Home ΔΙΕΘΝΗ Ουκρανική εταιρεία ζητά από τουρκικό κατασκευαστή drone να της φτιάξει συσκευή ψεκασμού αεροζόλ για να ψεκάζει βιολογικά όπλα πάνω από εχθρικούς ρωσικούς πληθυσμούς!!!

Ουκρανική εταιρεία ζητά από τουρκικό κατασκευαστή drone να της φτιάξει συσκευή ψεκασμού αεροζόλ για να ψεκάζει βιολογικά όπλα πάνω από εχθρικούς ρωσικούς πληθυσμούς!!!

by _
0 comment 241 views

Ουκρανική εταιρεία ζητά από τουρκικό κατασκευαστή drone να της φτιάξει συσκευή ψεκασμού αεροζόλ για να ψεκάζει βιολογικά όπλα πάνω από εχθρικούς ρωσικούς πληθυσμούς!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 NOEM. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ να δούμε ΠΟΙΑ θα είναι η αντίδραση του…Πούτιν για όλα αυτά!!!!…


(SOURCE: NATURAL NEWS) Μια ουκρανική εταιρεία φαίνεται να έχει ρωτήσει εάν ένα τουρκικής κατασκευής drone μπορεί να τροποποιηθεί ή να κατασκευαστεί για να διασκορπίζει το περιεχόμενο αεροζόλ σε μια ευρεία περιοχή, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια θανατηφόρα νέα ανατροπή στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Η ανταποκρίτρια BulgarianMilitary.com Dilyana Gaitandjieva ανέφερε στο Twitter ότι μια ουκρανική εταιρεία που κατασκευάζει κινητήρες αεροσκαφών, η Motor-Sich, ρώτησε τον κατασκευαστή των τουρκικών drones Bayraktar Akinci σχετικά με την προσαρμογή αεροζόλ.

Σημείωσε επίσης στο tweet της ότι ο ρωσικός στρατός σημείωσε «οι Μπαϊρακτάρ σχεδιάζονταν να προσαρμοστούν για τον ψεκασμό τοξικών ουσιών πάνω από το εχθρικό έδαφος».

Η έκθεση συνεχίζει:

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα δισέλιδο έγγραφο με ερωτήσεις από τον Ουκρανό παραγωγό – αριστερή και δεξιά πλευρά. Οι απαντήσεις του Τούρκου παραγωγού είναι στα δεξιά, στα αγγλικά. Το έγγραφο υπογράφηκε από τον Mustafa Kosheoglu, συντονιστή και αναπληρωτή γενικό διευθυντή του τουρκικού κατασκευαστή Bayraktar Akinci Baykar.

Η Ουκρανία ρωτά επίσης εάν τα drones του Bayraktar Akinci είναι «ικανά να πετάξουν σε αποστάσεις 300 χιλιομέτρων;» Όπως φαίνεται από τα έγγραφα, ο Τούρκος κατασκευαστής απάντησε αρνητικά και στις δύο ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις έγιναν από τον Ουκρανό συμβασιούχο μηχανικό της Motor-Sich, Vyacheslav Shuklin.



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε τον στρατό του να εισβάλει στη γειτονική Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, πιστεύοντας αναμφίβολα ότι με περισσότερα από 150.000 στρατεύματα θα σημειώσει μια γρήγορη νίκη. Αλλά οι δυνάμεις του βαλτώθηκαν μετά από σκληρότερη από την αναμενόμενη αντίσταση από τις ουκρανικές δυνάμεις. Επιπλέον, αφού η Ουκρανία άρχισε να λαμβάνει όπλα από τις χώρες του ΝΑΤΟ, κυρίως τις ΗΠΑ, ο ουκρανικός στρατός κατάφερε να αποκρούσει τους Ρώσους, οδηγώντας τον Πούτιν να διατάξει τη στρατολόγηση επιπλέον 300.000 στρατιωτών.

Ωστόσο, όσον αφορά την ουκρανική έρευνα για τα τουρκικά UAV μόλις τον περασμένο μήνα, προέκυψαν ανησυχίες και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης ότι η άλλη θα χρησιμοποιούσε ένα περιστατικό μαζικών απωλειών, ώστε να μπορεί να κατηγορήσει την άλλη πλευρά.



Άλλες αναφορές επικεντρώθηκαν γύρω από μια πυρηνική επίθεση.

«Η Ουκρανία έχει μια πυρηνική βόμβα προετοιμασμένη στο Mykolaiv την οποία θα πυροδοτήσει και στη συνέχεια θα κατηγορήσει τη Ρωσία, έτσι ώστε οι ΗΠΑ να έχουν δικαιολογία για την άμεση ανάμειξη στον πόλεμο και την εκτόξευση πυραύλων κατά της Ρωσίας», σημείωσε ο Φράνσις Σκαρ, «Ρωσικός παρατηρητής» του BBC.

Sources include:

NaturalNews.com

BulgarianMilitary.com

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr