Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Το σκάνδαλο SPYWARE σαρώνει πλέον και όλες τις ΗΠΑ!!! Το έφτιαξαν τελικά για να κατασκοπεύουν τους «αντιφρονούντες» με τα μέτρα COVID!!! Μήπως και στην Ελλάδα υπάρχει κάτι αντίστοιχο με απόφαση του Μαξίμου;

Το σκάνδαλο SPYWARE σαρώνει πλέον και όλες τις ΗΠΑ!!! Το έφτιαξαν τελικά για να κατασκοπεύουν τους «αντιφρονούντες» με τα μέτρα COVID!!! Μήπως και στην Ελλάδα υπάρχει κάτι αντίστοιχο με απόφαση του Μαξίμου;

by _
0 comment 1.2K views

Το σκάνδαλο SPYWARE σαρώνει πλέον και όλες τις ΗΠΑ!!! Το έφτιαξαν τελικά για να κατασκοπεύουν τους «αντιφρονούντες» με τα μέτρα COVID!!! Μήπως και στην Ελλάδα υπάρχει κάτι αντίστοιχο με απόφαση του Μαξίμου;

_________________

Τελικά, ένα SPYWARE σαν το Predator που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη,  ΔΕΝ προορίζεται μόνο για πολιτικούς, υπαλλήλους, δημοσιογράφους και μεγαλοεπιχειρηματίες αντιπάλους και μη… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ διότι αποτελεί κι αυτό μέρος της λεγόμενης… ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ του Κλάους Σβάμπ, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!…

ΔΙΟΤΙ!!!….

Πρόκειται τελικά στην πραγματικότητα για το SPYWARE μέσω της γνωστής εφαρμογής… CONTACT TRACING APP (ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΕΠΑΦΩΝ) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που θέλει να μας επιβάλλει η…ΕΛΙΤ για τη πλήρη και επαναλαμβανόμενη παρακολούθηση ΟΛΩΝ ΜΑΣ καθώς και για τη πλήρη υπόταξή μας υπό την εξουσία της… ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!…

Gateway Pundit: «Το Predict Wise παρακολούθησε πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς από τα κινητά τους τηλέφωνα και όρισε βαθμολογίες παραβίασης «διαταγμάτων Covid-19» σε όλα τα lockdown Covid…»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Νοεμ. 2022 | 11:35 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο, συντηρητικό ιστολόγιο The Gateway Pundit, διαβάζουμε τα εξής απίστευτα για την Πολιτεία της Μασαχουσέτης….

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Μασαχουσέτης συνεννοήθηκε ΜΥΣΤΙΚΑ με την Google για την αυτόματη εγκατάσταση του κατασκοπευτικού λογισμικού παρακολούθησης επαφών (SPYWARE) στο τηλέφωνο των πολιτών!!!…

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Μασαχουσέτης αντιμετωπίζει ομαδική αγωγή διότι έκανε μετά από συνεννόηση με την Google την επανειλημμένη αυτόματη εγκατάσταση spyware ανίχνευσης επαφών σε smartphone πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκων της Μασαχουσέτης χωρίς την άδεια ή τη συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με μια ομαδική αγωγή που υποβλήθηκε από τη New Civil Liberties Alliance, μια μη κομματική, μη κερδοσκοπική οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας παρουσίασε την εφαρμογή εντοπισμού επαφών συνεργαζόμενο με την Google, τον Απρίλιο του 2021.

«Η εφαρμογή κάνει μια κινητή συσκευή Android να συνδέεται και να ανταλλάσσει συνεχώς πληροφορίες με άλλες κοντινές συσκευές μέσω Bluetooth και δημιουργεί ένα αρχείο τέτοιων άλλων συνδέσεων. Εάν ένας χρήστης επιλέξει να συμμετάσχει και αναφέρει ότι έχει μολυνθεί με COVID-19, αποστέλλεται μια ειδοποίηση έκθεσης σε άλλα άτομα στο αρχείο σύνδεσης του μολυσμένου χρήστη», εξηγεί η NCLA στην καταγγελία, (Wright κατά του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Μασαχουσέτης).

Αρχικά, εγκαταστάθηκε εθελοντικά η εφαρμογή που λαμβάνει ιδιωτικές τοποθεσίες και πληροφορίες υγείας των χρηστών.

Ωστόσο, τον Ιούνιο, το DPH ενίσχυσε το πρόγραμμα εντοπισμού επαφών του και φέρεται να άρχισε να εγκαθιστά κρυφά την εφαρμογή παρακολούθησης στα τηλέφωνα των κατοίκων.



«Στις 15 Ιουνίου 2021, το DPH συνεργάστηκε με την Google για να εγκαταστήσει-βυσματώσει κρυφά την εφαρμογή Contact Tracing App σε περισσότερες από ένα εκατομμύριο κινητές συσκευές Android που βρίσκονται στη Μασαχουσέτη χωρίς τη γνώση ή την άδεια των κατόχων της συσκευής», αναφέρει η καταγγελία.

«Η άστοχη προσπάθεια της κυβερνητικής υπηρεσίας και του τεχνολογικού γίγαντα για την καταπολέμηση του Covid-19» αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των πολιτικών ελευθεριών, της πολιτειακής και ομοσπονδιακής νομοθεσίας και των Συνταγμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μασαχουσέτης, υποστηρίζει η NCLA.

«Οι ενάγοντες είναι άτομα που κατέχουν και χρησιμοποιούν κινητές συσκευές Android και ζουν ή εργάζονται στη Μασαχουσέτη», αναφέρει η μη κερδοσκοπική ομάδα στην αγωγή. «To DPH εγκατέστησε την εφαρμογή ανίχνευσης επαφών σε καθεμία από τις συσκευές Android των Εναγόντων χωρίς την επίγνωση ή την άδειά τους, κάτι που ισοδυναμεί με ηλεκτρονικό έγκλημα σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία και τη νομοθεσία της Μασαχουσέτης. (Βλέπε 18 U.S.C. § 1030(a)(2); Μαζ. Γεν. Νόμων Ανν. κεφ. 266, § 120F). Καμία νομοθετική αρχή δεν υποστηρίζει τη συμπεριφορά του DPH, η οποία δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό δημόσιας υγείας, ειδικά από τη στιγμή που η Μασαχουσέτη τερμάτισε το πρόγραμμα ανίχνευσης επαφών σε όλη την Πολιτεία».

«Η συνωμοσία με μια ιδιωτική εταιρεία για την υποκλοπή των smartphone των κατοίκων χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών δεν είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει νόμιμα το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Μασαχουσέτης στις προσπάθειές του για την καταπολέμηση του COVID-19. Μια τέτοια θρασύτητα για τις πολιτικές ελευθερίες παραβιάζει τόσο το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και της Μασαχουσέτης, και πρέπει να σταματήσει τώρα.

Η εφαρμογή ανίχνευσης επαφών του DPH εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από την κυβερνητική υπηρεσία μέχρι σήμερα και επανεγκαθίσταται επανειλημμένα στα κινητά τηλέφωνα των εναγόντων αφού τη διαγράψουν, παρακολουθώντας κάθε τους κίνηση.



«Όταν ορισμένοι κάτοχοι συσκευών Android ανακάλυψαν και στη συνέχεια διέγραψαν την εφαρμογή, το DPH θα την επανεγκαταστήσει στις συσκευές τους», αναφέρει η καταγγελία. «Αυτές οι μυστικές εγκαταστάσεις όχι μόνο εισβάλλουν στην εύλογη προσδοκία των ιδιοκτητών για το απόρρητο, αλλά επίσης παραβιάζουν το δικαίωμα ιδιοκτησίας των ιδιοκτητών στις κινητές συσκευές τους καταλαμβάνοντας πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο. Επειδή τα Συντάγματα της Μασαχουσέτης και των Ηνωμένων Πολιτειών απαγορεύουν σε κυβερνητικές οντότητες παράλογες έρευνες και κατασχέσεις χωρίς αποζημίωση, αυτό το Δικαστήριο θα πρέπει να εκδώσει διαταγή κατά του αντισυνταγματικού σχεδίου του DPH.

Περίπου δύο δωδεκάδες Πολιτείες χρησιμοποιούσαν εφαρμογές ανίχνευσης επαφών που δημιούργησε η Google, αλλά μόνο η Μασαχουσέτη εγκατέστησε κρυφά το λογισμικό παρακολούθησης στις κινητές συσκευές των κατοίκων της χωρίς γνώση ή συναίνεση, ισχυρίζεται η NCLA.

Το Υπουργείο Υγείας της Μασαχουσέτης μπορεί να είναι η μόνη κυβερνητική υπηρεσία που δέχεται πυρά επειδή συνεννοήθηκε με την Big Tech για να επινοήσει έναν μηχανισμό επιτήρησης, αλλά εκατομμύρια Αμερικανοί σε εθνικό επίπεδο εντόπισαν επίσης επαφές κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid από μια εταιρεία ανάλυσης ψηφοφόρων για να βοηθήσει τους Δημοκρατικούς να στοχεύσουν τους ταλαντευόμενους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

 Δείτε το άρθρο που είχε βγάλει για αυτό The Gateway Pundit…

Massachusetts Department of Public Health SECRETLY Colluded With Google To Auto-Install Contact-Tracing SPYWARE On Your Phone

https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/massachusetts-department-public-health-secretely-colluded-google-auto-install-contact-tracing-spyware-phone/



————————————————————————————–

Όπως ανέφερε το Gateway Pundit τον Οκτώβριο, το Predict Wise παρακολούθησε πάνω από 100 εκατομμύρια Αμερικανούς από τα κινητά τους τηλέφωνα και καθόρισε τον αριθμό παραβίασης «διαταγμάτων Covid-19» σε όλα τα lockdown Covid.

Δείτε το άρθρο που είχε βγάλει για αυτό The Gateway Pundit τον περασμένο Οκτ. του 2022…

Millions Of Americans Assigned Secret ‘Covid Decree Violation’ Scores To Help Democrats Win Swing States

Η εταιρεία καθόρισε έναν αριθμό διαταγμάτων Covid-19 με βάση το πόσο ένα άτομο τηρούσε τους περιορισμούς του lockdown και έμενε σπίτι. Οι «νομοταγείς» ελάμβαναν χαμηλά σκορ διαταγμάτων  παραβίασης του Covid, ενώ όσοι αγνοούσαν τα μέτρα καραντίνας και ταξίδευαν μακριά από τα σπίτια τους ελάμβαναν υψηλά σκορ διαταγμάτων παραβίασης του Covid.

Μετά τη συλλογή δεδομένων τοποθεσίας από δεκάδες εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα των ΗΠΑ, η PredictWise παρείχε τα δεδομένα στους πελάτες της, όπως η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, τα Δημοκρατικά Κόμματα της Αριζόνα, της Βόρειας Ντακότα, του Οχάιο, της Φλόριντα και της Νότιας Καρολίνας για την ανάπτυξη διαφημίσεων της προεκλογικής καμπάνιας.

___________________

  

Alicia is an investigative journalist and multimedia reporter. Alicia’s work is featured on numerous outlets including the Gateway Pundit, Project Veritas, World Net Daily, Townhall and Media Research Center, where she exposes fraud and abuse in government, media, Big Tech, and Big Pharma and public corruption. She has a Bachelor of Science in Political Science from John Jay College of Criminal Justice. She served in the Correspondence Department of the George W. Bush administration and as a War Room analyst for the Rudy Giuliani Presidential Committee. She brings her brand of truth to Red Voice Media in a new weekly show.

 ΠΗΓΗ >>

https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/massachusetts-department-public-health-secretely-colluded-google-auto-install-contact-tracing-spyware-phone/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr