Home Greek News Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Α. Μπουρλά λαμβάνει βραβείο από τη πιο περιβόητη σιωνιστική οργάνωση των ΗΠΑ που κυκλοφόρησε τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Α. Μπουρλά λαμβάνει βραβείο από τη πιο περιβόητη σιωνιστική οργάνωση των ΗΠΑ που κυκλοφόρησε τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!

by _
0 comment 546 views

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer λαμβάνει το βραβείο ADL “Courage Against Hate” (Το Θάρος ενάντια στο Μίσος) για την κυκλοφορία του εμβολίου…

Infowars.com

16 Νοεμβρίου 2022, 10:41 π.μ

Λοιπόν τώρα είναι «μίσος» να μιλάς ενάντια στα υποχρεωτικά εμβόλια και τις παρενέργειές τους;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, έλαβε το βραβείο «Courage Against Hate» από το ADL για «το έργο του στον τομέα της δημόσιας υγείας».

Στο δελτίο τύπου του, το ADL ισχυρίστηκε ότι ο Μπουρλά «ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιτυχή ανάπτυξη και ανάπτυξη του εμβολίου για τον COVID-19 ενώ μιλούσε με θάρρος κατά της παραπληροφόρησης και του μίσους» και, προφανώς για το ADL, η λεγόμενη «παραπληροφόρηση» είναι το ίδιο πράγμα. ως «μίσος», ανεξάρτητα από το πλαίσιο.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”und” dir=”ltr”>Lol. <a href=”https://t.co/BrnNU8fD6F”>pic.twitter.com/BrnNU8fD6F</a></p>&mdash; An0maly (@LegendaryEnergy) <a href=”https://twitter.com/LegendaryEnergy/status/1592286082733047810?ref_src=twsrc%5Etfw”>November 14, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

«Είναι σαφές ότι η παραπληροφόρηση εξακολουθεί να προκαλεί όλεθρο στην κοινωνία σήμερα και απειλεί τις αρχές για τις οποίες πρεσβεύει αυτή η οργάνωση», είπε ο Δρ Μπουρλά. «Το μίσος και η άγνοια που δημιουργεί μας εμποδίζει να δούμε ο ένας τον άλλον ως ανθρώπους, ως άτομα με ζωές που αξίζουν να προστατεύονται».

Εάν πιστεύει πραγματικά το δεύτερο, τότε γιατί είναι κακό να υπάρχει δημόσιος διάλογος σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων Covid-19;

Αντίθετα, εάν αμφισβητήσετε μια πειραματική ένεση που σας επιβάλλουν οι πολυεθνικές εταιρείες και τα Ηνωμένα Έθνη, θα μπείτε στο στρατόπεδο του «μίσους», ακόμα κι αν ασκήσετε έγκυρη, επιστημονική κριτική που δεν έχει καμία σχέση με φυλή, θρησκεία ή γεγονότα. του παρελθόντος.

Αυτή η απάντηση θα κάνει το κοινό να κάνει ακόμα περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τα εμβόλια.

Πρώτον, ο γερουσιαστής Rand Paul (R-Ky.) είπε ότι ήταν “αποκρουστικό” το γεγονός ότι το CDC ενέκρινε εμβόλια για παιδιά τον περασμένο μήνα, δηλώνοντας ότι “δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα ενισχυτικά COVID μειώνουν τη μετάδοση, τη νοσηλεία ή το θάνατο μεταξύ των παιδιών”.

Είναι αυτή η ρητορική «μίσους» τώρα;

Επίσης, να έχετε κατά νου ότι ο Bourla βρέθηκε θετικός στον Covid-19 το περασμένο καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι πήρε τέσσερις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech.

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna, Stéphane Bancel, είπε ότι ο Covid είναι πλέον σαν μια «εποχική γρίπη» και ότι μόνο όσοι έχουν υποβαθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας ετήσιας αναμνηστικής δόσης.

«Μπορεί να θέλετε… αλλά νομίζω ότι θα είναι παρόμοιο με τη γρίπη όπου θα είναι άτομα υψηλού κινδύνου, άτομα άνω των 50 ετών, άτομα με συννοσηρότητες, άτομα με καρκίνο και άλλες καταστάσεις, άτομα με μεταμοσχεύσεις». δήλωσε.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Moderna CEO Stephane Bancel compares COVID-19 to the seasonal flu and believes young, healthy people should decide for themselves if they want an annual booster. Bancel maintains, that older people 50+, and those in vulnerable categories should definitely consider a booster shot. <a href=”https://t.co/7QowinbkMq”>pic.twitter.com/7QowinbkMq</a></p>&mdash; Rukshan Fernando (@therealrukshan) <a href=”https://twitter.com/therealrukshan/status/1582484439086804995?ref_src=twsrc%5Etfw”>October 18, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=“utf-8”></script>

<div class=”ifw-player” data-video-id=”63742b0b4b0c2c3c64ee3ed6″></div><script src=”https://infowarsmedia.com/js/player.js” async></script>

https://www.infowars.com/posts/pfizer-ceo-receives-adl-courage-against-hate-award/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr