Home Greek News Κραυγή αγωνίας από Έλληνα οικονομολόγο: “Η χώρα αλλάζει χέρια! Χάνονται πάνω από 150.000 σπίτια σε πλειστηριασμούς και εμείς ασχολούμαστε με το τι γίνεται στην Ουκρανία”

Κραυγή αγωνίας από Έλληνα οικονομολόγο: “Η χώρα αλλάζει χέρια! Χάνονται πάνω από 150.000 σπίτια σε πλειστηριασμούς και εμείς ασχολούμαστε με το τι γίνεται στην Ουκρανία”

by _
0 comment 316 views

Κραυγή αγωνίας από Έλληνα οικονομολόγο: “Η χώρα αλλάζει χέρια! Χάνονται πάνω από 150.000 σπίτια σε πλειστηριασμούς και εμείς ασχολούμαστε με το τι γίνεται στην Ουκρανία”

08/11/2022


“Μιλαμε για 152.000 πλειστηριασμούς, σε όλη την Ελλάδα, η χώρα αλλάζει χέρια” τόνισε μιλώντας στον Focus FM και στην εκπομπή “8-11” του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη, ο οικονομολόγος Παναγιώτης Λελιάτσος.

“Η χώρα είναι υπό κατοχή μιας τραπεζικής συμμορίας που της κάνουν πλάτες οι πολιτικοί. “Βομβαρδίζουν” τα σπίτια και πετάνε τον κόσμο έξω. Υπάρχει περίπτωση ηλικιωμένου που τον πέταξαν έξω από το σπίτι του, εν ενεργεία αξιωματικοί της Αστυνομίας και του Λιμενικού που πήραν το ακίνητο σε πλειστηριασμό”, ανέφερε.

“Το να είναι κάποιος δικηγόρος τράπεζας δεν είναι μεμπτό, το μεμπτό είναι όταν τον έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός, να είναι στη Βουλή. Αυτοί οι κύριοι που υποτίθεται οτι εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαού, να συνεργάζονται με τις ίδιες τις τράπεζες προκειμένου να εκποιηθουν τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών. Και επειδή καθημερινώς κινουμαστε σε όλη την Ελλάδα, βλέπουμε πολλους εκ των υποψηφιων, αλλά και των δικηγόρων που αυτή τη στιγμή είναι εν ενεργεία βουλευτές να έχουν υπογράψει. Μπορώ να σας δείξω και παραδείγματα ακόμα και υποψήφιων ευρωβουλευτών πατριωτικών κομμάτων”, πρόσθεσε.

Αναφορικά με την υπόθεση Πάτση, ο κος Λελιάτσος, σχολίασε ότι δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς ο ίδιος και η ομάδα του την αποκάλυψαν το 2018, πριν ακόμα ο κος Πάτσης γίνει βουλευτής.



“Ο κος Μητσοτάκης γνώριζε πολύ καλά το βιογραφικό του εν λόγω κυρίου, που δεν είναι ο μόνος. Το φαινόμενο είναι υπερκομματικό”, τόνισε.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr