Home Κορωνοϊος Η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την γονιδιακή ακολουθία της ακίδας του SARS-CoV2 το 2018

Η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την γονιδιακή ακολουθία της ακίδας του SARS-CoV2 το 2018

by _
0 comment 299 views

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την γονιδιακή ακολουθία της ακίδας του SARS-CoV2 το 2018; της Μαριάννας Ευαγγέλου Βιοχημικός – Has Moderna Patented the Gene Sequence of the SARS-CoV2 Spike in 2018? of Marianna Evangelou Biochemist – Moderna ha brevettato la sequenza genica del picco SARS-CoV2 nel 2018? di Marianna Evangelou Biochimica – Запатентовала ли Moderna последовательность гена всплеска SARS-CoV2 в 2018 году? Марианны Эванджелоу Биохимик


Η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την γονιδιακή ακολουθία της ακίδας του SARS-CoV2 το 2018.

Το γονιδίωμα SARS-CoV-2 περιέχει μια ασυνήθιστη αλληλουχία 19 νουκλεοτιδίων που δεν βρίσκεται πουθενά αλλού στη φύση – παρά μόνο στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Moderna που υποβλήθηκαν το 2018.

Το γονιδίωμα SARS-CoV-2 περιέχει μια αλληλουχία 19 νουκλεοτιδίων #CTCCTCGGCGGGGCACGTAG
η πιθανότητα να εμφανιστεί τυχαία η αλληλουχία: είναι λιγότερο από 1 στο δισεκατομμύριο δεν υπάρχει κανένας γνωστός ιός που να συμπεριλαμβάνει αυτή την αλληλουχία πριν από τον SARS-Cov-2

Η Moderna έχει πατέντες πριν από την πανδημία που περιλαμβάνουν αυτήν την αλληλουχία.

Σύμφωνα με εκτεταμένη έρευνα που διεξήχθη από τον Δρ Ah Kahn Syed τον Δεκέμβριο του 2021, η Moderna κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη μοναδική αλληλουχία που βρέθηκε στον κοροναϊό δύο χρόνια πριν από την έναρξη της πανδημίας, προσθέτοντας βάρος στη θεωρία ότι ο Covid-19 είναι ένας ανθρωπογενής ιός.

Πώς με το BLAST βρίσκετε την αλήθεια για την προέλευση της COVID-19
Η χρήση του BLAST είναι εύκολη.
Θα σας δείξω πόσο εύκολο και πώς να αποδείξετε ότι ο SARS-Cov-2 είναι ανθρωπογενής
Δρ Ah Kahn Syed
28 Δεκεμβρίου 2021

Λοιπόν, τουλάχιστον από τότε που ο Prashant Pradhan (ένας υπέροχος, ειλικρινής και γενναίος επιστήμονας γονιδιωματικής) έθεσε την πιθανότητα τον Φεβρουάριο του 2020 ότι ο ιός SARS-Cov2 ήταν τεχνητός, κατασκευασμένος από τον άνθρωπο.



Και έχουμε δει πολλά επιβεβαιωτικά κομμάτια ότι ο ιός δημιουργήθηκε σε εργαστήριο, ένα από τα καλύτερα εδώ στο zenodo και με το δικό του χαριτωμένο βίντεο για μη-Bayesian peeps εδώ .

Από τη στιγμή που γράφουμε αυτό, αυτοί οι σύνδεσμοι εξακολουθούν να είναι ανοιχτοί, κάτι που στους 12 μήνες είναι πολύ καλό για κάθε άρθρο που τολμά να αμφισβητήσει την ώθηση που προπαγανδίζει ο αγαπημένος μας «ελεύθερος Τύπος [με τη χορηγία των φαρμακοβιομηχανιών]».

Τέλος πάντων, το BLAST είναι το αποθετήριο του NCBI/NIH ( γνωστό και ως κυβέρνηση των ΗΠΑ) για τις γονιδιωματικές και πρωτεομικές αλληλουχίες, μεταξύ άλλων.

Εκεί καταθέτουν τις αλληλουχίες τους όλοι οι επιστήμονες του γονιδιώματος σε όλο τον κόσμο όταν κάνουν μια ανακάλυψη.

 Η κύρια λειτουργία του είναι να επιτρέπει τη σύγκριση των αλληλουχιών γονιδίων και την ανακάλυψη αλληλουχιών που ταιριάζουν με αυτές που μπορεί να έχετε συναντήσει στο πείραμά σας

Τι είναι μια γονιδιακή αλληλουχία;

Αυτό είναι εύκολο.



Είναι μια γραμμή κώδικα, που αποτελείται από οποιονδήποτε συνδυασμό 4 γραμμάτων σε μια ακολουθία.

Θυμάστε την ταινία GATTACA;

Αν δεν την έχετε δει μέχρι τώρα, θα πρέπει να το κάνετε – γιατί είναι άλλη μια δυστοπική ταινία που είναι πλέον πολύ κοντά στο σπίτι μας.

Ο τίτλος της ταινίας βασίζεται στις 4 νουκλεοτιδικές βάσεις των νουκλεινικών οξέων (G, A, T, C) που αποτελούν τον γενετικό κώδικα του DNA κάθε ανθρώπου.

Υπάρχουν περίπου 3 δισεκατομμύρια από αυτές σε κάθε κύτταρο, δημιουργώντας έναν κώδικα που είναι μοναδικός – με αποτέλεσμα να είστε, ένα μοναδικό άτομο!

Ο κώδικας ζευγαρώνει έτσι ώστε οι G-C και A-T να συνδυάζονται πάντα για να δημιουργήσουν τη διπλή έλικα που βλέπετε στην εικόνα, έτσι ώστε το GATTACA να ζευγαρώνει με το CTAATGT (το συμπλήρωμα).

Ο κώδικας διαβάζεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, έτσι ώστε το GATTACA στη μία αλυσίδα να είναι TGTAATC στην άλλη (το αντίστροφο συμπλήρωμα).

Ένα από τα καλά στοιχεία του BLAST είναι ότι δεν το ενδιαφέρει ποια έκδοση του δίνετε, εξακολουθεί να σας υποδεικνύει το σωστό γονίδιο.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο είναι οι πιθανότητες.

Αυτό το κάνατε στο σχολείο με το πέταγμα ενός νομίσματος (όπου ο κώδικας είναι H για κορώνα ή T για γράμματα).



Ποια θα ήταν η πιθανότητα του HHHHH (1 στα 2^4 = 1/16).

Το ίδιο ισχύει και για το TTTT.

Το ίδιο ισχύει και για THTH, ή για οποιαδήποτε συγκεκριμένη ακολουθία ρίψεων κέρματος. Δοκιμάστε το μόνοι σας αν δεν με πιστεύετε (προβλέψτε πρώτα την ακολουθία και μετά δείτε πόσες φορές πρέπει να την εκτελέσετε).

 Ο γενετικός κώδικας είναι ουσιαστικά ένα “νόμισμα με τέσσερις όψεις”.

Έτσι, για κάθε εκτέλεση μιας συγκεκριμένης ακολουθίας (π.χ. GATC) η πιθανότητα να πάρουμε αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ την ακολουθία είναι 1 προς 4^4, ή για οποιονδήποτε αριθμό n νουκλεοτιδίων (nt ή βάσεων) η πιθανότητα είναι 1 προς 4^n (αυτό απλοποιείται επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις η πιθανότητα η επόμενη βάση να είναι Χ εξαρτάται από τις γύρω βάσεις).

 Το BLAST έχει δύο τμήματα – (BLASTn) νουκλεοτιδίων και πρωτεΐνη (BLASTp).

 Το BLASTp ασχολείται με αλληλουχίες αμινοξέων, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως το (BLASTn) με αλληλουχίες νουκλεοτιδίων.

 Αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά, επειδή υπάρχουν 20 αμινοξέα (αντί για 4 νουκλεοτίδια) και επομένως ακόμη και οι σύντομες διαδρομές (π.χ. QTNS = Glu-Thr-Asn-Ser) θα είχαν πιθανότητα κάπου 1 στα 20^4 (απλοποιημένα), δηλαδή 1 στα 160.000.

 Η πιθανότητα να προκύψει μια συγκεκριμένη ακολουθία 5 αμινοξέων από τυχαία σύμπτωση στην ίδια βάση εκτοξεύεται στο 1 στα 3,2 εκατομμύρια!

Ας πατήσουμε λοιπόν το κουμπί Protein BLAST και φεύγουμε… και αυτή είναι η οθόνη στην οποία θα φτάσετε, στην οποία θα σας καθοδηγήσω.

Στο [1] πρέπει να εισάγετε την αλληλουχία αμινοξέων που σας ενδιαφέρει (το BLAST προσθέτει αυτόματα το “>unnamed protein product” (μη επώνυμο προϊόν πρωτεΐνης ) .

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ γι’ αυτό, επειδή θα επικεντρωθούμε μόνο σε 4 αλληλουχίες εντός του γονιδιώματος/πρωτεώματος του ιού SARS-CoV-2 και αυτές μας παρουσιάζονται στο θαυμάσιο άρθρο του Prashant Pradhan



« Απίστευτη ομοιότητα μοναδικών ενθέτων στην πρωτεΐνη ακίδας 2019-nCoV σε HIV-1 gp120 και Gag » που δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2020 λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωση της αλληλουχίας του γονιδιώματος.

Το κομμάτι (bit) που χρειάζεστε βρίσκεται στον πίνακα 1 τον οποίο αναδημοσιεύω εδώ και θα δείτε ότι έχω δημοσιεύσει την ακολουθία 6 αμινοξέων TNGTKR στο πλαίσιο [1] με κόκκινο χρώμα στην οθόνη BLASTp.

Για το βήμα [2] στην οθόνη εισαγωγής BLASTp πρέπει να προσθέσετε ορισμένα φίλτρα.

Το πρώτο φίλτρο είναι να περιορίσετε την αναζήτηση σε “viridae (ιοί)” (ή μπορείτε απλώς να εισαγάγετε το 10239 που είναι το ταξινομικό αναγνωριστικό).

Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια είδη στον πλανήτη και το BLASTp θα αναζητήσει όλα αυτά, αλλά εσείς θέλετε πραγματικά να μάθετε μόνο από ποιον ιό προήλθε αυτό το μοτίβο. Δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά αν το μοτίβο βρέθηκε σε ένα καλαμάρι, αν και είναι πιθανό ότι ένα καλαμάρι συμμετείχε επίσης στη δράση με το περίφημο τετ-α-τετ νυχτερίδας-και-παγκολίνου που διαφημίζεται από τους Peter Daszak και Dominic Dwyer, καθιστώντας το ένα ζωονοσογόνο θηριοτροφείο-a-trois,, αλλά ας μείνουμε στην πραγματικότητα.

Ο δεύτερος όρος είναι να αποκλείσουμε όλες τις αναφορές στον SARS-CoV-2 που έχουν πλέον συσσωρευτεί στη βάση δεδομένων, διότι όλες αυτές θα εμφανιστούν (χιλιάδες) και δεν μας ενδιαφέρει.

Αφού εισαγάγετε αυτά πατάτε το κουμπί BLAST και τι παίρνετε;

Θα λάβετε έναν κατάλογο υποψηφίων που έχουν στενή ομολογία με τη συγκεκριμένη αλληλουχία. Επειδή πρόκειται για μια πολύ σύντομη αλληλουχία, η ομολογία (ομοιότητα) θα πρέπει να είναι 100%.

Στο πάνω μέρος της σελίδας θα υπάρχει μια περίληψη του τι ζητήσατε και το υπόλοιπο της σελίδας είναι μια λίστα με τις αλληλουχίες που ταιριάζουν.

Αυτό που θα δείτε αμέσως είναι ότι κοντά στην κορυφή της λίστας βρίσκονται δύο συνθετικοί ιοί που είναι χίμαιρες του SARS-Cov-2 και ένας άλλος ιός, ο οποίος εμφανίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια από εργαστήρια που φτιάχνουν περισσότερους ιούς (επειδή δεν έχουμε αρκετούς). 

Το επόμενο στη λίστα είναι μια ολόκληρη δέσμη αναφορών στον HIV-1.



Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές και θα μεταφερθείτε στην οθόνη ευθυγράμμισης όπου εμφανίζονται οι ευθυγραμμίσεις μεταξύ του θέματος (το TNGTKR σας) και του ερωτήματος (όλοι οι ιοί), και θα δείτε καθώς κατεβαίνετε τη σελίδα ότι οι ευθυγραμμίσεις  κρατούν μόνο για τον HIV-1 μέχρι να αρχίσετε να παίρνετε συνθετικές και υποθετικές πρωτεΐνες, μέχρι τον επόμενο πραγματικό ιό στη λίστα που είναι ο HIV-2…

Εντάξει, αλλά ένα τέτοιο χτύπημα θα μπορούσε να είναι τυχαίο.

Στη λίστα θα δείτε την “E-value” η οποία είναι ένας δείκτης της πιθανότητας εύρεσης ταυτίσεων όπως αυτή και θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μηδέν.

Εδώ είναι 282 που στην πραγματικότητα αντικατοπτρίζει απλώς την πιθανότητα εύρεσης ταυτοτήτων σε μια σύντομη ακολουθία.

Οπότε, εδώ είναι το πρόβλημα.

Είτε αυτές οι αλληλουχίες θα ταιριάξουν τυχαία με ένα σωρό άλλους ιούς (επειδή η τιμή Ε είναι υψηλή και επομένως θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αντιστοιχίες) είτε είναι πραγματικά ασυνήθιστες ακολουθίες που ταιριάζουν συγκεκριμένα, κατά προτίμηση ή μοναδικά με HIV-1.

Πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό;

Λοιπόν, ας πάμε στην επόμενη αλληλουχία – HKNNKS, η οποία είναι μια άλλη σύντομη αλληλουχία.

Απλώς για να τακτοποιήσουμε την οθόνη μπορούμε να ορίσουμε ένα φίλτρο για σύντομες αλληλουχίες ώστε να διασφαλίσουμε ότι το 100% της αλληλουχίας ταιριάζει (πάνω δεξιά).

Τώρα θυμηθείτε ότι αν η αντιστοίχιση με τον HIV-1 ήταν τυχαία, δεν θα έπρεπε πραγματικά να δούμε μια αντιστοίχιση σε αυτόν τον κατάλογο, επειδή θα έπρεπε να εκτοπιστεί από όλους τους άλλους εκατοντάδες ιούς που θα έπρεπε να ταιριάζουν κατά προτίμηση. Ουπς…

Σημειώστε τις άλλες αντιστοιχίες – Bat RaTG13 που δεν εμφανίστηκαν σε αυτή τη βάση δεδομένων παρά μόνο όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αμφισβητούν την προέλευση του κοροναϊού, και είναι πιθανό να είναι μια συνθετική αλληλουχία, και οι ίδιοι συνθετικοί ιοί που εμφανίστηκαν μετά το ξέσπασμα της επιδημίας.

Έτσι, ο HIV-1 είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αντιστοιχία και για τις δύο αυτές αλληλουχίες.

Ας πάμε στην αλληλουχία 3.

Αυτή είναι μια μεγαλύτερη αλληλουχία.

RSYLTPGDSSSG.

Αναρωτιέμαι με ποιον ιό (ή σύνολο τυχαίων ιών, επειδή πρόκειται για τυχαία αλληλουχία, θυμηθείτε) θα ταιριάξει….. Ωχ

Έτσι, σε αυτή την αναζήτηση περιόρισα την κάλυψη του ερωτήματος στο 100% για να απαλλαγώ από το θόρυβο και τις υποθετικές πρωτεΐνες.

Το μόνο που μας έμεινε είναι οι συνθετικοί ιοί από μετά την covid και ο RaTG13 (επίσης μετά-covid).

Ο μόνος ιός που απομένει σε αυτόν τον κατάλογο είναι, το μαντέψατε, ο HIV-1.



Ποιες είναι οι πιθανότητες ο HIV-1 να εμφανιστεί και στις 3 αναζητήσεις;

Και μόνο για να ολοκληρώσουμε το τετράποντο χρειαζόμαστε την τελευταία ακολουθία εισαγωγής που προσδιορίζεται στο έγγραφο του Pradhan που είναι QTNS-PRRA.

Αυτή είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα αλληλουχία στην οποία θα αναφερθούμε αργότερα, επειδή είναι η θέση διάσπασης της φουρίνης.

Είναι ενδιαφέρουσα επειδή οι βήτα κορονοϊοί όπως αυτός δεν έχουν θέση διάσπασης φουρίνης, αυτός είναι ο μοναδικός που έχει.

Σίγουρα αυτή η περιοχή δεν θα μπορούσε να προέρχεται από τον HIV-1;

Λοιπόν, δεν προέρχεται από την πρωτεΐνη GP120 όπως οι άλλες τρεις αλληλουχίες, είναι εντελώς διαφορετική και σε διαφορετική θέση του ιού, την οποία θα σας δείξω σύντομα, αλλά προς το παρόν ας τρέξουμε το BLASTp.

Αυτή τη φορά είναι λίγο πιο μπερδεμένο επειδή έχουν προστεθεί ένα σωρό υποθετικές και συνθετικές πρωτεΐνες από τότε που κυκλοφόρησε ο SARS-CoV-2 (έπρεπε να είχα γράψει αυτό το κομμάτι πέρυσι).

Αλλά ο HIV-1 εμφανίζεται ξανά στη λίστα και αυτή τη φορά θα δείξω απλώς τις ευθυγραμμίσεις μεταξύ της πρωτεΐνης gag και του κοροναϊού – σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει διαγραφή από την πρωτεΐνη HIV-1.

Έτσι, έχουμε 4 αντιστοιχίσεις σε αλληλουχίες HIV  χωρίς άλλους ιούς* να εμφανίζονται και στις 4 λίστες αντιστοίχισης (*αποκλείοντας τις συνθετικές που δημιουργήθηκαν μετά το συμβάν). 

Ποιες είναι οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο – κοντά στο μηδέν.

Αλλά κοιτάξτε αυτό.

Αυτές δεν ήταν απλώς τυχαίες αλληλουχίες από τον HIV.

Στην εργασία του, ο Pradhan προχώρησε περαιτέρω και αναδημιούργησε τη δομή του ιού με τη θέση των τεσσάρων ενθέτων. Αυτἀ τα ένθετα που ανέφερε και ο καθηγητής Μοντανιέ.

Ιδού, αυτά τα “τυχαία” ένθετα – όλα από τον HIV – βρίσκονται όλα σε θέσεις πρόσδεσης του κορονοϊού.

Ποιες είναι οι πιθανότητες;

Τώρα, είναι πιθανό να μην έχετε πειστεί. Παρά το γεγονός ότι ο μόνος ιός που εμφανίζεται στις λίστες αντιστοιχιών και για τα τέσσερα ένθετα, από τους εκατοντάδες χιλιάδες ιούς που υπάρχουν, τυχαίνει να είναι ο HIV-1.

Και ο HIV-1 δεν θα έπρεπε να έχει καμία πραγματική πιθανότητα να σχηματίσει ανασυνδυασμένους ιούς με τους κορονοϊούς νυχτερίδας στη φύση, και καμία πραγματική πιθανότητα να σχηματίσει 4 διαφορετικούς ανασυνδυασμούς που απλώς τυχαίνει να βρίσκονται σε θέσεις πρόσδεσης για τον ιό.

Αλλά αν αυτό δεν σας πείθει, υπάρχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ενθέματος 4 που πρέπει να εξετάσουμε.

Τώρα επιστρέφουμε στα νουκλεοτίδια, τα G-A-C-T που συνθέτουν την αλληλουχία που κωδικοποιεί τα αμινοξέα για τα οποία μιλήσαμε μέχρι τώρα.

Η αρχική αλληλουχία γονιδιώματος αναφοράς για τον κοροναϊό έχει αναγνωριστικό genbank NC_045512.1 και μπορείτε να τη δείτε εδώ: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/NC_045512.1

Μπορείτε να παίξετε με την αλληλουχία του γονιδιώματος χρησιμοποιώντας το BLASTn (για τα νουκλεοτίδια) πηγαίνοντας σε αυτή τη σελίδα και επιλέγοντας “Run BLAST” από τη δεξιά στήλη, το οποίο θα σας μεταφέρει σε μια παρόμοια σελίδα BLAST όπως με τις πρωτεΐνες παραπάνω.

Με παρόμοιο τρόπο, θα εισάγετε το NC_045512.1 (ή το ενημερωμένο NC_045512.2) στο πρώτο πλαίσιο, θα επιλέξετε τις επιλογές που εμφανίζονται στο μέρος με την ένδειξη [2], θα επιλέξετε megablast στο μέρος 3 και θα κάνετε κλικ στο go, και θα λάβετε έναν κατάλογο των γονιδιωμάτων SAR-CoV-2 που ταιριάζουν (προφανώς).

Δεν θα δείξω αυτή την οθόνη γιατί δεν είναι σημαντική εδώ, αλλά αυτή είναι η οθόνη που θα λάβετε αν κοιτάζατε δύο αλληλουχίες που ταιριάζουν στενά και μπορείτε να κάνετε κλικ στο “CDS feature” για να τοποθετήσετε την αλληλουχία αμινοξέων.

Θα καταλήξετε σε σελίδες με κάτι που μοιάζει κάπως έτσι:



Σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα μπορείτε να δείτε ότι πρόκειται για μια αλληλουχία της “πρωτεΐνης spike” (επιφανειακή γλυκοπρωτεΐνη) και τα νουκλεοτίδια επισημαίνονται με 23548…23771 (περίπου 30.000 νουκλεοτίδια ή βάσεις, δηλαδή G-C-A-T).

[Σημείωση: στην πραγματικότητα πρόκειται για RNA, οπότε θα έπρεπε να υπάρχει ένα U στη θέση κάθε T, αλλά το BLAST το αντισταθμίζει αυτό αυτόματα για λόγους απλότητας].

Ο μικρότερος αριθμός είναι ο αριθμός των αμινοξέων στην πρωτεϊνική αλληλουχία, οπότε για κάθε 3 νουκλεοτίδια, ο αριθμός αυξάνεται κατά 1 αμινοξύ.

Το κύριο σημείο είναι το αμινοξύ 677 (Q) έως 686 (S), δίνοντας 677→686 = QTNSPRRARS.

Τώρα, αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον διότι όχι μόνο είδαμε ότι το τμήμα QTNS προέρχεται από τον HIV, αλλά υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο για το παρακείμενο PRRAR, διότι πρόκειται για μια θέση διάσπασης φουρίνης και όπως είδαμε, αυτές δεν υπάρχουν σε αυτόν τον τύπο ιού που μοιάζει με τον ιό SARS.

Πρόκειται για μια εισαγωγή στο ιικό γονιδίωμα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά πώς βρέθηκε εκεί (όπως ακριβώς και οι αλληλουχίες του HIV).

Για να δούμε από πού προήλθε πρέπει να κοιτάξουμε έξω από την αλληλουχία αμινοξέων και να επιστρέψουμε στην αλληλουχία του γονιδιώματος.

Η γονιδιωματική αλληλουχία που μπορείτε να δείτε για αυτή την αλληλουχία αμινοξέων είναι: CAGACTAATTCTCCTCGGCGGGCACGTAGT

η οποία είναι 30 νουκλεοτίδια που κωδικοποιούν 10 αμινοξέα.

Για να προκύψει τυχαία αυτή η αλληλουχία θα ήταν μια απειροελάχιστη πιθανότητα, οπότε πρέπει να έχει προκύψει από κάπου (π.χ. από έναν άλλο ιό) ή αλλιώς κάποιο μέρος της πρέπει να είναι συνθετικό.

Ας πάμε ξανά στο BLAST(n) λοιπόν, και αυτή τη φορά ας αποκλείσουμε τις “συνθετικές κατασκευές” από την αναζήτησή μας (επειδή ψάχνουμε για πραγματικούς ιούς, όχι συνθετικούς).

Τι λαμβάνουμε;

Έτσι, τώρα που έχετε συνηθίσει αυτές τις οθόνες, μπορούμε να δούμε ότι οι μόνες ιικές αλληλουχίες εδώ είναι συνθετικές, και αν κάνατε κλικ σε κάθε μία από αυτές θα βρίσκατε την ημερομηνία καταχώρισής τους μετά τον Φεβρουάριο του 2020.

Με άλλα λόγια, κανένας ιός που υπάρχει δεν έχει αυτή τη γενετική αλληλουχία.

Λοιπόν, αυτό είναι παράξενο, διότι για να αποκτήσει ένας ιός μια τέτοια μεγάλη αλληλουχία πρέπει να την πάρει από έναν άλλο οργανισμό.

Δεν έχει εργαστήριο για να χειριστεί γονιδιακές αλληλουχίες, ούτε και οι νυχτερίδες (εξ ου και το μικρό αστείο του ποντικιού Τζίκι)…

https://twitter.com/JikkyKjj/status/1471780982420168705?s=20

Μάικλ πώς οι νυχτερίδες αντέγραψαν μια ακολουθία 19nt, νουκλεοτιδίων από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna και τα ένωσαν σε μια θέση διάσπασης φουρίνης που δεν υπήρχε σε καμία προηγούμενη γενιά;

Δηλαδή, έγινε σε “la-bat-ory”;

‘’Εάν υπάρχει μια κατοχυρωμένη ακολουθία, τότε είτε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι άκυρο, καθώς πρόκειται για μια “φυσικά” παραγόμενη μετάλλαξη ή…

Η Moderna μπορεί να μηνυθεί για ένα κομμάτι του εμπορικού της σήματος που προκαλεί προβλήματα;’’

Είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις ένα μόνο νουκλεοτίδιο (μια απλή σημειακή μετάλλαξη ή SNP) ή ακόμη και να εισάγεις ή να διαγράψεις νουκλεοτίδια (λιγότερο συχνά), αλλά να εισάγεις 20 ή 30 νουκλεοτίδια με έναν κώδικα που λειτουργεί;

Όχι, αυτό πρέπει να προέρχεται από έναν άλλο ιό ή να έχει γίνει σε εργαστήριο.

Από πού προήλθε λοιπόν αυτός ο κώδικας;

Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι το BLAST μπορεί να μας πει – με κάποιο βαθμό βεβαιότητας – από πού προήλθε μέρος αυτού του κώδικα, ιδίως το κομμάτι που κωδικοποιεί το τμήμα PRRAR (η θέση διάσπασης της φουρίνης που είναι τόσο μοναδική).

Το κομμάτι που μας ενδιαφέρει βρίσκεται στο στοιχείο από τον Jikky.

CTCCTCGGCGGGCACGTAG.

Ας κάνουμε BLAST

Αυτό που βλέπετε είναι οι ίδιες (λανθασμένα ταξινομημένες ακολουθίες SARS-CoV-2) στις πρώτες 9 επιτυχίες και, στη συνέχεια, καμία από τις υπόλοιπες επιτυχίες δεν έχει αντιστοιχίσεις 19/19. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ιός γνωστός στον άνθρωπο που να έχει αυτή τη συγκεκριμένη αλληλουχία στο γονιδίωμά του πριν από την ανακάλυψη του SARS-Cov-2. 

Από πού λοιπόν προήλθε;

Για αυτό πρέπει να επιλέξετε διαφορετική βάση δεδομένων.

Ας επιστρέψουμε στην οθόνη ερωτημάτων BLASTn και ας αλλάξουμε την επιλογή βάσης δεδομένων σε “Patent sequences (pat)”, στις πατέντες.

Αφαιρέστε όλες τις εξαιρέσεις και εκτελέστε το BLAST.

Τα αποτελέσματα εδώ χρειάζονται λίγο κοσκίνισμα, διότι στην κορυφή του καταλόγου περιλαμβάνονται αποτελέσματα από πατέντες του τρέχοντος έτους.

Έχουν πρόθεμα WO2021 και WO2020, οπότε μπορούν να αγνοηθούν.

Ακριβώς κάτω από αυτά είναι αυτά που μας ενδιαφέρουν. Έχω μόλις επισημάνει τις τρεις κορυφαίες, αλλά ολόκληρη η λίστα περιλαμβάνει πολλές πατέντες που ανήκουν στην ίδια εταιρεία, αρκεί να κάνετε κλικ στον αριθμό καταχώρισης στα δεξιά.

Ας το κάνουμε λοιπόν και ας δούμε ποια εταιρεία, που όλοι γνωρίζουμε (τώρα), είναι μια φαρμακευτική εταιρεία που δεν έχει παραγάγει ποτέ ένα αποτελεσματικό φάρμακο αλλά έχει κεφαλαιοποίηση άνω των 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων…

Ναι, σωστά.

Κάθε μία από αυτές τις πατέντες που περιέχει αυτή την αλληλουχία 19nt (για την οποία η πιθανότητα να εμφανιστεί τυχαία είναι μικρότερη από 1 στο δισεκατομμύριο) προέρχεται από τη Moderna. [Σημειώστε ότι η αλληλουχία είναι στην πραγματικότητα η αντίστροφη αλληλουχία συμπληρώματος, αλλά αυτό είναι πιθανότατα άμεσο αποτέλεσμα των κυτταρικών σειρών στις οποίες εμφανίστηκε – μεταλλαγμένες κυτταρικές σειρές MSH3_που σχεδιάστηκαν για την ανάπτυξη εμβολίων κατά του καρκίνου, η πατέντα της Moderna ήταν στην πραγματικότητα για ένα μεταλλαγμένο γονίδιο MSH3 για το σκοπό αυτό].

Για να προκύψει αυτή η αλληλουχία σε αυτόν τον ιό, ο ιός που κατασκευάστηκε με τα ένθετα HIV του, έπρεπε να έχει μολυνθεί σε πατενταρισμένες κυτταρικές σειρές που προμηθεύτηκε η Moderna και οι οποίες είχαν αυτή τη μοναδική αλληλουχία που δεν έχει παρατηρηθεί σε κανέναν άλλο ιό.

Θεωρητικά τίποτα δεν είναι αδύνατο στην επιστήμη, την ιατρική ή τη γονιδιωματική.

Ένας ιός SARS που αναδύεται αναδύεται φυσικά με 3 ενθέματα HIV στις θέσεις πρόσδεσής του και περιέχει επίσης μια θέση διάσπασης φουρίνης που δεν υπάρχει στη φύση αλλά υπάρχει σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna… αυτό είναι πολύ τρελό.

Δεν υπάρχει. Ένας ιπτάμενος ροζ ελέφαντας θα ήταν εκατομμύριο φορές πιο πιθανός.

Spike Genes Have Patented DNA Sequences. This is Dangerous.



https://www.facebook.com/AlexandrosTsingos/videos/295347592693176

πηγές :

https://arkmedic.substack.com/p/how-to-blast-your-way-to-the-truth?utm_source=url

https://newspunch.com/smoking-gun-moderna-patented-man-made-sars-cov2-gene-sequence-in-2018/

Πηγή : https://halithheia.blogspot.com/2022/02/moderna-sars-cov2-2018.html 

https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/ –  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.112.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

ΠΗΓΗ >> https://ygeiaerwtaspsyxikhygeia.blogspot.com/2022/11/moderna-sars-cov2-2018-has-moderna.html?spref=fb&fbclid=IwAR3MqDKhyC-9Fgh5S2jplxE9o_e0ohCIQM5T2I9zV4f8ISXw6GdkFte1FYk

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr