Home ΔΙΕΘΝΗ ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ το Κογκρέσο: Οι ΗΠΑ δαπανούν 2,5 εκατομμύρια δολάρια την ώρα σε βοήθεια στην Ουκρανία!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ το Κογκρέσο: Οι ΗΠΑ δαπανούν 2,5 εκατομμύρια δολάρια την ώρα σε βοήθεια στην Ουκρανία!!!

by _
0 comment 310 views

γ


ΝΑ ΓΙΑΤΙ οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ΚΛΕΨΟΥΝ το Κογκρέσο: Οι ΗΠΑ δαπανούν 2,5 εκατομμύρια δολάρια την ώρα σε βοήθεια στην Ουκρανία!!!

10 ΝΟΕΜ. 2022

Ο γωνστός Αμεριοκανός Στρατηγός Kellogg μίλησε προχθές στο FOX News όπου αποκάλυψε το γεγονός πως οι ΗΠΑ δαπανούν 2,5 εκατομμύρια δολάρια…την ώρα σε βοήθεια στην Ουκρανία!!!

Και ΑΥΤΟΣ, ουσιαστικά, είν᾽ο λόγος που οι Δημοκρατικοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πάρουν τόσο τη Γερουσία όσο και την Βουλή των Αντιπροσώπων οι…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ!!! ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν δεσμευτεί να τερματίσουν κάθε χρηματοδότηση προς την…Ουκρανία!!!

Έτσι, οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να κλέψουν για άλλη μια φορά τις εκλογές όπως έκαναν το 2020!!! ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί επειδή είναι ΑΥΤΟΙ που έχουν τα σχέδια να καταστρέψουν την Αμερική και να προωθήσουν τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο!!!
ΠΗΓΗ τουθ βίντεο >> // Published November 8, 2022 2,054 Views

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr