Home ΗΠΑ Εκτός από τους απατεώνες τους Δημοκρατικούς, ακόμη και οι…ΝΕΚΡΟΙ υποψήφιοι κερδίζουν τις εκλογές στις ΗΠΑ

Εκτός από τους απατεώνες τους Δημοκρατικούς, ακόμη και οι…ΝΕΚΡΟΙ υποψήφιοι κερδίζουν τις εκλογές στις ΗΠΑ

by _
0 comment 195 views

Image Credit:
Edwin H Remsberg / Getty Images

Εκτός από τους απατεώνες τους Δημοκρατικούς, ακόμη και οι…ΝΕΚΡΟΙ υποψήφιοι κερδίζουν τις εκλογές στις ΗΠΑ

10 Νοεμβρίου 2022, 4:48 π.μ

Χάρη στις νομικές τεχνικές σε ορισμένες πολιτείες, οι πρόσφατα αποβιώσαντες νομοθέτες έχουν κερδίσει περισσότερες από μια τοπικές κούρσες…

Ο εκπρόσωπος της πολιτείας της Πενσυλβάνια, Τόνι Ντελούκα, κέρδισε την κούρσα του για το πολιτειακό Κογκρέσο σε μια συντριπτική νίκη την Τρίτη. Το μόνο πρόβλημα – πέθανε τον περασμένο μήνα, αφήνοντας τους αξιωματούχους σε περίεργη θέση καθώς προετοιμάζουν άλλες εκλογές για να καλύψουν την κενή θέση. Ο DeLuca είναι μόνο ένας από τους πολλούς νεκρούς πολιτικούς που σημείωσαν νίκες αυτή την εβδομάδα.

Ενώ πέθανε από λέμφωμα σε ηλικία 85 ετών στις 9 Οκτωβρίου, τότε ήταν πολύ αργά για να αλλάξει το ψηφοδέλτιο ή να προωθηθεί ένας νέος υποψήφιος στη θέση του DeLuca. Ως ο μακροβιότερος εκπρόσωπος της Πενσυλβάνια, επικράτησε εύκολα του αντιπάλου του, του υποψηφίου του Πράσινου Κόμματος Zarah Livingston, λαμβάνοντας σχεδόν το 86% των ψήφων καθώς ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο νόμος της Πενσυλβάνια υπαγορεύει ότι οι υποψήφιοι αντικατάστασης δεν μπορούν να επιλεγούν μετά την έναρξη της εκτύπωσης των φυσικών ψηφοδελτίων. Η Allegheny, η κομητεία που προηγουμένως εκπροσωπούνταν από τον DeLuca, άρχισε να τυπώνει τα ψηφοδέλτιά του στις 28 Σεπτεμβρίου, περισσότερο από μία εβδομάδα πριν πεθάνει ο νομοθέτης.

Η επιτροπή εκστρατείας των Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων της πολιτείας ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ακολουθήσουν έκτακτες εκλογές για να καλυφθεί η ανοιχτή έδρα του Ντελούκα, αλλά σημείωσε ότι «είναι περήφανοι που βλέπουμε τους ψηφοφόρους να συνεχίζουν να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε αυτόν και τη δέσμευσή του στις δημοκρατικές αξίες επανεκλέγοντάς τον μεταθανάτια». (ΜΕΤΑ θάνατον….!!!)



Ο Ντελούκα δεν είναι ο μόνος πολιτικός που κέρδισε από τον τάφο αυτή την εβδομάδα, με την πρώην βουλευτή της πολιτείας του Τενεσί, Μπάρμπαρα Κούπερ, μια άλλη Δημοκρατική, να νικάει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Μάικλ Πόρτερ παρόλο που πέθανε στα τέλη του περασμένου μήνα. Ήταν 93 ετών όταν απεβίωσε και βρισκόταν στην εξουσία από το 1996.

Όπως και στην περίπτωση της Πενσυλβάνια, ο νόμος του Τενεσί επιβάλλει επίσης μια καταληκτική ημερομηνία για την εισαγωγή νέων υποψηφίων, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να παραμείνουν στο ψηφοδέλτιο μετά από αυτό το διάστημα, ακόμη κι αν δεν ζουν πλέον. Ο κυβερνήτης Μπιλ Λι είπε ότι θα διεξαχθούν ειδικές εκλογές για τον προσδιορισμό του διαδόχου του Κούπερ.

Η πόλη της Τσούλα Βίστα της Καλιφόρνια θα μπορούσε να αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση στην κούρσα της τοπικής εισαγγελέως, καθώς ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος Σάιμον Σίλβα, ο οποίος πέθανε από καρκίνο τον Σεπτέμβριο, προηγείται επί του παρόντος έναντι του Ρεπουμπλικανού Νταν Σμιθ. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι φορολογούμενοι της πόλης θα πρέπει να ξοδέψουν περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσουν ειδικές εκλογές σε περίπτωση που κερδίσει ο Σίλβα.

Με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/dead-candidates-win-us-elections/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr