είναι αποδεικτικά στοιχεία για «νομοθετικές παραβιάσεις».

Η επιστολή, που έστειλε αργά το Σάββατο η Βοηθός Εισαγγελέας, Τζένιφερ Ράιτ (Jennifer Wright), στον ανώτερο εισαγγελέα του πολιτικού τμήματος της κομητείας, Τόμας Λίντι, αποτελεί σημαντική κλιμάκωση λόγω των εκτεταμένων προβλημάτων με τις μηχανές ψηφοφορίας και τους εκτυπωτές, που καθυστέρησαν την ανακήρυξη του νικητή σε στενές κούρσες τόσο για τον γενικό εισαγγελέα όσο και για τον κυβερνήτη της πολιτείας.

Η υποψήφια κυβερνήτης Κάρι Λέικ αμφισβήτησε την πρόωρη δήλωση των μέσων ενημέρωσης ότι η αντίπαλός της, η Δημοκρατική Κέιτι Χομπς -η οποία δεν ήταν τόσο δημοφιλής- κέρδισε.

Η επιστολή απαιτεί μια πλήρη αναφορά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα ζητήματα εκλογικού μηχανήματος και εκτυπωτή, μαζί με ένα αντίγραφο της Επίσημης Έκθεσης ψηφοδελτίων κάθε εκλογικού τόπου, καθώς και εξηγήσεις για τυχόν αποκλίσεις.

221119 Letter to Maricopa C… by Zerohedge Janitor

 



Η κα Τζένιφερ Ράιτ ζήτησε επίσης να παραδοθούν τα αποδεικτικά στοιχεία πριν από την τελική πιστοποίηση των ψήφων που αναμένεται στις 28 Νοεμβρίου.

«Αυτές οι καταγγελίες ξεπερνούν τις καθαρές εικασίες, αλλά περιλαμβάνουν μαρτυρίες από πρώτο χέρι που εγείρουν ανησυχίες σχετικά με τη νόμιμη συμμόρφωση της κομητείας Maricopa με τους εκλογικούς νόμους της Αριζόνα», αναφέρεται στην επιστολή. «Επιπλέον, δηλώσεις που έγιναν τόσο από τον Πρόεδρο Gates όσο και από τον Recorder Richer, μαζί με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησε η Maricopa County μέσω επίσημων τρόπων επικοινωνίας φαίνεται να επιβεβαιώνουν πιθανές νόμιμες παραβιάσεις του τίτλου 16».

Μεταξύ των πιθανών νομικών παραβιάσεων είναι το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στις κάλπες έδωσαν ακατάλληλες οδηγίες σε ψηφοφόρους των οποίων η καταγραφή των ψηφοδελτίων καθυστέρησε λόγω των ζητημάτων.

«Η κομητεία Maricopa φαίνεται να απέτυχε να τηρήσει τις νόμιμες κατευθυντήριες γραμμές για τον διαχωρισμό, την καταμέτρηση, την καταμέτρηση και τη μεταφορά των ψηφοδελτίων «Θύρα 3»», έγραψε ο Ράιτ. «Στην πραγματικότητα, η κομητεία Maricopa παραδέχτηκε ότι σε ορισμένες τοποθεσίες ψηφοφορίας, τα μη πινακοποιημένα ψηφοδέλτια «Θύρα 3» συνδυάστηκαν με πινακοποιημένα ψηφοδέλτια στην τοποθεσία ψηφοφορίας.

«Επιπλέον, λάβαμε μια ένορκη καταγγελία από έναν παρατηρητή εκλογών που υποδεικνύει ότι περισσότερα από 1700 ψηφοδέλτια «Θύρα 3» που δεν καταγράφηκαν σε μία τοποθεσία ψηφοφορίας τοποθετήθηκαν σε μαύρα τσουβάλια που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν για ψηφοδέλτια πινακοποιημένα».

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr