Home Κορωνοϊος Έκθεση-βόμβα Δρ. Peter McCullough: «Εκτινάσσονται» τώρα οι θάνατοι παιδιών από καρδιακή νόσο – Τα προγράμματα εμβολιασμού κατά του COVID-19 πρέπει να σταματήσουν άμεσα!!!

Έκθεση-βόμβα Δρ. Peter McCullough: «Εκτινάσσονται» τώρα οι θάνατοι παιδιών από καρδιακή νόσο – Τα προγράμματα εμβολιασμού κατά του COVID-19 πρέπει να σταματήσουν άμεσα!!!

by _
0 comment 257 views

Έκθεση-βόμβα Δρ. Peter McCullough (Δρ. Πίτερ ΜακΚάλοου): «Εκτινάσσονται» τώρα οι θάνατοι παιδιών από καρδιακή νόσο

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 ΝΟΕΜ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα προγράμματα εμβολιασμού κατά του COVID-19 πρέπει να σταματήσουν άμεσα!!!….

Η Γερμανική Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων κατά του COVID έχει δημοσιοποιήσει τα αρχικά της πορίσματα σε μια ευρεία έκθεση:

1. Βρέθηκαν τοξικές ουσίες σε όλα τα δείγματα εμβολίων κατά του COVID-19 – χωρίς εξαίρεση.

2. Τα δείγματα αίματος όλων των ατόμων που είχαν εμβολιαστεί παρουσίασαν σημαντικές αλλαγές.

3. Όσο μεγαλύτερη είναι η σταθερότητα του περιβλήματος των νανοσωματιδίων λιπιδίων, τόσο πιο συχνές είναι οι παρενέργειες του εμβολίου.

1. Σε όλα τα δείγματα εμβολίων κατά του COVID-19, ανεξαιρέτως, βρέθηκαν συστατικά, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους μέτρησης, που:

– είναι, στις ποσότητες που βρέθηκαν, τοξικές σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες,
– δεν είχε δηλωθεί από τους κατασκευαστές ως παρόντες στα εμβόλια,
– είναι ως επί το πλείστον μεταλλικά,
– είναι ορατά κάτω από το μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου ως διακριτικά
και πολύπλοκες κατασκευές διαφορετικών μεγεθών,
– μπορεί να εξηγηθεί μόνο εν μέρει ως αποτέλεσμα κρυστάλλωσης ή
διαδικασίες αποσύνθεσης,
– δεν μπορεί να εξηγηθεί ως μόλυνση από τη διαδικασία παραγωγής.



2. Η σύγκριση δειγμάτων αίματος από μη εμβολιασμένα και εμβολιασμένα άτομα με μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου έδειξε αξιοσημείωτες αλλαγές στο αίμα κάθε ατόμου που είχε εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19. Αυτό ήταν προφανές ακόμα κι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν εμφανίσει κάποια ορατή αντίδραση σε εκείνο το σημείο
εμβολιασμοί. Στα δείγματα αίματος των εμβολιασμένων βρέθηκαν πολύπλοκες δομές παρόμοιες με αυτές των εμβολίων. Χρησιμοποιώντας ανάλυση εικόνας τεχνητής νοημοσύνης (AI), επιβεβαιώθηκε η διαφορά μεταξύ του αίματος εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων.

3. Η σταθερότητα του περιβλήματος των νανοσωματιδίων των λιπιδίων συσχετίζεται στενά με τη συχνότητα εμφάνισης παρενεργειών και τραυματισμού του εμβολίου. Όσο πιο σταθερό είναι αυτό το περίβλημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του mRNA που διεισδύει στα κύτταρα, όπου στη συνέχεια λαμβάνει χώρα η παραγωγή πρωτεϊνών ακίδας. Αυτά τα αποτελέσματα αντιστοιχούν με τα ευρήματα των παθολόγων που πραγματοποίησαν αυτοψίες σε άτομα που πέθαναν λόγω τραυματισμού από εμβόλιο. Πρωτεΐνες ακίδας ανιχνεύθηκαν σε κατεστραμμένο ιστό. Οι ερευνητές υποπτεύονται ότι η πρωτεΐνη ακίδας είναι, από μόνη της, τοξική.

Η Γερμανική Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων COVID-19 είναι μια διεπιστημονική ομάδα εργασίας που έχει αναλάβει το έργο της ανάλυσης του περιεχομένου και των επιπτώσεων των νέων εμβολίων COVID-19. Η ομάδα αποτελείται από ανεξάρτητους επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, φυσικών, χημικών, μικροβιλόγων, φαρμακολόγων και εναλλακτικών επαγγελματιών υγείας, υποστηριζόμενοι από δικηγόρους, ψυχολόγους, αναλυτές και δημοσιογράφους. Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων για τον COVID χρησιμοποιεί σύγχρονες ιατρικές και φυσικές τεχνικές μέτρησης, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν επιβεβαιωθεί και αλληλοσυμπληρωθεί: Ηλεκτρονική Μικροσκοπία Σάρωσης (SEM), Φασματοσκοπία ακτίνων Χ με Διασπορά Ενέργειας (EDX), Φασματοσκοπία Μάζας (MS), Επαγωγικά Ανάλυση συζευγμένου πλάσματος (ICP), μικροσκοπία φωτεινού πεδίου (BFM), μικροσκοπία σκοτεινού πεδίου (DFM) και διαγνωστικά εικόνας ζωντανού αίματος, καθώς και ανάλυση εικόνων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων κατά του COVID συνεχίζει να εργάζεται σε στενή συνεργασία με πολλές διεθνείς ομάδες που διεξάγουν παρόμοιες έρευνες και που έχουν λάβει αποτελέσματα σύμφωνα με τα δικά μας. Τα αποτελέσματα από την ανάλυσή μας για τα εμβόλια μπορούν, συνεπώς, να θεωρηθούν διασταυρωμένα επικυρωμένα. Υπάρχουν ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν ικανοποιητικά από τους κατασκευαστές εμβολίων και, σε
Γερμανία, από το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (την υπηρεσία του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας της Γερμανίας που είναι αρμόδια για τη ρύθμιση των εμβολίων στη χώρα αυτή). Πρέπει να διερευνηθούν πιθανές αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ των εμβολίων και των θανάτων.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένας άμεσος και άμεσος κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια ασφάλεια, ζητούμε να διακοπούν άμεσα τα προγράμματα εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίου κατά του COVID
Επικοινωνία: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΩ >> https://rense.com/general97/report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany.pdf

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr