Home Greek News Ντροπή: Διαφήμιση για το «Τουρκοαιγαίο» στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN!

Ντροπή: Διαφήμιση για το «Τουρκοαιγαίο» στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN!

by _
0 comment 514 views

Με αίσθημα οργής και αγανάκτησης υποδέχτηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ομογενών των ΗΠΑ και όχι μόνο την πανηγυρική διαφήμιση του περιβόητου Τουρκοαιγαίου στην εκπομπή με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Μιλάμε για το αμερικανικό δίκτυο CNN και το διάλειμμα στην ζωντανή μετάδοση της εκλογικής διαδικασίας που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ όσον αφορά τον έλεγχο της Γερουσίας.

Το olympia είχε αποκαλύψει την υπόθεση από την πρώτη στιγμή με την πλήρη και επικίνδυνη διεθνή της διάσταση, που φυσικά ξεπερνούσε τα όρια της Ευρώπης. Η Τουρκία είχε φροντίσει να κατοχυρώσει το συγκεκριμένο σήμα διεθνώς, την ώρα που η Ελλάδα και η κυβέρνηση αδιαφόρησε πλήρως, χάνοντας ακόμα και τις προθεσμίες για να καταθέσει ένσταση.

Το “turkaegean” έχει εγκριθεί και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO)

Πριν από λίγο λοιπόν, ολόκληρος ο πλανήτης είδε το Αιγαίο να βαφτίζεται τουρκικό, ένα θέμα – πραγματική μαχαιριά στην ελληνική ψυχή, για την οποία άνθρωποι όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρουν τεράστια ευθύνη. Ακόμα περιμένουμε και τα αποτελέσματα της περιβόητης ΕΔΕ για να δούμε ποιος «ολιγώρησε».

Αν και δεν χρειάζονται ειδικές επιτροπές για να καταλάβουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξελίσσεται στον μεγαλύτερο ευεργέτη του Ερντογάν και της Τουρκίας…

Δείτε χαρακτηριστικά πλάνα από την διαφήμιση που ντροπιάζει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό.



272166CF 703B 44CF ABE4 3718AB3054D7

A8339ABD 57E1 41BE 8879 4AF09955D3C5

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr