Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 199 views

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Την ώρα που ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν ζητάει από την Ελλάδα, την μάνα του και τον πατέρα του, απειλώντας μας πως θα έρθει ξαφνικά βράδυ, την ίδια ώρα που οι Αξιωματούχοι του αυξάνουν καθημερινά την επιθετική τους ρητορική κατά της Πατρίδας μας, την ίδια ώρα οι αυξάνονται συνεχώς οι παραβιάσεις του κυριαρχικού ελληνικού χώρου, την ίδια ώρα που ο Ερντογάν συνεχίζει να εργαλειοποιεί την παράνομη μετανάστευση, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα του δημοσιογραφικού ομίλου Βαγγέλη Μαρινάκη, μας δηλώνει ότι, “Δεν διεκδικούμε ούτε σπιθαμή εδάφους της Τουρκίας, το ίδιο απαιτούμε από αυτήν”!

Μια αντιπατριωτική θέση, μια υποτελής κυβερνητική θέση προς ένα φασίστα, έναν άρπαγα, έναν εχθρό της Ελλάδος, που καθημερινά μας απειλεί και εμείς προσπαθούμε συνεχώς να του στέλνουμε μηνύματα αγάπης και φιλίας. Λόγια, λόγια, λόγια… Άστοχα λόγια προς τον καθημερινό Τούρκο “βιαστή” μας!

Αλλά ξέχασα! Η ελληνική κυβέρνηση είναι θιασώτης του Διεθνούς Δικαίου, που η ίδια παραβιάζει εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, αφού δεν αυξάνει να ναυτικά μας μίλια στο Αιγαίο από τα 6 στα 12 τηρώντας την Συνθήκη των Θαλασσών του Montego Bay (1982), τρομοκρατούμενη – όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις – από το casus belli (αφορμή πολέμου) της Τουρκίας!

Αλλά δυστυχώς ο ΥΠΕΞ μας συνεχίζει να μας λέγει για να μας χρυσώσει το χάπι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7-

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr