Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Στην παρά-ΕΥΠ της Αγίας Παρασκευής είχαν εγκατασταθεί τα “παιδιά” του Λαβράνου από την Kriekel με το Predator! Με το ένα πόδι εκτός της Κατεχάκης ο Δεμίρης. Οι π. χειριστές και τα SMS με τα ηχητικά παρακολουθήσεων που “αναζητούν” το φως της δημοσιότητας.

Στην παρά-ΕΥΠ της Αγίας Παρασκευής είχαν εγκατασταθεί τα “παιδιά” του Λαβράνου από την Kriekel με το Predator! Με το ένα πόδι εκτός της Κατεχάκης ο Δεμίρης. Οι π. χειριστές και τα SMS με τα ηχητικά παρακολουθήσεων που “αναζητούν” το φως της δημοσιότητας.

by _
0 comment 314 views

Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2022

Στην παρά-ΕΥΠ της Αγίας Παρασκευής είχαν εγκατασταθεί τα “παιδιά” του Λαβράνου από την Kriekel με το Predator! Με το ένα πόδι εκτός της Κατεχάκης ο Δεμίρης. Οι π. χειριστές και τα SMS με τα ηχητικά παρακολουθήσεων που “αναζητούν” το φως της δημοσιότητας.

Του Άρη Σπίνου 
 

Από την πρώτη στιγμή με αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5 είχε αποκαλύψει τον ρόλο του ΚΕΤΥΑΚ στις παρακολουθήσεις που έκανε η ΕΥΠ με το Predator. Το ΚΕΤΥΑΚ, (Κέντρο Τεχνολογικής Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Καινοτομίας) ιδρύθηκε το 2020 από την κυβέρνηση Μητσοτάκη , διέπεται από πλήρη αδιαφάνεια και οι δαπάνες του είναι μυστικές. Στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή μπαινόβγαιναν, πριν από το ξέσπασμα του σκανδάλου, οι τεχνικοί της Kriekel, της εταιρείας του . Λαβράνου, υποτίθεται για να παράσχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη στους υπαλλήλους της ΕΥΠ. Στην πραγματικότητα, εκεί λειτουργούσε το κέντρο των υποκλοπών με το predator.

Μετά τον Αύγουστο, κυβέρνηση και οι υπάλληλοι της ΚΥΠ χειριστές του κακόβουλου λογισμικού, αξιοποίησαν την αδράνεια των διωκτικών αρχών για να μεταφέρουν το σύστημα του predator σε ασφαλή τοποθεσία («safe house»), παράλληλα με άλλες ενέργειες απόκρυψης και καταστροφής στοιχείων στα γραφεία της intellexa. Σήμερα ακόμη και αν ψάξει κάποιος το predator στο ΚΕΤΥΑΚ, δεν πρόκειται να το βρει αφού δεν τόλμησαν να το επισκεφτούν τις πρώτες ώρες που έπρεπε.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η αναταραχή στην ΕΥΠ έχει κοπάσει. Κάθε άλλο. Ανοίγουν στόματα γιατί φοβούνται “την επόμενη μέρα” που δεν θα υπάρχουν οι προστάτες τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτή η «ωραία ατμόσφαιρα» έχει φέρει σε απόγνωση τον σημερινό διοικητή της Δεμίρη. Άνθρωποι από την ΕΥΠ με τους οποίους μίλησ μίλησε το edolio5 και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, λένε ότι ο  Δεμίρης θέλει να αποχωρήσει από την ΕΥΠ και ψάχνει να βρει έναν πρόσχημο τρόπο. Ήδη κουβεντιάζονται στο Μαξίμου 2 ονόματα αστυνομικών για να αναλάβουν την θέση αυτή.

 

 Ανάμεσα στα προβλήματα είναι ότι η διαχείρηση του predator από τους τοπικούς χειριστές που σήμερα έχουν αλλάξει από αυτούς που έκαναν τις αρχικές υποκλοπές.



Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην κυβέρνηση μελετούσαν να τοποθετήσουν Στρατηγό  , με συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση στη θέση του Δεμίρη, αλλά παρενέβη ο Γρηγόρης Δημητριάδης, που εξακολουθεί να προσφέρει παρασκηνιακά υπηρεσίες, αντιτάσσοντας ότι η τοποθέτηση στρατιωτικού θα θύμιζε άλλες εποχές. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι πλέον οι π. χειριστές του Predator έχουν αρχίσει να μιλάνε και να μοιράζουν SMS και ηχητικά ντοκουμέντα.

Επειδή είναι προφανές ότι η κατοχή τέτοιου υλικού αποτελεί κακούργημα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοχοι τους ψάχνουν την νομική φόρμουλα προκειμένου να δουν το φως της δημοσιότητας τα στοιχεία αυτά. Είναι βέβαιο σύμφωνα με όσα έχει πάρει το “αυτί” μας και το “μάτι” μας η δημοσιοποίηση τους θα σημάνει την παραμονή της κυβέρνησης στον θώκο της εξουσίας μόνο για μερικές ώρες εφόσον συμβεί αυτό.

ΠΗΓΗ >> https://edolio5.blogspot.com/2022/11/kriekel-predator-sms.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr