Home ΔΙΕΘΝΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων – ΔΗΘΕΝ «φιλέλλην» Μακρόν: «Χρειαζόμαστε μια ενιαία παγκόσμια τάξη» – Καλεί για… παγκόσμια κυβέρνηση!!!

Νέα Τάξη Πραγμάτων – ΔΗΘΕΝ «φιλέλλην» Μακρόν: «Χρειαζόμαστε μια ενιαία παγκόσμια τάξη» – Καλεί για… παγκόσμια κυβέρνηση!!!

by _
0 comment 538 views

Image Credit:
LUDOVIC MARIN/AFP via Getty Images

«Χρειαζόμαστε μια ενιαία παγκόσμια τάξη»: Ο Μακρόν καλεί για… παγκόσμια κυβέρνηση για να αποφευχθεί ο Παγκόσμιος Πόλεμος

από τον Jamie White

20 Νοεμβρίου 2022, 1:02 μ.μ

“Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν ότι υπάρχουν δύο τάξεις σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος — ακόμη και για τις ΗΠΑ και την Κίνα”, λέει ο Γάλλος Πρόεδρος.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε τη δημιουργία παγκόσμιας κυβέρνησης σε ομιλία του την Παρασκευή, υποστηρίζοντας ότι έτσι θα αποφεύγονταν οι συγκρούσεις μεταξύ ανταγωνιστικών υπερδυνάμεων.

«Χρειαζόμαστε μια ενιαία παγκόσμια τάξη», είπε ο Μακρόν στο κοινό στη συνεχιζόμενη σύνοδο κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

«Είστε από την πλευρά των ΗΠΑ ή της Κίνας;» ρώτησε ρητορικά ο Μακρόν. «Επειδή τώρα, σταδιακά, πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν ότι υπάρχουν δύο τάξεις σε αυτόν τον κόσμο».

«Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος — ακόμη και για τις ΗΠΑ και την Κίνα», πρόσθεσε αφού συνέκρινε τις δύο υπερδυνάμεις με «μεγάλους ελέφαντες» στη γεωπολιτική «ζούγκλα».

Μετά τη σιωπηρή έκκλησή του για τον τερματισμό της εθνικής κυριαρχίας, ο Μακρόν έδωσε διάλεξη στα έθνη να «σεβαστούν» την «κυριαρχία» του άλλου ενώ παράλληλα επιδιώκουν από κοινού «περιεκτικές, βιώσιμες» πολιτικές.



«Μια δυναμική ισορροπία είναι ο καλύτερος τρόπος για τα έθνη να αποφύγουν να αναγκαστούν να επιλέξουν μεταξύ των υπερδυνάμεων. Οι χώρες πρέπει να επιδιώξουν μια βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς για να αντιμετωπίσουν την ανισότητα και την αστάθεια», είπε. «Εσείς ανταγωνίζεστε, όλοι μας θέλουμε να κερδίσουμε. Αλλά πρέπει να σεβαστείς την κυριαρχία του άλλου».

«Είμαι σίγουρος ότι ο μόνος τρόπος για να έχουμε ένα παιχνίδι win-win είναι να συνεργαστούμε και να αποδεχθούμε ότι όλα τα μέλη των διαφορετικών περιοχών αυτού του κόσμου θα κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και καλύτερη στο τέλος της ημέρας», πρόσθεσε. .

Ο Μακρόν υποστήριξε μάλιστα ότι η Γαλλία δεν «πιστεύει στην ηγεμονία» παρά το γεγονός ότι μολις κάλεσε ο ίδιος για μια ηγεμονική «παγκόσμια τάξη».

Ο Μακρόν ήταν σχετικά ανοιχτός σχετικά με την υποστήριξή του για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, Νέα Τάξη Πραγμάτων, αφού είχε διακηρύξει τον Αύγουστο ότι το «τέλος της αφθονίας» ήλθε στη Γαλλία στο όνομα της διατήρησης της «δημοκρατίας» εν μέσω της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Η ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Ουκρανία πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την εφαρμογή του σχεδίου της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη διακοπή των ορυκτών καυσίμων και της γεωργίας στο όνομα της «αειφόρου ανάπτυξης».



Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Μακρόν στο APEC:

 

ΠΗΓΗ >>

https://www.infowars.com/posts/we-need-a-single-global-order-macron-calls-for-global-government-to-avoid-world-war/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr