Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΞ ΑΡΙΖΟΝΑ: Μόνο το 17% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών ψήφισαν στην κομητεία Μαρικόπα της Αριζόνα την ημέρα των εκλογών ενώ «κερδίζουν» εκεί!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΞ ΑΡΙΖΟΝΑ: Μόνο το 17% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών ψήφισαν στην κομητεία Μαρικόπα της Αριζόνα την ημέρα των εκλογών ενώ «κερδίζουν» εκεί!!!

by _
0 comment 262 views
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΞ ΑΡΙΖΟΝΑ: Μόνο το 17% των ψηφοφόρων της ημέρας των εκλογών της κομητείας Maricopa της Αριζόνα ήταν Δημοκράτες ενώ «κερδίζουν» εκεί!!!
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΞ ΑΡΙΖΟΝΑ: Μόνο το 17% των ψηφοφόρων της ημέρας των εκλογών της κομητείας Maricopa της Αριζόνα ήταν Δημοκράτες ενώ «κερδίζουν» εκεί!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΚΛΟΠΗ: Μόνο το 17% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών ψήφισαν στην κομητεία Μαρικόπα της Αριζόνα την ημέρα των εκλογών, μόνο το 23% των ψηφοφόρων της ημέρας των προκριματικών εκλογών ήταν Δημοκρατικοί — Αλλά οι Δημοκρατικοί κερδίζουν το 50% των συνόλων της καθυστερημένης ημέρας των εκλογών; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου 2022 στις 4:50 μ.μ


Όπως ανέφερε νωρίτερα το The Gateway Pundit…

Παρά το γεγονός ότι μόλις το 17% των Δημοκρατικών συμμετείχε στην ψηφοφορία την ημέρα των εκλογών, η Katie Hobbs και οι Δημοκρατικοί κερδίζουν πάνω από το 50% των συνόλων της κομητείας Maricopa στις εκλογές

Το βράδυ των εκλογών στις 8 μ.μ., η Uplift Data δημοσίευσε τα τελικά ωριαία αποτελέσματά της για τις εκλογές της Αριζόνα και της κομητείας Maricopa.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του εκλογικού κύκλου, η Uplift δημοσίευσε στον ιστότοπό της τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με τον αριθμό των ψηφοδελτίων μέσω αλληλογραφίας, καθώς τα ψηφοδέλτια έφταναν τις εβδομάδες πριν από την ημέρα των εκλογών.

Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους Δημοκρατικούς να κατανοήσουν τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Την ημέρα των εκλογών, η Uplift παρακολούθησε τα ωριαία αναφερόμενα αποτελέσματα από τις περιφέρειες σε όλη την κομητεία Maricopa.

Όταν οι κάλπες έκλεισαν στις 8:00 μ.μ., η Uplift δημοσίευσε την τελική του ανάλυση της ημέρας….

Αριθμοί προσέλευσης στην κομητεία Maricopa την ημέρα των εκλογών στις 20:00:

Οι Ρεπουμπλικάνοι έλαβαν το 52,7% των ψήφων.
Η κατηγορία «άλλοι» έλαβε το 30,7% των ψήφων.
Οι Δημοκρατικοί έλαβαν το 16,6% των ψήφων.

Η κατηγορία «άλλοι» είναι πιθανότατα ανεξάρτητοι που κλίνουν προς τους Ρεπουμπλικάνους και Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι που αρνούνται να μιλήσουν με φιλελεύθερους δημοσκόπους.

Ακολουθεί το διάγραμμα τελικής καταμέτρησης Uplift:

Έτσι, και πάλι, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης δεδομένων Uplift, οι Ρεπουμπλικάνοι είχαν το 52,7% των ψήφων την ημέρα των εκλογών.

Οι Δημοκρατικοί είχαν το 16,6% των ψήφων την ημέρα των εκλογών.

Η USA Today ανέφερε την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου ότι η υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για τη Γερουσία, κα Λέικ Κάρι, κέρδισε το 70% των ψήφων της ημέρας των εκλογών!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/arizona-data-17-maricopa-election-day-voters-democrat-23-primary-election-day-voters-democrat-democrats-winning-50-election-day-totals-impossible/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr