Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΣΟΚ: Παίρνει το Χάραγμα στο μέτωπο ο δοκιμαζόμενος με μπατονέτα στη μύτη;;; – Υπάρχει σύνδεση μεταξύ του ρινικού τεστ με το…ΧΑΡΑΓΜΑ, 666, & ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ!!!

MEGA ΣΟΚ: Παίρνει το Χάραγμα στο μέτωπο ο δοκιμαζόμενος με μπατονέτα στη μύτη;;; – Υπάρχει σύνδεση μεταξύ του ρινικού τεστ με το…ΧΑΡΑΓΜΑ, 666, & ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ!!!

by _
0 comment 4.3K views

MEGA ΣΟΚ: Παίρνει το Χάραγμα στο μέτωπο ο δοκιμαζόμενος με μπατονέτα στη μύτη;;; Θα συγκλονιστείτε!!!

ΕΡΕΥΝΑ-ΒΟΜΒΑ: Υπάρχει σύνδεση μεταξύ του ρινικού τεστ με το…. ΧΑΡΑΓΜΑ, 666, και ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ!!!

Όσοι έκαναν ρινικό τεστ ενδεχομένως να έχουν ήδη και εμβολιαστεί και…ΧΑΡΑΧΘΕΙ με τη πρώτη μορφή του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 NOEM. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Όταν κοιτάζετε τα πλάνα του αεροδρομίου για τη τεχνολογία που σαρώνει τους επιβάτες, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι τα μέτωπα ορισμένων ανθρώπων ανάβουν… ίσως με τη Luciferase, ΛΟΥΣΙΓΕΡΑΣΗ, από ρινικό τεστ!!!

Στο Ευαγγέλιον διαβάζωμεν τα εξής σχετικά προς αυτό το θέμα…

καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Το παρακάτω βίντεο θα απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα σχετικά με τον…ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ πίσω από τη μπατονέτα στη μύτη για τον…ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό…

Παίρνουν οι άνθρωποι το Χάραγμα του Θηρίου στο μέτωπο από τη ρινική μπατονέτα;

Μπορεί το τεστ ρινικού επιχρίσματος να χαράξει το μπροστινό κεφάλι μέσω του εμβολιασμού και της νανοτεχνολογίας;

Ταιριάζει η δοκιμή ρινικού επιχρίσματος με την περιγραφή του Χαράγματος του Θηρίου στην Αποκάλυψη 13:16;

Συνδέεται το τεστ ρινικού επιχρίσματος με τον αριθμό 666 στο όνομα του Θηρίου, Lucifer (Εωσφόρου);

Απαιτείται η εξέταση ρινικού επιχρίσματος για αγορά ή πώληση, όπως το θέτει η Αποκάλυψις;

Και όπως αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο,…



Η ρινική μπατονέτα μπορεί πράγματι να φτάσει στον εγκέφαλο, στο…ΜΕΤΩΠΟΝ (βλέπε Αποκάλυψις 13:16) ώστε να…ΧΑΡΑΞΕΙ (ρήμα που χρησιμοποιείται στο αρχαίο κείμενο του Ευαγγελίου) το μέτωπο του ανθρώπου!

Τώρα θα εξετάσουμε τα συστατικά της πατέντας Nasal Swab Patent της κυβέρνησης των ΗΠΑ όπως εμφανίζεται στις πατέντες της Google. Θα εξετάσουμε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Puritan Hydraflock Swab, με αριθμό ευρεσιτεχνίας US 833413482, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα στην αγορά.

Τα συστατικά αυτού του επιχρίσματος περιέχουν νανο-ίνες, πολυαιθυλενογλυκόλη από την οποία προέρχεται η υδρογέλη, η οποία…ΧΑΡΑΣΣΕΙ το μπροστινό μέρος του κεφαλιού ενός ατόμου.

Στη σελίδα 10 του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, βλέπουμε τον αριθμό 666 όσον αφορά τα συστατικά.

Δείτε την εικόνα της πατέντας…



Σύμφωνα με το Pratt School of Engineering του Πανεπιστημίου του Duke, οι νανο-ίνες αυτοσυναρμολογούμενες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη χορήγηση εμβολίου μέσω της ρηνικής κοιλώτητος.

Σύμφωνα με το Science Advances, η ρινική μπατονέτα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εμβόλιο νανοϊνών που χορηγείται από τη μύτη.

Οι νανοίνες χρησιμοποιούνται ως τρόπος για να σημαδέψουν το μέτωπο κατά τον ρινικό εμβολιασμό.

Τον Ιουλ. του 2021 είχαμε βγάλει το άρθρο με τίτλο Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!, όπου γράψαμε τα εξής ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ..

Σύμφωνα με το κείμενο του H.R. 6666: Τα κεφάλαια των φορολογουμένων θα χρησιμοποιηθούν για «ανίχνευση και παρακολούθηση των επαφών των μολυσμένων ατόμων και για την υποστήριξη της καραντίνας τέτοιων επαφών, μέσω κινητών μονάδων υγείας και, όπως απαιτείται… στις κατοικίες των [πολιτών]».

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση έρχεται στο σπίτι σου, χτυπάει στην πόρτα και σου ζητά να κάνεις μια δοκιμή COVID-19. Και αν βγείς θετικός, αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα φροντίσεις να μείνεις στο σπίτι σου. Πως? Καλή ερώτηση αναπάντητη. Καλή…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΑ ασαφής ερώτηση.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2021/07/11/%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-h-r-6666-

Ιδού το νομοσχέδιο H. R….6666 του Κογκρέσου για το ΨΕΥΔΟ-COVID βάσει του οποίου στέλνει δυνάμεις κρούσης για τους ανεμβολίαστους ο Μπάιντεν!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ….666!!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΙΝΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΕ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΑ.



Και τέλος, το τεστ ρινικού επιχρίσματος συνδέεται με το όνομα του Θηρίου,…Εωσφόρου, μιας και η ουσία που περιέχεται στην μύτη της μπατονέτας λέγεται…ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ, LUCIFERASE!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ανθρώπινα σώματα σκανάρωνται σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο (όπως η Τουρκία) για…ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ για απόδειξη εμβολιασμού!!! Αν δεν είναι εμβολιασμένος, δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Ανθρώπινα σώματα σκανάρωνται σε αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο (όπως η Τουρκία) για…ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ για απόδειξη εμβολιασμού!!! Αν δεν είναι εμβολιασμένος, δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

ΑΡΑ, σύνδεση μεταξύ του ρινικού τεστ με το ΧΑΡΑΓΜΑ, 666, και ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ…ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

____________________________

Is This Proof PCR Nasal Swab Test Delivers Mark Of The Beast In The Forehead??

DarknessToLight.111

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr