Home ΗΠΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

by _
0 comment 651 views
Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙ…
Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙ…

Ο ΤΡΑΜΠ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Η δύναμη των λευκών καπέλων…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016, έγραφα πως αυτές οι αμερικανικές εκλογές θα ήταν κομβικό σημείο για τον πλανήτη μας!  Αφού διεκδικητές θα ήταν από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων ο Ντόναλντ Τραμπ και από την πλευρά των Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της ΝΤΠ, που ευελπιστούσε επί των ημερών της στην Προεδρεία των ΗΠΑ να ολοκλήρωνε το έργο της Παγκοσμιοποίησης!

Πίστευα ότι, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μαινόταν ένας πόλεμος μεταξύ ηγετών δυο κομμάτων, που μέσες – άκρες επί δεκαετίες εξύφαιναν την ίδια εξωτερική πολιτική.

Η αναμέτρηση Τραμπ – Κλίντον διέφερε από όλες τις άλλες αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις. Γιατί, είχαμε έναν πόλεμο μεταξύ του κρατισμού και της επιχειρηματικότητας.  Η Χίλαρι Κλίντον ήταν η επόμενη επιλογή της κρατικιστικής νοοτροπίας και των Τραπεζών, που πίστευαν ότι ο κρατισμός θα συνεχίζει να εφαρμόζει τον μερικό σοσιαλισμό των κυβερνήσεων του Μπαράκ Ομπάμα! Με σιδηρά πυγμή, όπως επί της εποχής Μπους, όπου μετερχόταν σκληρής ρητορικής, με την δημιουργία πολέμων ανά τον κόσμο! Επιστέγασμα και της πολιτικής, του συζύγου της Χίλαρι Κλίντον, του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον!

Από την άλλη πλευρά ο Ντόναλντ Τραμπ πίστευε στη δύναμη του κεφαλαίου και της επιχειρηματικότητας και είχε δείξει πως επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ρωσία και προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα σταματούσε την αμερικανική συμμετοχή σε πολέμους! Αντίθετα, η Χίλαρι Κλίντον ήθελε σύμμαχο την Κίνα για να απομονώσει τη Ρωσία (δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι η Κίνα επενδύει στη Γερμανία, όπου πολλές τράπεζες είναι εκτεθειμένες σε τοξικά χρέη των ΗΠΑ) και ήταν υπέρ των πολέμων!

Είμασταν πεπεισμένοι, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι εχθρός της ΝΤΠ, που εκπροσωπεί ο μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος!…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bb/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr