Home Greek News Βίντεο-σοκ: Ο προπορευόμενος δρομέας καταρρέει κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης!!! – Είχε ακόμη χρόνο να πάει τουαλέτα χωρίς να χάσει πολύ από το προβάδισμά του!!!

Βίντεο-σοκ: Ο προπορευόμενος δρομέας καταρρέει κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης!!! – Είχε ακόμη χρόνο να πάει τουαλέτα χωρίς να χάσει πολύ από το προβάδισμά του!!!

by _
0 comment 176 views

Image Credit:
Twitter screenshot

Βίντεο-σοκ: Ο προπορευόμενος δρομέας καταρρέει κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης!!! – Είχε ακόμη χρόνο να πάει τουαλέτα χωρίς να χάσει πολύ από το προβάδισμά του!!!

του Adan Salazar
7 Νοεμβρίου 2022, 12:50 μ.μ


Ο Βραζιλιάνος δρομέας Daniel Do Nascimento επιβράδυνε σε μια βόλτα πριν πέσει απροσδόκητα στο πεζοδρόμιο με μόλις πέντε μίλια να διανύσει…

Ήταν το…εμβόλιο;

Βραζιλιάνος δρομέας είχε σημαντικό προβάδισμα στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης του 2022 το Σαββατοκύριακο πριν καταρρεύσει ξαφνικά έχοντας ήδη καλύψει πάνω από τα μισά του δρόμου.

Ο Daniel Do Nascimento, 24 ετών, τα πήγαινε εκπληκτικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο του μαραθωνίου Κυριακής, έχοντας σε ένα σημείο προβάδισμα πάνω από δύο λεπτά από τον αντίπαλό του που βρισκόταν στη δεύτερη θέση.

Είχε ακόμη χρόνο να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα χωρίς να χάσει πολύ από το προβάδισμά του.

Αλλά γύρω στα 21 μίλια, με μόλις πέντε μίλια να διανύσει, τα πράγματα πήραν στροφή προς το χειρότερο καθώς ο Do Nascimento επιβράδυνε για να περπατήσει πριν πέσει απροσδόκητα στο πεζοδρόμιο.

Η πτώση κόστισε στον Ντο Νασιμέντο τον αγώνα, καθώς ο διεκδικητής της δεύτερης θέσης, ο Κενυάτης δρομέας Έβανς Τσεμπέτ, τον προσπέρασε γρήγορα και κέρδισε.

Σύμφωνα με το LetsRun.com, που μίλησε με τον ατζέντη του Do Nascimento, ο δρομέας κατέρρευσε λόγω χαμηλού σακχάρου στο αίμα και αφυδάτωσης.

«Το πρόβλημα ήταν ότι υποτίμησε την υγρασία και τη ζεστασιά της Νέας Υόρκης σήμερα και σε κάθε περίπτωση άνοιξε πολύ γρήγορα», είπε ο εκπρόσωπος στο LetsRun, προσθέτοντας ότι είχε επίσης «διάρροια λόγω κάτι που ήπιε κατά τη διάρκεια του αγώνα. .»

«Έχει μια κακή εμπειρία και είναι ένα πολύ επιθετικό αγόρι, αλλά όταν είσαι 24 ετών και τελείωσες μόνο 4 μαραθώνιους, μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο λάθος», δήλωσε.

Η θερμοκρασία την ημέρα του αγώνα φέρεται να ήταν 68° Fahrenheit με υψηλό 72° και σημείο δρόσου 61.

Ο Do Nascimento είχε επίσης καταρρεύσει στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο του 2020, οι οποίοι αναβλήθηκαν για τον Ιούλιο του 2021 λόγω της πανδημίας.

Ο δρομέας ευτυχώς ανάρρωσε.

Ενώ η κατάσταση εμβολιασμού του Do Nascimento είναι άγνωστη, η ξαφνική πτώση του έρχεται καθώς μια αμέτρητη, σταθερή ροή αθλητών και κατά τα άλλα υγιών νέων έχουν ξαφνικά καταρρεύσει ή έχουν πληγεί από καρδιακές επιπλοκές και άλλες παθήσεις τα τελευταία χρόνι από την εισαγωγή του εμβολίου Covid-19.

—————–

ΠΗΓΗ > https://www.infowars.com/posts/shock-video-lead-runner-collapses-during-new-york-city-marathon/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr