Home ΗΠΑ Στοιχηματικές αγορές: Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν περισσότερες από 70% πιθανότητες να κερδίσουν τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές.

Στοιχηματικές αγορές: Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν περισσότερες από 70% πιθανότητες να κερδίσουν τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές.

by _
0 comment 133 views

Στοιχηματικές αγορές: Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν περισσότερες από 70% πιθανότητες να κερδίσουν τη Γερουσία στις ενδιάμεσες εκλογές.

Τελευταία ενημέρωση: 8 Νοεμβρίου 2022 στις 8:33 π.μ. ET
Πρώτη δημοσίευση: 24 Οκτωβρίου 2022 στις 10:31 π.μ. ET

Των Katie Marriner & Victor Reklaitis


Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, οι Δημοκρατικοί είχαν προβάδισμα έναντι του GOP (Grand Old Party, οι Ρεπουμπλικάνοι, δηλαδή) στη μάχη για τη Γερουσία των ΗΠΑ, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει!…

Κυριολεκτικά, μέσα σε 2 μήνες, οι δημοσκοπήσεις άλλαξαν δραματικά υπέρ των Ρεπουμπλικανών!…

Οι προοπτικές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές συνεχίζουν να ανεβαίνουν αυτό το φθινόπωρο, με την αγορά στοιχημάτων PredictI να δίνει πλέον στο GOP περισσότερες από 70% πιθανότητες να πάρει τον έλεγχο της Γερουσίας των ΗΠΑ μακριά από τους Δημοκρατικούς.

Οι Ρεπουμπλικάνοι έφτασαν σε πιθανότητες 76% να κερδίσουν τη Γερουσία την περασμένη Πέμπτη και ήταν στο 74% από τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του PredictI.

Οι Δημοκρατικοί απολάμβαναν ένα πλεονέκτημα έναντι του GOP τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, αλλά αυτό το πλεονέκτημα εξαφανίστηκε τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

«Σε γενικές γραμμές, η δυναμική των Δημοκρατικών από το καλοκαίρι έχει σε μεγάλο βαθμό ισοπεδωθεί, με τους ψηφοφόρους να επικεντρώνονται όλο και περισσότερο σε ζητήματα των Ρεπουμπλικανών όπως η οικονομία, ο πληθωρισμός και το έγκλημα, σε βάρος των θεμάτων της ατζέντας των Δημοκρατικών, όπως ο Roe V Wade (για τις εκτρώσεις) και τα όπλα, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις», δήλωσε ο Benjamin Salisbury, διευθυντής έρευνας της Height Capital Markets, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πιθανότητες

Εδώ είναι οι πιθανότητες οι Ρεπουμπλικάνοι ή οι Δημοκρατικοί να έχουν τον έλεγχο του Κογκρέσου…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.marketwatch.com/story/republicans-have-2-in-3-chance-of-winning-senate-in-midterm-elections-betting-markets-say-11666621905

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr