Home ΗΠΑ Ανακοίνωσε την ημέρα που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία ο…Τραμπ!

Ανακοίνωσε την ημέρα που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία ο…Τραμπ!

by _
0 comment 342 views

Ανακοίνωσε την ημέρα που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την Προεδρία ο…Τραμπ!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 ΝΟΕΜ. 2022 | 19:19 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του συλλαλητηρίου στη Βαντάλια του Οχάιο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε λίγο-πολύ την πρόθεσή του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επειδή όμως δεν ήθελε να μειώσει την σπουδαιότητα των ενδιάμεσων εκλογών που θα γίνουν αύριο, δήλωσε ότι η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου στο κλαμπ του Mar-o-Lago στη Φλόριντα!

Δείτε το κλιπ όπου το λέγει αυτό….

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, εκφώνησε ομιλία για να υποστηρίξει την άνευ προηγουμένου προσπάθειά του να προωθήσει την ατζέντα του MAGA (MAKE AMERICA GREAT AGAIN) δίνοντας ενέργεια στους ψηφοφόρους και υπογραμμίζοντας το ψηφίο 16-0 των υποψηφίων που ενέκρινε ο Τραμπ και που έθεσαν την Αμερική πρώτη, συμπεριλαμβανομένου του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τη Γερουσία των ΗΠΑ, J.D. Vance στη Μεγάλη Πολιτεία του Οχάιο.

Το 2020, περισσότεροι κάτοικοι του Οχάιο ψήφισαν για τον Πρόεδρο Τραμπ από οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος σε ολόκληρη την ιστορία της πολιτείας. Η επίσκεψη του Προέδρου Τραμπ στην περιοχή του Ντέιτον έρχεται μετά τον πληθωρισμό που σημείωσε ρεκόρ 40 ετών στην Πολιτεία, όπου σχεδόν το 70% όλων των κατοίκων του Οχάιο συμφωνούν ότι η χώρα οδεύει «σε λάθος κατεύθυνση» υπό τον Τζο Μπάιντεν.

Για όλη την αλήθεια τόσο για τον Τράμπ όσο και για τις Εκλογές του 2020, μεταβείτε στο τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ….

____________________

Διαβάστε ακόμη για τον Τράμπ!…

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!
Εθνικός κίνδυνος για την Ελλάδα οι εκλογές στην Πενσιλβανία – Στηρίζει ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ για τη Γερουσία εκεί ο ΤΡΑΜΠ!!!
Ο Τραμπ τιμάται με το…Σιωνιστικό Τιμητικό Τραβείο. «Ο καλύτερος φίλος που είχε ποτέ το Ισραήλ στον Λευκό Οίκο»
«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower
Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε επειδή είπε ότι δεν θα ερευνούσε τον μεγάλο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ Χάντερ Μπάιντεν, γιο του Τζο Μπάιντεν: «Δεν θέλω να κάνω κακό σε μια οικογένεια»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr