Home ΗΠΑ Στενός συνεργάτης του Τραμπ αποδεικνύει με τα ατράνταχτα στοιχεία την ΚΛΟΠΗ των Ενδιάμεσων Εκλογών από τους Δημοκρατικούς! ΠΡΕΠΕΙ να ξεσηκωθεί ο Αμερικανικός Λαός ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Στενός συνεργάτης του Τραμπ αποδεικνύει με τα ατράνταχτα στοιχεία την ΚΛΟΠΗ των Ενδιάμεσων Εκλογών από τους Δημοκρατικούς! ΠΡΕΠΕΙ να ξεσηκωθεί ο Αμερικανικός Λαός ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

by _
0 comment 412 views

Στενός συνεργάτης του Τραμπ αποδεικνύει με τα ατράνταχτα στοιχεία την ΚΛΟΠΗ των Ενδιάμεσων Εκλογών από τους Δημοκρατικούς! ΠΡΕΠΕΙ να ξεσηκωθεί ο Αμερικανικός Λαός ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Ο Μάικ Λίντελ και το ερευνητικό του πλήρωμα δείχνουν μεγάλες αυξήσεις στους σωρευτικούς καταλογισμούς ψήφων των ενδιάμεσων εκλογών του 2022 σε ολόκληρη τη χώρα, που αποτελούν τα δακτυλικά αποτυπώματα της συστημικής εκλογικής κλοπής…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 ΝΟΕΜ. 2022 | 17:09 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αν δεν ξέρετε ακόμη ποιός είναι ο κος Mike Lindell, διαβάστε πρώτα το άρθρο μας από το περασμένο Δεκ. του 2020 με τίτλο ΜΠΟΥΜ!!! – Αδιάσειστα στοιχεία: Χάκεραν τις αμερικανικές εκλογές ΞΕΝΟΙ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ υπέρ του ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!! διότι ακόμη και…ΤΟΤΕ είχε αποκαλύψει ο μεγαλοεπιχειρηματίας και στενός συνεργάτης του Τράμπ κος Μάικ Λιντέλ, με ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ότι τις Προεδρικές Εκλογές του 2020 τις είχαν κλέψει κι αυτές οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, όπως τις…ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!


από Banned.Βίντεο
11 Νοεμβρίου 2022, 2:26 μ.μ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του MyPillow, Μάικ Λίντελ, αποκαλύπτει την εκλογική κλοπή σε πραγματικό χρόνο, με τα στατιστικά στοιχεία να δείχνουν απίστευτες αυξήσεις ψηφοφορίας που ευνοούσαν τους Δημοκρατικούς.

Αυτές οι ακραίες αυξήσεις στις ψήφους υπέρ των Δημοκρατικών σημειώθηκαν στις πολιτείες Τζόρτζια, Πενσυλβάνια, Μίσιγκαν και Ιλινόις.

Στην Πενσυλβάνια, όταν οι Δημοκρατικοί συνειδητοποίησαν ότι εξαπατούσαν πάρα πολύ, αφαίρεσαν στη συνέχεια 90.000 ψήφους από τον υποψήφιό τους, ώστε να μην φαίνεται τόσο προφανές. Αυτές είναι σημαντικές αυξήσεις στις καταμετρήσεις ψήφων που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και είναι και εγκληματικές!

Στην πολιτεία της Τζόρτζια, ο Χέρσελ Γουόκερ είχε το προβάδισμα και στη συνέχεια, ξαφνικά, ο αντίπαλός του έλαβε μια σημαντική άνοδο σε ψήφους που ανήλθαν σε…150.000. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό!!!

Κάποια στιγμή στο Ιλινόις είχαμε αύξηση….ενός εκατομμυρίου ψήφων και μετά μείωση ενός εκατομμυρίου ψήφων για τον υποψήφιο Γερουσία των Δημοκρατικών! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Έκαναν πολύ μεγάλη αύξηση υπέρ του Δημοκρατικού και ήταν…ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ!!!

Δείτε το γράφημα….

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει όλα αυτά με αδιαμφισβήτητα στοιχεία!



Δείτε τη σύνοψη εδώ….

Το πλήρες βίντεο εδώ…

____________

——————–

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/video-crime-spikes-show-how-the-midterms-were-stolen/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr