Home ΔΙΕΘΝΗ ΙΔΟΥ η απίστευτη κομπίνα κρυπτονομίσματος ξεπλύματος μαύρου χρήματος των Δημοκρατικών για να μαζέψουν λεφτά για τη κλοπή των Ενδιάμεσων Εκλογών σε συνεργασία με την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΙΔΟΥ η απίστευτη κομπίνα κρυπτονομίσματος ξεπλύματος μαύρου χρήματος των Δημοκρατικών για να μαζέψουν λεφτά για τη κλοπή των Ενδιάμεσων Εκλογών σε συνεργασία με την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

by _
0 comment 252 views

ΙΔΟΥ η απίστευτη κομπίνα κρυπτονομίσματος ξεπλύματος μαύρου χρήματος των Δημοκρατικών για να μαζέψουν λεφτά για τη κλοπή των Ενδιάμεσων Εκλογών σε συνεργασία με την…ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Νοεμ. 2022 | 18:15 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Έχουν…ΡΕΝΤΑ οι αποκαλύψεις του σάιτ μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σχετικά με τη κλοπή των Ενδιάμεσων Εκλογών των ΗΠΑ! Διαβάστε επίσης λοιπόν μερικά από τα πιο αποκαλυπτικά μας άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα που θα βρείτε παρακάτω!…

Η κατάρρευση του FTX αποκαλύπτει ότι η υπηρεσία συναλλάγματος κρυπτονομισμάτων δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα απόθεμα χρημάτων που χρησιμοποιήθηκε για παράνομους σκοπούς, ειδικά για τους Δημοκρατικών.

Η FTX δώρισε τόνους χρημάτων στον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς για τις Ενδιάμεσες Εκλογές καθώς και για τις ουκρανικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Η FTX συνεργάστηκε επίσης με το διαβόητο….Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως ένα από τα ενδιαφερόμενα μέρη της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FTX, ο Εβραίος Sam Bankman-Fried, διαφημιζόταν ως ο «νεότερος μεγαλοδότης» και ο «εν δυνάμει Δημοκρατικός σωτήρας» πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

Ο Sam Bankman-Fried παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της FTX την Παρασκευή, αφού ανακοινώθηκε ότι η υπηρεσία κρυτονομισμάτων του είχε καταθέσει αίτησιν πτώχευσεως βάσει της Παραγράφου 11 (του σχετικού νόμου που διέπει τέτοιου είδους καταστάσεις) ενόψει μιας κρίσεως ρευστότητος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Την ημέρα των ενδιάμεσων εκλογών, ο Bankman-Fried κατάφερε να χάσει σχεδόν το 94% της εκτιμώμενης περιουσίας του 15,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…



Το υποκατάστημα της FTX στις ΗΠΑ αποτιμάται τώρα σε $1, χαμηλότερα από το ανώτατο όριο των 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο. Ο κ. Bankman-Fried βρίσκεται τώρα υπό έρευνα τόσο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές, ο Bankman-Fried διαφημιζόταν από το POLITICO ως ο «νεότερος μεγαλοδότης» και ο «εν δυνάμει σωτήρας των Δημοκρατικών» των Δημοκρατικών, δεύτερος μόνο μετά τον δισεκατομμυριούχο παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος.

«Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο σε τέτοια κλίμακα», είπε ο Bradley Beychok, συνιδρυτής της American Bridge 21st Century, μιας μεγάλης επιτροπής πολιτικής δράσης των Δημοκρατικών. «Από την πλευρά μας, υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων που γράφουν αυτού του είδους τις επιταγές και τείνουν να είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Αλλά ο Σαμ, προς τιμήν του, μπήκε αμέσως μέσα με ένα μεγάλο θόρυβο».

Στην πραγματικότητα, ο Bankman-Fried ξόδεψε σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια σε υποψήφιους Δημοκρατικούς φέτος.



Σύμφωνα με το περιοδικό Fortune:

Ο 30χρονος Bankman-Fried υπήρξε σημαντική δύναμη στην πολιτική των Δημοκρατικών, κατατάσσοντας ως ο δεύτερος μεγαλύτερος μεμονωμένος δωρητής του κόμματος στον εκλογικό κύκλο 2021-2022, σύμφωνα με το Open Secrets, με δωρεές συνολικού ύψους 39,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό κατατάσσεται μόνο πίσω από τον Τζορτζ Σόρος (περίπου 128 εκατομμύρια δολάρια), αλλά μπροστά από πολλά άλλα μεγάλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Μάικλ Μπλούμπεργκ (28,3 εκατομμύρια δολάρια). Επιπλέον, είχε υποσχεθεί να δαπανήσει πολύ περισσότερα για να προχωρήσουν πολιτικά οι Δημοκρατικοί, προβλέποντας τον Μάιο ότι θα χρηματοδοτούσε «βόρεια 100 εκατομμυρίων δολαρίων» και θα είχε «μαλακό ανώτατο όριο» 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για τις εκλογές του 2024.

Δώρισε επίσης 10 εκατομμύρια δολάρια στον τότε υποψήφιο Τζο Μπάιντεν το 2020.

Ένας YouTuber με το όνομα “Nobody Special Finance” εξήγησε συνοπτικά το “Σχέδιο Ponzi” του FTX που οδήγησε στην κατάρρευσή του αυτή την εβδομάδα.




«Η αλήθεια είναι ότι ο Sam Bankman-Fried είναι ψεύτης και απατεώνας», είπε ο Nobody Special. «Το προσωπικό του crypto, FTX Token, ήταν βασικά ένα σχέδιο Ponzi… Χρησιμοποίησε το Ponzi token του ως εγγύηση για να δανειστεί δισεκατομμύρια πραγματικά δολάρια που δεν μπορούσε να αποπληρώσει… Στη συνέχεια χρησιμοποίησε αυτά τα πραγματικά δολάρια για να χτίσει μια αυτοκρατορία από εταιρείες που πεθαίνουν. ”

«[Sam Bankman-Fried] στη συνέχεια πούλησε στους ανθρώπους κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, ή έτσι νόμιζαν. Αυτό που πραγματικά αγόρασαν ήταν ένα…IOU (υπόσχεση πληρωμής).”

Ουσιαστικά, ο Bankman-Fried χρησιμοποίησε τα διεφθαρμένα κέρδη του για να χρηματοδοτήσει τις ενδιάμεσες εκλογές των Δημοκρατικών για να αποταπεί το…«Κόκκινο Κύμα».

Τώρα που το FTX καταρρευσε, οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να σώσουν το πετσί τους ανανεώνοντας τις εκκλήσεις για αυστηρή ρύθμιση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων.

Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν το κραχ της αγοράς κρυπτονομισμάτων για να μην ρυθμίσουν τα κρυπτονομίσματα!!!

Και το γεγονός ότι τα ταμεία στρατιωτικής βοήθειας της Ουκρανίας είχαν επενδύσει πολλά στο FTX νωρίτερα φέτος αρχίζει τώρα να βγάζει περισσότερο πιο νόημα…



ΔΗΛΑΔΗ….

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος 101.

1. Η ξένη βοήθεια πηγαίνει στην Ουκρανία.
2. Η Ουκρανία επενδύει στο κρυπτονόμισμα $FTX
3. Το $FTX επιστρέφει μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων στο Δημοκρατικό Κόμμα για τις…ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Και..ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ….

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της FTX, Caroline Ellison (ΟΛΟΙ…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΔΩ), τυχαίνει να είναι η κόρη του πρώην επικεφαλής της…. Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC, Security and Exchange Commission)!!! Μιλάμε για την…ΙΔΙΑ Κεφαλαιαγορά που θέλει τώρα να…ρυθμίσει, να ελέγξει με νόμο, την αγορά των κρυπτονομισμάτων. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!….

Στενός συνεργάτης του Τραμπ αποδεικνύει με τα ατράνταχτα στοιχεία την ΚΛΟΠΗ των Ενδιάμεσων Εκλογών από τους Δημοκρατικούς! ΠΡΕΠΕΙ να ξεσηκωθεί ο Αμερικανικός Λαός ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ–ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ: ΕΚΛΕΨΑΝ τις Ενδιάμεσες Εκλογές οι Δημοκρατικοί!!! O Kομμουνισμός έρχεται στις ΗΠΑ!!! ΚΕΡΔΙΣΑΝ η εγκληματικότητα, ο πληθωρισμός, οι τιμές ρεκόρ φυσικού αερίου, ο πόλεμος, τα ανοιχτά σύνορα και η διαφθορά!!!

Ο Γιάννης Κουντούρης στο FOCUS FM για τις Ενδιάμεσες Εκλογές των ΗΠΑ – Πάνε να τις κλέψουν κι αυτές οι Δημοκρατικοί!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ το Κογκρέσο: Οι ΗΠΑ δαπανούν 2,5 εκατομμύρια δολάρια την ώρα σε βοήθεια στην Ουκρανία!!!

Ενδιάμεσες Εκλογές: Η καταμέτρηση των ψήφων στην Aριζόνα θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών ή ακόμα και τα Χριστούγεννα!!!

Εκτός από τους απατεώνες τους Δημοκρατικούς, ακόμη και οι…ΝΕΚΡΟΙ υποψήφιοι κερδίζουν τις εκλογές στις ΗΠΑ

ΙΔΟΥ ο Ρον ΝτεΣάντις ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ! Μέλος των ίδιων μυστικών λεσχών, όπως ο ΜΠΟΥΣ, ΥΠΕΡ του Ζελένσκι και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr