Home ΗΠΑ ΜΠΟΥΜ!!! – Οι υποστηρικτές της κυρίας Kari Lake καλούν για στρατιωτική επέμβαση στην Αριζόνα για να σταματήσει η κλοπή των ενδιάμεσων εκλογών εκεί!!! (Βίντεο)

ΜΠΟΥΜ!!! – Οι υποστηρικτές της κυρίας Kari Lake καλούν για στρατιωτική επέμβαση στην Αριζόνα για να σταματήσει η κλοπή των ενδιάμεσων εκλογών εκεί!!! (Βίντεο)

ΜΠΟΥΜ!!! - Οι υποστηρικτές της κυρίας Kari Lake καλούν για στρατιωτική επέμβαση στην Αριζόνα για να σταματήσει η κλοπή των ενδιάμεσων εκλογών εκεί!!! (Βίντεο)

by _
0 comment 340 views
ΜΠΟΥΜ!!! – Οι υποστηρικτές τη…
ΜΠΟΥΜ!!! – Οι υποστηρικτές τη…

ΜΠΟΥΜ!!! – Οι υποστηρικτές της κυρίας Kari Lake καλούν για στρατιωτική επέμβαση στην Αριζόνα για να σταματήσει η κλοπή των ενδιάμεσων εκλογών εκεί!!! (Βίντεο)

Φωτογραφία του JD Heyes JD Heyes, 15 Νοεμβρίου 2022


(NATURAL NEWS) Οι υποστηρικτές της υποψήφιας κυβερνήτη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Αριζόνα, της κυρίας Κάρι Λέικ, αναζητούν απεγνωσμένα βοήθεια για να εμποδίσουν τους πράκτορες να αρπάξουν τη νίκη της επί της αντιπάλου της Κέιτι Χομπς.

Στις δημοσκοπήσεις πριν από την ημέρα των εκλογών, η Λέικ είχε το προβάδισμα έναντι του Χομπς κατά ένα μικρό ποσοστό, το οποίο είναι αξιοσημείωτο δεδομένου ότι οι περισσότερες δημοσκοπήσεις ευνοούν τους Δημοκρατικούς. Αλλά μετά από μέρες «καταμέτρησης ψηφοδελτίων», η Λέικ δεν είχε ποτέ το προβάδισμα έναντι της Χομπς και τώρα κινδυνεύει να «ητηθεί» καθώς τα ψηφοδέλτια που προέρχονται από περιοχές της κομητείας Μαρικόπα με έντονη παρουσία Ρεπουμπλικάνων ευνοούν κατά κάποιο τρόπο την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Αυτό έχει οδηγήσει ορισμένους  πολίτες από τους υποστηρικτές του Λέικ να κραυγάζουν για αδικίες και να ζητούν στρατιωτική επέμβαση.

«Εμείς οι πολίτες ζητάμε από τον στρατό να παρέμβει και να επαναλάβει τις εκλογές μας. Ήταν στημένες», είπε ένας υποστηρικτής της Lake κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης κατά της εκλογικής νοθείας, σύμφωνα με το Big League Politics.

Η Λέικ έχει επανειλημμένα υποσχεθεί ότι θα είναι ένα μεγάλο αγκάθι στα πλευρά του κατεστημένου της Ουάσιγκτον, δεσμευόμενη να κηρύξει εισβολή στα σύνορα την πρώτη ημέρα της πρώτης θητείας της και καλώντας το νομοθετικό σώμα σε ειδική συνεδρίαση για να διορθωθεί το απαίσιο εκλογικό σύστημα της πολιτείας. που οδηγεί σε πολλές ημέρες καταμέτρησης (η Φλόριντα, μια πολύ μεγαλύτερη πολιτεία, μέτρησε όλα τα ψηφοδέλτιά της σε λιγότερο από μία ημέρα).

«Θα γίνω ο χειρότερος εφιάλτης σας εδώ και οκτώ χρόνια και θα μεταρρυθμίσουμε και τα μέσα ενημέρωσης. Θα σας κάνουμε ξανά δημοσιογράφους, οπότε ετοιμαστείτε. Θα διασκεδάσουμε επι οκτώ χρόνια. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας», είπε η Λέικ σε δημοσιογράφο την εβδομάδα πριν από τις εκλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>>

Supporters For Kari Lake Call For Military Intervention To Stop The Steal In Her Governor’s Race (Video)

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr